Jump to content

2014 Model Yeni Mazda3 Beş Şehirde Aynı Anda Tanıtıldı

chaos
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 449
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

64

• domestos

36

• EgeG

76

• EskiGolflü

35

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

fikirtepe sanayide 2dklık işi var abi  :D halledilmeyecek şey mi ?  isteğe bağlı olarak panoramik bile yaptırabiliyoruz, mazda panoramik tavan yapıyor mu ?? :hi:

bir kere  citroen c4 aldik yıllar once babam ben yurtdisindayken almış en son servise panaromik tavanı söküp 3 mm sacla kapatın bunun sorunları bitmiyor demişti.panaromik cam bela

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sunroof diye ben buna derim beya... Hey maşşallah... Sis farından bile vazgeçebilirim...

:D

Sunroof koymadın arka camlar neden otomatik ? Manuel yap gerek yok abi kullanılmıyor arka cam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sunroof koymadın arka camlar neden otomatik ? Manuel yap gerek yok abi kullanılmıyor arka cam

camlarda en iyi sistemin mandallı sistem olduğunu düşünüyorum. arkaya çocuk oturduğu zaman vida ile boşluğundan sıkıştırın kitleniyor.. açılıp kapanma süresi 1snyi bile bulmuyor  :D sis farı olmayan arabalara da birsürü çözümümüz var.  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sunroof sonradan da yaptırılıyordu değil mi ?

Sedan müthiş olmuş yalnız...Tam bizimkilere göre  :)

Takılıyor ama problemli oluyor.webasto taktirmisti bizim arkadas sıcakta bozuluyordu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takılıyor ama problemli oluyor.webasto taktirmisti bizim arkadas sıcakta bozuluyordu

Mazda'nın parçası pahalı denilen şehir efsanesi gibi bu sonradan takılan sunroof olayı... Ben geçen yıl görüştüm şu andaki aracıma yaptırmayı düşünüyordum, bu işleri yapan firmalar 2 yıl garanti veriyor ve orijinal gibi yapıyorlar... Üçüncü sınıf yerlere yaptırmadıktan sonra hiç bir sıkıntısı olmuyor.

Tabi bu durum da her zaman olduğu gibi maddiyata dayanıyor, ben bu yüzden vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

camlarda en iyi sistemin mandallı sistem olduğunu düşünüyorum. arkaya çocuk oturduğu zaman vida ile boşluğundan sıkıştırın kitleniyor.. açılıp kapanma süresi 1snyi bile bulmuyor  :D sis farı olmayan arabalara da birsürü çözümümüz var.  :D

sana öyle mı yapıyorlar arkaya oturduğun zaman :))

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sana öyle mı yapıyorlar arkaya oturduğun zaman :))

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

ben arkaya çok oturmuyom ki  :D  arkaya oturduğum zaman camları açmıyorum yoksa ne anlamı kalır koyu camların ??  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedanı da bulduk, sis farları var, hımm bir kaç fotoda sunroof da gördüm sanki...

Tamamdır bu iş !!

:fiuw:

Önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planına almak şart oldu yeni ÜÇ'ü

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'nın parçası pahalı denilen şehir efsanesi gibi bu sonradan takılan sunroof olayı... Ben geçen yıl görüştüm şu andaki aracıma yaptırmayı düşünüyordum, bu işleri yapan firmalar 2 yıl garanti veriyor ve orijinal gibi yapıyorlar... Üçüncü sınıf yerlere yaptırmadıktan sonra hiç bir sıkıntısı olmuyor.

Tabi bu durum da her zaman olduğu gibi maddiyata dayanıyor, ben bu yüzden vazgeçtim.

Yapılan yer sanırım maslakta webastonun servisiydi ve adamların is yoğunluğundan ve bu sebeble isin kalitesinin düşmesinden bir cok sorunu gözümle gördüm ezbere yazmadım...sonucta quantity çoksa quality düşüyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...