Jump to content

Yeni Mazda 3 (2014) İle Birlikte Duymayacaklarımız

EskiGolflü
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

10

• domestos

6

• EgeG

11

• EskiGolflü

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

o gülen surat gitmiş :)

o gülen suratı soldurdular, artık gülmüyor :( yalan dünya iste . Benim bırakıp gitmeyecektin vasfiye ;(

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gün geçmiyor ki; daha yeni abukluklar ortaya çıkmasın...

http://otomobil.haber7.com/otogundem/haber/1043660-porsche-marka-luks-cipe-tup-taktirdi

:D

Ne söylesek boş !!

guzel yapmış . Ne diye aynı yola fazla para versin . Para ağaçta yetişmiyor neticede :) ağaçta yetişse bile, toplaması , bakımı , donu, vergisi yine masraf :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

guzel yapmış . Ne diye aynı yola fazla para versin . Para ağaçta yetişmiyor neticede :) ağaçta yetişse bile, toplaması , bakımı , donu, vergisi yine masraf :P

Aynı yola fazla para vermemekse mesele; elektrikli bisiklet ile dolaşmasını tavsiye edebilirim... Her bakımdan hesaplı...

:D

Vergi yok, tescil yok, muayene yok... Bindiğin anda doğal serinlik cabası... Püfür püfür.

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o gülen suratı soldurdular, artık gülmüyor :( yalan dünya iste . Benim bırakıp gitmeyecektin vasfiye ;(

amerikalılar ogülen suratı 'salak bakış' olarak nitelendirdikleri için ve mazda en çok abdde sattığı için onların düşüncelerini önemsiyorlar sanırsam  :D ne zaman amerikadan bir mazda videosu açsam her şekilde salak bakışlı mazda3e deyiniyorlar.. ben severdim ama  :nea:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amerikalılar ogülen suratı 'salak bakış' olarak nitelendirdikleri için ve mazda en çok abdde sattığı için onların düşüncelerini önemsiyorlar sanırsam  :D ne zaman amerikadan bir mazda videosu açsam her şekilde salak bakışlı mazda3e deyiniyorlar.. ben severdim ama  :nea:

İnsanın içini ısıtan bir bakış, en azından ben gördükçe öyle hissediyorum... Ya bizdeki Mazda sevgisinden kaynaklı ya da gerçekten öyle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsanın içini ısıtan bir bakış, en azından ben gördükçe öyle hissediyorum... Ya bizdeki Mazda sevgisinden kaynaklı ya da gerçekten öyle...

ben de çok severdim mazda3ü. ama ne yapalım amerikalılar sevmedi. hep dalga geçtiler  :'(

hA83A1E5B

mazda3-11.jpg

mazda3comparison.jpg

Happy_a6b1e8_350210.jpg

mazdalol.jpg

Randall_Mazda3_Smile.jpg

bir de bir karikatür vardı. bulamadım.  iyi giden birşey kötüye giderse; bol şans mazda3 yazıyordu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amerikalılar arabadan ne anlar :) japonlar olmasa hala v8 100hp motor yapıyorlardı.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amerikalılar arabadan ne anlar :) japonlar olmasa hala v8 100hp motor yapıyorlardı.

sadece şunu söyleyeym; geçen kasım ayında amerika'daki fabrikada mazda6 üretimi durdurulmuştu ve yeni mazda6, daha ülkelere dağıtılmaya başlamamıştı.. işte o kasım ayında mazda, amerika tarihindeki en yüksek kasım ayı satışını yakaladı  :D çok az mazda6 satışıyla.  Tatlı para adamlar ne yapsın  :D  Amerika'ya gönderilecek olan 2.2 dizel mazda6'ların ufak tefek farklılıklar içerdiğine deyinmiyorum bile  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Almanyada sunroofsuz 1.5 at 120 hp en donanımlı fiyatı  28.190 eu.mirainin gözünü seveyim bu fiyat nedir

en baz donanım 17bin eu 100hplik olan

ımh

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Chf Ohara...Almanyada 30.000 Euro olan CX-5 AT bizde  110.000 tl. Şimdi bu full Mazda 3 100.000 tl üzerinde mi satılacak ? Satın alana birde nişan taksınlar , üstün müşteri madalyası :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Chf Ohara...Almanyada 30.000 Euro olan CX-5 AT bizde  110.000 tl. Şimdi bu full Mazda 3 100.000 tl üzerinde mi satılacak ? Satın alana birde nişan taksınlar , üstün müşteri madalyası :)

Bu cocuk okumaz, sanayiye veririz gibi geldi bana:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evde kalıp Showroom güzeli  olmaz umarım bu araç, konfiguratör yardımıyla orta karar bir model seçtim navigasyon vs ekleyerek euro 21.000 gibi bir fiyat çıktı aynı Mazda 5 fiyatı gibi yani 74.000 tl  >:(

Acaba orta sınıf araçlar bundan böyle 70.000 lere mi satılacak yoksa  Mazda3 ler mi artık bu paralara gelecek ...

http://www.mazda.de/mazda3/connect/#modelImage

Kayıt olmak için : soy isim , isim , email ... PLZ* kısmına 10101 yazabilirsiniz...sonra gelen emaili aktive edip konfiguratörü kullanabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsanlar donanım zenginligi düsük yakit tuketimi düsük emisyon yüksek güc istiyor haa bi de hem genis olsun hem hafif olsun istiyor... Ee bunlar icin arge lazım teknoloji lazım, mazdanin bundan kar etmesi iscilerini calistirmasi lazim bi de canimmm Türkiyemin vergilendirmesi lazım;) bütün bunlar dikkate alınınca sonuç iyi bile :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsanlar donanım zenginligi düsük yakit tuketimi düsük emisyon yüksek güc istiyor haa bi de hem genis olsun hem hafif olsun istiyor... Ee bunlar icin arge lazım teknoloji lazım, mazdanin bundan kar etmesi iscilerini calistirmasi lazim bi de canimmm Türkiyemin vergilendirmesi lazım;) bütün bunlar dikkate alınınca sonuç iyi bile :D

çok şey istiyoruz çoook :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amerikalılar öyle bir egoya sahipki onlara böyle teknolojik güzeller çekici gelmiyor. Onlar için verimmiş, yakıtmış önemli değil ne kadar hayvani ve motoru büyük olursa o kadar iyi. Adamlar Viper'a direk kamyondan 8.3'lük motoru alıp koymuşlardı  :)

Yeni Mazda 3'e gelecek olursak en çok da yol gürültüsünü duymayız herhalde, çok ses alıyor yaaa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...