Jump to content

2016 Mazda 3 SKYACTIV Dizel'in Türkiye'ye Geliş Tarihi

Guest Taylan Çelik
 Paylaş

Çözüme git Burak tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fransız olsa aracın reklamını görmeden canlısını görürdük piyasada ... Japon işte önce test ediyor, sonra kontrol ediyor ve daha sonra tekrar kontrol ediyor , kontrol ettinizmi diyen soranlara mahçup olmamak için de son bir kez daha kontrol ediyor, bizede Ya Sabır ... :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi bakalım, beklemede çok insan var.

Şu saniye itibariyle aklımda gelişen düşünce: Hmmm. 4 seneye arabanın borcu biter. Olmazsa arabayı satar bi' dizel CX-5 alırım artıkh!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...
27.10.2015 13:05:22, Devrim Babacan :

Şahsen Mersin Mazda satış temsilcisinden duyduğum, 2016 Nisan veya civarı şeklindeydi. Yanılıyor da olabilir...

Tarih biraz daha ötelenmiş Devrim, Haziran gibi dendi en son ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, vethekim :

http://www.otopark.com/2015/07/02/daha-ucuz-daha-dolu/

2016 mazda 3 dizel acaba amerikadaki gibi makyajli mi gelecek.bilgisi olan varmi arkadaslar?

makyaj beklenmiyor ama geri görüş kamerası, navigasyon gibi donanımlarla birlikte satılabilir belki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.11.2015 at 12:00, Mehmet Özdemir :

makyaj beklenmiyor ama geri görüş kamerası, navigasyon gibi donanımlarla birlikte satılabilir belki.

Peki hocam mazda 3 makyaj yada kasa degisimi yakin zamanda söz konusu mu?japonlar genelde bir kasayi 6 yıl kullaniyor.3 .yilinda makyaj yapiyor.makyaj derken cokta fazla birsey beklememek gerek ve genelde makyajlanmis kasalarda oem aksesuar sikintisi yasiyorsunuz.mazda da durum boyle mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda için durumu anlatacak olursak; tamamen kasa değişimi ortalama 5 yıl diyebiliriz. 2009'un sonlarında çıkan -genelde 2010 modelleri vardır türkiye'de- 2. nesil mazda3, 2012 yılında makyaja uğramıştır.

45 dakika önce, vethekim :

Peki hocam mazda 3 makyaj yada kasa degisimi yakin zamanda siz konusu mu?japonlar genelde bir kasayi 6 til kullaniyor.3 .yilinda makyaj yapiyor.makyaj derken cokta fazla birsey beklememek gerek ve genelde makyajlanmis kasalarda oem aksesuar sikintisi yasiyorsunuz.mazda da durum boyle mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Arkadaşlar size maalesef kötü bir haberim var. Dizel skyactive kuzular nisan gibi gelecek deniliyordu. Bizde ne umutlarla bekliyorduk. Müşteri hizmetleriyle görüştüm yeni. Yıl sonu diyorlar >:( :-[ :'(

Anlaşılan skyactive benzinli arabaların gelişi gibi olacak, bu iş bayağı uzarrrr. 

Bu yıl sonuna da gelmez bence :-

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, takeri7 :

Arkadaşlar size maalesef kötü bir haberim var. Dizel skyactive kuzular nisan gibi gelecek deniliyordu. Bizde ne umutlarla bekliyorduk. Müşteri hizmetleriyle görüştüm yeni. Yıl sonu diyorlar >:( :-[ :'(

Anlaşılan skyactive benzinli arabaların gelişi gibi olacak, bu iş bayağı uzarrrr. 

Bu yıl sonuna da gelmez bence :-

Mazda Türkiye Çağrı Merkezi Tel: 444 46 93'den mi aldınız bu bilgiyi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
24.03.2016 at 15:25, İlhan :

Mazda Türkiye Çağrı Merkezi Tel: 444 46 93'den mi aldınız bu bilgiyi ?

Evet Mazda Müşteri Hizmetleri ile görüştüm direk 444 4 693 nolu telofandan. Fakat şöyle bir çelişki var. 25 martta bu haberi paylaştığım gün bana yıl sonu dendi. Kısa bir süre önce arabamla ilgili bir sorun için tekrar görüştüm. Bu defa görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkilis yılın ilk çeyreği dedi. Birbirlerinden haberleri yok galiba. Ayrıca yılın ilk çeyreği de bitti, o da ayrı bir tezatlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar. mazda 3 hb 2011 model impressive donanıma sahip aracım var. hem ailemin 4 kişiye çıkmış olması hem de malesef şu anki aracımın yakıt tüketimi nedeniyle yeni araç arayışındayım. şu anki aracım benim ilk aracım. onu almadan önce donanım/fiyat kıyaslaması ile nerdeyse tüm markaları incelemiştim ve sonuçta en mantıklı tercih mazda 3 olarak gelmişti bana. yakıt tüketimi ve aracımın artık küçük kalması dışında çok memnunum. şimdi de yine diğer markalara göz atıyorum ve donanımı bu kadar dolu bi mazda 3 ün yanından fiyat açısından kimse geçemiyor gibi. ben mi yanılıyorum bilemedim ama sanırım yine mazda 3 ile devam edecek gibiyim. sonuçta mazda cx4 ya da mazda 6 nın 1.5 ya da 1.6 vites seçenekleri ülkmize gelmeyecek gibi. 5 yılda 40000 km yapan biri için sizce mazda 3 dizel beklemek mantıklı mı? herkese iyi günler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, mucar :

5 yılda 40000 km yapan biri için sizce mazda 3 dizel beklemek mantıklı mı?

tam benzinli motor kullanıcısın hocam sen. tork mork da düşünmüyorsan mazda 3 biçilmiş kaftan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47 dakika önce, mucar :

5 yılda 40000 km yapan biri için sizce mazda 3 dizel beklemek mantıklı mı? herkese iyi günler

5 yılda 40 Bin km yapan birisi için Dizel otomobil çok lüks ve gereksiz bence. 2.el sedan skyactiv mazda 3'lere bakmanızı tavsiye ederim. Dizele vereceğiniz fark ile 5 yıl aracınıza benzin alırsınız. Tabi ki zevkte, parada sizin, kararınıza saygı duyarım. Ben sadece kendi fikrimi paylaşıyorum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.04.2016 at 16:20, İlhan :

5 yılda 40 Bin km yapan birisi için Dizel otomobil çok lüks ve gereksiz bence. 2.el sedan skyactiv mazda 3'lere bakmanızı tavsiye ederim. Dizele vereceğiniz fark ile 5 yıl aracınıza benzin alırsınız. Tabi ki zevkte, parada sizin, kararınıza saygı duyarım. Ben sadece kendi fikrimi paylaşıyorum.

çok teşekkürler yorumunuz için

28.04.2016 at 16:11, Mehmet Özdemir :

tam benzinli motor kullanıcısın hocam sen. tork mork da düşünmüyorsan mazda 3 biçilmiş kaftan

yorum için teşekkürler. dizel almayı pek düşünmüyorum evet ama benzinli yeni model seçenekler arasından da yine en mantıklısı mazda 3 gibi geliyor. kıyaslayabileceğiniz ve önerebileceğiniz başka bir marka var mıdır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel her zaman karlıdır, paranız varsa dizel alın. Yılda kaç bin km yaptığınızın önemi yok.

Benzinli ve Dizel araç arasında ki fiyat farkına verdiğiniz parayı satarken zaten alıyorsunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende "üç kuruş fazla olsun dizel olsun" culardanım.

Çünkü, alırken pahalıdır belki ama satarkende öyle olacaktır.

Torkta kârı olacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...