Jump to content

2004 - 2009 Mazda3 Direksiyondaki Mazda Logosu

fkafka
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

6

• fkafka

19

• domestos

6

• özkan

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Abi logoyu söktüm bugun komple çok uğraştırdı  ne yapsam ki buna ya eski haline dönse  ???

Söktüysen sorunun yarısı gitmiş demektir, şimdi yeni bir logo bulup takmak kalıyor ama piyasada yok diye biliyorum, çıkmacılardan veya Muğla Mazda bayiinden temin edebilirsin, forumda Okan var (okkko) sana yardımcı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Islak mendil ve tırnak ucumla kazıdım logoyu. Çok tatlı kemik renginden bir mazda logosu çıktı ortaya (: Fotoğrafını paylaşıyım yarın (:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu armanın haline bakın yaa off offf  :kafa:

[smg id=8697]

[smg id=8698]

amblemi nasıl söktunuz benimkide berbat durumda bende sökmek istiyorum cesaret edemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amblemi nasıl söktunuz benimkide berbat durumda bende sökmek istiyorum cesaret edemiyorum

kolay olmadı önce hava yastığını söküyorsunuz hava yastıgının arkasında hava yastığı ile direksiyonun önünde duran kapgın tırmnakları var onlardan kurtarıp kapağın arkasından perçinleri sokup armayı çıkarıyosunuz kırmadan bu sekılde cıkarırsınız resımleri var en kısa zamanda yuklerım nasıl sokulcegını çok zor degıl cesaret ıstıyor sadece :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Direksiyon Arması Sökümü;

1. Öce Airbag vidalarını söküyoruz bunun için lokma takımı gerek direksiyonun altında iki adet vida var bunları gevsetip söküyoruz. Resimde işaretli yerler

[smg id=9000]

2.Airbag artık elimizde arkdan soketlerimizi söküyoruz ve airbag boşta artık.Burada dikkat etmemiz gereken airbagı geri takana kadar kontağı açmamak arıza ışığı yanmaması için ;)

[smg id=8998]

3.Airbag ile airbag kapağını birbirine tutunmasını sağlayan tırnaklar var bunları kırmadan kurtarmamız gerekiyor bu iş baya zorluyor bunları sökuyoruz duz tornavıda yardımıyla

[smg id=8999]

4.Airbagı kurtardıktan sonra kapak artık elimizde arkadan armanın tırnaklarını sökup armayı cıkarabılırız

Gerçi yenisini hala temin edemedim ben ama araştırmaşlarım devam ediyor  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimlerin görünmemesi sonu tekrar yazdım

Direksiyon Arması Sökümü;

1. Öce Airbag vidalarını söküyoruz bunun için lokma takımı gerek direksiyonun altında iki adet vida var bunları gevsetip söküyoruz. Resimde işaretli yerler

[smg id=9000]

2.Airbag artık elimizde arkdan soketlerimizi söküyoruz ve airbag boşta artık.Burada dikkat etmemiz gereken airbagı geri takana kadar kontağı açmamak arıza ışığı yanmaması için ;)

[smg id=8998]

3.Airbag ile airbag kapağını birbirine tutunmasını sağlayan tırnaklar var bunları kırmadan kurtarmamız gerekiyor bu iş baya zorluyor bunları sökuyoruz duz tornavıda yardımıyla

[smg id=8999]

4.Airbagı kurtardıktan sonra kapak artık elimizde arkadan armanın tırnaklarını sökup armayı cıkarabılırız

Gerçi yenisini hala temin edemedim ben ama araştırmaşlarım devam ediyor  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım benim bilgisayarda sorun var karşıma hep şu yazı çıkıyor resimlerin yerine ''sorry,you are not allowed to view this file.Make sure you are connected to the server''.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...