Jump to content

Cam Düğmesi

Kadirx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ebayda kargo bedeli olmadan sağ cam düğmesi buldum ama mazda 6 diyor bizim 1999 mazda 323'e olmaz mı resimde bire bir aynı

http://www.ebay.com/itm/2004-2003-2005-Mazda-6-Electric-Power-Window-Master-Control-Door-Switch-RK1301-/400541227392?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d421e1980&vxp=mtr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıkıntısı vardı tamir ettim ama içime sinmedi fiyatıda görünce gayet makul yani ve bu arada  geçen bostancı sanayinde bizim düğmeden gördüm adam bu mistsıbish inin dedi yok dedim mazdanın adam dedi sattığım malı benden iyimi bileceksin dedi bende benim kullanığım düğmeyi benden iyimi bileceksin dedim aldı eline hadi takalım dedi adam bile şaşırdı aaa aynı dedi taktık çalışmadı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Sanırım çığır açıyoruz :D

ford ranger 2002 ve üstü cam düğmesi karşınızda fiyatıda şuanda kampanyada 50 tl nerenin üretimi bilemiyorum soket yapısı farklı ama bizim genel sorunumuz duğmelerin alt tırnaklarının kırılması ve tırnak altında swich'in içindeki bakırlı yapının zaman içinde deforme olup temazsızlık yapması 50tl ve biraz el becerisi ile bunları yeniye çevirebiliriz

işte resimler :D

sf7bu.jpg

sf7hc.jpg

sf7jn.jpg

sf7km.jpg

sf7lm.jpg

sf7mg.jpg

sf7nc.jpg

sf7pf.jpg

resimler kalite olarak kötü ama 3.2 ile ancak bu kadar oluyor :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal ile ford kıyaslamalı resimler

sfwkx.jpg

sfwm4.jpg

sfwmr.jpg

sfwnl.jpg

bu resimdede üst kısım fordun alt kısım orjinal gayet sağlıklı bi şekilde çalışıyor

sfwpj.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...