Jump to content

45 Dakika Deniz Suyunda Kalan Mazda 3 Anahtarı

EskiGolflü
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

14

• honuuu

12

• EgeG

20

• EskiGolflü

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 2 hafta sonra ...

abi yanlız o anahtarın üzerindeki iğne deliğimsi şeyin içerisinde kırmızı küçük bir lamba var. arabanın dışındayken yanmıyor fakat içeri girdiğin zaman yanıp sönmeye başlıyor yanlış hatırlamadıysam. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi yanlız o anahtarın üzerindeki iğne deliğimsi şeyin içerisinde kırmızı küçük bir lamba var. arabanın dışındayken yanmıyor fakat içeri girdiğin zaman yanıp sönmeye başlıyor yanlış hatırlamadıysam. :D 

Bir bakayım Ege...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bu konudan forumda bahsetmiştim ama başlık açmışmıydım ya allah allah diyerek tıkladım linke :)

Geçmiş olsun benimki de bostanlı sahilden gece denize düştğünde 1 saate yakın suda kalmıştı evden şinorkel fener alıp gelene kadar :) bir yıldan fazla olmuştur hala çalışıyor oksit moksit yok merak etmeyin bişey olmaz :)

Ben anahtarda hala sorun olmamasını geçtim, siz hala yazı yazabiliyorsunuz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir bakayım Ege...

sen öyle diyince ilk denedim her tuşa bastım orada ışık yakamadım. Arabayı garajdan çıkarırken anahtarı bardaklığa attım el frenini tam indirirken gördüm kırmızı ışık yanıp sönüyor  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen öyle diyince ilk denedim her tuşa bastım orada ışık yakamadım. Arabayı garajdan çıkarırken anahtarı bardaklığa attım el frenini tam indirirken gördüm kırmızı ışık yanıp sönüyor  :D

:)

Evet bugün ben de baktım arabayı anahtardan kilitledim kırmızı ışık yandı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim favori motor çalıştırma şeklim, passat tarzı :D sustalı biraz geri teknoloji gözüküyor olabilir ama düğme ile çalıştırma sistemi de hoşuma gitmiyor açıkçası. Passatta içine yerleştirip bastırınca motorun çalışması çok hoşuma gidiyor.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim favori motor çalıştırma şeklim, passat tarzı :D sustalı biraz geri teknoloji gözüküyor olabilir ama düğme ile çalıştırma sistemi de hoşuma gitmiyor açıkçası. Passatta içine yerleştirip bastırınca motorun çalışması çok hoşuma gidiyor.  :D

A3'ü bilmiyorum ama en son bindiğim A4'de de (galiba 2012 model)  bu şekildeydi benim de çok hoşuma gitmişti ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben anahtarda hala sorun olmamasını geçtim, siz hala yazı yazabiliyorsunuz :D

Yazarız , o konuda acayip bi potansiyelimiz var :)

Passatta içine yerleştirip bastırınca motorun çalışması çok hoşuma gidiyor.  :D

benim de çok hoşuma gitmişti ;)

zamane gençlerin hazları da başka canım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yazarız , o konuda acayip bi potansiyelimiz var :)

zamane gençlerin hazları da başka canım :D

abi sen kontak çevirmeli mi seviyorsun yoksa dışarıdan kollu çevirmeli mi seviyorsun ? :D herkes gençliğindeki teknolojileri sever sonuçta :D

Caernarfonshire,%20Bangor%20registered%20vintage%20car%20circa%201920%20-%20Registration%20FF%2082%20-%201280pix.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ege kardeşim Fatih abiye karşı bu son hamlen takdire şayan olmuş. Aynı kanattan atağa devam edelim bence;

Çevirmeli demişken Fatih Abi bu telefon mevzusunda senin gençlik zamanında çevirmeli telefonların su geçirmez bir model varmıydı bunlardan;

image-6.cid_.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ege kardeşim Fatih abiye karşı bu son hamlen takdire şayan olmuş. Aynı kanattan atağa devam edelim bence;

Çevirmeli demişken Fatih Abi bu telefon mevzusunda senin gençlik zamanında çevirmeli telefonların su geçirmez bir model varmıydı bunlardan;

image-6.cid_.jpeg

:D O değilde konu tam offtopic oldu :D passat'tan çevirmeli telefona kadar her konuya değindik :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...