Jump to content

1400 cc.1987 Model Mazda 323 Yağ Pompası ve Triger Zinciri Bulamıyorum

burakdemirkol_06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

9

• NoooFearrrr

9

• domestos

9

• ali gb

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

vallahi işin zor sanırsam.Ancak yetkili servisden bulabilirsin sanırım.oda çok pahalı olur.Ama yinede ankara da tek tek parçacılarda dolaşman lazım.ayrıca web de aynı model ilanı veren sitelerden ilan sahiblerine mail atarsan belki seni yönlendirebilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

illaki vardır, çıkmacılarıda araştırmanı öneriyorum, triger zincirini değilde yağ pompasını alabilirisin , ama zincir sıfır olmalı. kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

illaki vardır, çıkmacılarıda araştırmanı öneriyorum, triger zincirini değilde yağ pompasını alabilirisin , ama zincir sıfır olmalı. kolay gelsin.

Sıfır zinciri bulsa bile ödeyeceği rakam dört haneli olabilir...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır zinciri bulsa bile ödeyeceği rakam dört haneli olabilir...

yapacak bişey yok, gülü seven dikenine katlanır, ama yan sanayi o kadar pahalı olmaz sanırım, sayın domestos.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yapacak bişey yok, gülü seven dikenine katlanır, ama yan sanayi o kadar pahalı olmaz sanırım, sayın domestos.

1987 Model Mazda'nın yan sanayisini bulmak çıkmasını bulmaktan zordur diye tahmin ediyorum... Orijinali de zaten ateş pahasıdır, en uygunu çıkma bulmak, bu sefer de çıkmacı orijinalinin yarısını ister... Yani; karışık bir durum, bulduğuna razı gelmek en güzeli olsa gerek...

Kolaylıklar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.4 motorlu 1987 mazda 323 olmadığından bulamıyor olmayın parçayı... :o

ya 1.3dür yada 1.5 o araba. bana gün içinde ulaşıp şase no ile bilgi isteyebilirsiniz...

1.3 veya 1.5 orjinal zincir fiyatları aynı 362TL

27 yaşındaki arabanın orjinal parçası bulunur. çünkü mazda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yedek parça konusunda mazda kadar iyi pek az marka vardır, 91 model arabanın hangi parçalarını aldığımı bilseniz şaşarsınız,  ama gelin görünki halk arasında parçası bulunmayan vede pahalı bir marka imajına sahip malesef,  halbuki diğer markaların parçalarının peynir ekmek gibi her yerde satılmasının sebebi, bir çok yan sanayi firma tarafından üretilen kalitesiz üç kuruşluk parçalar, ben bir çok parçada mazdanın orjinal parçalarının diğer markaların orjinal parçalarından servis fiyatı daha hesaplı olduğuna şahit olmuşumdur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok artık araç neredeyse 30 yaşında ama orijinal parçasını servisten temin edebiliyorsunuz daha ne söylenebilir ki.

Fiyat da harika hem... Sağolasın Okan...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende çok şaşırmıştım.ama şunuda söyleyeyim bazı servisler olduğu halde yok diyorlar.929 um varken arka salıncak ve arka tot kolu için aramıştım fakat bir çok servis direk yok demişti.Sonra hangisiydi hatırlamıyorum var demişti ve fiyat :) vermişlerdi.Şase nosuna göre parça nın varlığının isbat nın ardından olan şaşkınlığımın :) iki katını fiyatıyla yaşamıştım :)

fakat sonuçta 929 dimi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest greystone

yedek parça konusunda mazda kadar iyi pek az marka vardır, 91 model arabanın hangi parçalarını aldığımı bilseniz şaşarsınız,  ama gelin görünki halk arasında parçası bulunmayan vede pahalı bir marka imajına sahip malesef,  halbuki diğer markaların parçalarının peynir ekmek gibi her yerde satılmasının sebebi, bir çok yan sanayi firma tarafından üretilen kalitesiz üç kuruşluk parçalar, ben bir çok parçada mazdanın orjinal parçalarının diğer markaların orjinal parçalarından servis fiyatı daha hesaplı olduğuna şahit olmuşumdur.

servis dışı bulamadığım ve serviste bulsamda altından pahalı ve zaten stokta olmayan parçası  var. amortisör bilyası bulamadım servis 350 lira istedi 5 cm çapında anca var 10 gr anca gelir  . kapı iç kilitleri bulamadım servis 375 tl istedi. ufak tefek eksikler var serviste var sadece bunları tamamlasam arabanın ederini geçiyor :D .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

servis dışı bulamadığım ve serviste bulsamda altından pahalı ve zaten stokta olmayan parçası  var. amortisör bilyası bulamadım servis 350 lira istedi 5 cm çapında anca var 10 gr anca gelir  . kapı iç kilitleri bulamadım servis 375 tl istedi. ufak tefek eksikler var serviste var sadece bunları tamamlasam arabanın ederini geçiyor :D .

o parça aramızda geçen yazışmalardaki gibi sadece 26TL... yani 350 isteyen niye istemiş anlayamadım...

iç kapı kolları da var. 80er TL...

yanlış anlamayın, bunu okuyanlar yanlış anlamasın diye düzeltiyorum. greystone 'a lafım yok... adam araştırmış bulamamış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

350'yi niye istemiştir ??

Mermerler zihniyetinde devam ediyorlarsa, nasıl olsa mazda'nın parçası pahalı anlayışı hakim bu fiyatı görünce normal algılar ve piyasada da az bulunma ihtimali varsa şişirme fiyat verelim diye düşünerek bu rakam ortaya çıkmıştır... (bence)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...