Jump to content

Ayıplı Otomobil Değişimi Hakkında

Guest Orbitus
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

keşke araba almadan önce size tavsiyede bulunan kişiyi dinleyip dizel ford focus alsaymışsınız fatih bey :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 285
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

39

• apojitsu

23

• ibomaz

33

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest Orbitus

Şimdi SMB Cenk ile görüştüm;

Kontak almama sorunu için şu anda yapılacak bir şey yokmuş zira kronikleşmesi durumunda ancak müdahale edebiliriz dedi. Çünkü sorun sürekli değil ara 3-4 günde bir yapıyor; fakat daha önceki kablo gevşekliği vakasıdan dolayı garip bir hata olabileceğini söyledi. Şu ana kadar hiç başına gelmemiş. Tekrar kabloları kontrol etmişler, kutup başlarına falan bakmışlar....

Yokuş sesini ise kayıttan dinlemiş ama kendisi test ettiğinde bu sesi çıkaramamış. Aksla ilgili olmadığını tahmin ediyor; yine kronikleşirse müdahale edebilirim dedi; porya bilyalarından olsa düz yolda da yapar dedi; fakat balataların fren diskini sıkıştırması onun da aklına gelmiş.

Neyse hafta sonu ben gidip bu sesi çıkartıp dinletecem artık, başka çare yok. Çünkü sesin çıkması için bir iki önemli faktör daha var bunları söylemedim ona. Birincisi araç sola yatık olacak, yani sağdasın yola arkanı verip dik park etmişsin ve direksiyonu tam sağ yapıp yokuş yukarı geri geri gelmeye çalışıyorsun. Ya da sağdasın yola önünü verip dik park etmişsin direksiyonu tam sağ yapıp yokuş yukarı çıkmaya çalışıyorsun. En iyi ses çıkartma pozisyonları bunlar. Bir de tam usta kalkışı yapmak lazım; gaza yüklenip balatayı yersen çıkmıyor bu ses.

Ama yine de yine de yine de, sol ön amortisör kulelerinde gevşek vidalar bulmuşlar; bir ihtimal onlardan olabilir dedi... Biraz da motor kulakları falan sıkmışlar...

Gevşek vida konusu biliyorsunuz robotlarla ilgili; Emre ne dersin ? Takumiler maç seyrederken robotlar ne yapıyordu acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Orbitus

keşke araba almadan önce size tavsiyede bulunan kişiyi dinleyip dizel ford focus alsaymışsınız fatih bey :2funny:

Naparsın işte oldu bir kere, aşk bu engelleyemezsin otada konuyor herşeye konuyor işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Naparsın işte oldu bir kere, aşk bu engelleyemezsin otada konuyor herşeye konuyor işte...

kimdi size tavsiyede bulunan o kişi diye sormayacak mısınız? >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Orbitus

İlk başta burada mı yazıştım diye düşündüm; ama galiba beni dışarıdan tanıyan birisi değil mi ? Şu anda aklıma gelmedi... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orbitus abi ben bu problemleri okuyunca , problemin aracınızda kaynaklana  %30 kısmını anlıyorum ama geri kalanı hatalı işçilik vede acemilik diyorum, umarım sorunlarınızı bahsi geçen servis çözer, hala problemleriniz devam ederse size,  antalya mepaz' a gitmenizi önerecem.

Bence de antalya mepaz a uğrayın derim. Deneyimli ve yardımseverdirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk başta burada mı yazıştım diye düşündüm; ama galiba beni dışarıdan tanıyan birisi değil mi ? Şu anda aklıma gelmedi... :)

fark ettim anlayamadığını abi. mustafa dilbaz diyeyim :2funny: çok yakın arkadaşım kendisi :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burda en büyük iş servislere ve Mazda Tr ye düşüyor.serviler bu arabalardaki sorunu rapor edip Mazda Tr ye, mazda Tr ise üreticiye bildirmelidirr.araçlar geri çağrılmalı, servisler eğitilip sorunlar çözülmeli...sizce başka yolu var mı??bu insanlar vakitlerinin çoğunu serviste veya bu forumda imdat arayarak mı geçirecekler...yada kendi imkanları ile japonyayı arayacaklar..Türkiyedki yetkililer sanki habersiz mi durumdan bence bal gibi de biliyorlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O Mustafa yok mu....Müthiş bir araba eksperidir....Dinlemedik işte...

mustafa o bütün bildiklerini benden öğrendi yalnız  8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mustafa o bütün bildiklerini benden öğrendi yalnız  8)

Mustafa bu işin eksperiyse eğer; sana müsaadenle üstad diyeyim olsun bitsin...

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa bu işin eksperiyse eğer; sana müsaadenle üstad diyeyim olsun bitsin...

bana diğer forumlarda öyle diyolar abi zaten :2funny: bakma daha burada sivrilmedim :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Apo, o halde ortalardan kaybolma, seninle işimiz olacaktır.... Telefonu'nu özel mesaj ile gönderir misin ?

özelden yolladım fatih abi. zaten diğer üyesi olduğum forumlardaki arkadaşlara 7/24 teknik akıl servisi hizmeti veriyorum :2funny: benim için sıkıntı değil  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana diğer forumlarda öyle diyolar abi zaten :2funny: bakma daha burada sivrilmedim :2funny:

Bilen biliyordur, bilmeyen de öğreniyordur... Sorun yok ÜSTAD !!

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilen biliyordur, bilmeyen de öğreniyordur... Sorun yok ÜSTAD !!

:D

eyvallah veli abi :hi: bizimde bilmediğimiz bir şey çıkar bir yerden elbet :hi: sonra hani sen üstaddın diye rezil olmayayım :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eyvallah veli abi :hi: bizimde bilmediğimiz bir şey çıkar bir yerden elbet :hi: sonra hani sen üstaddın diye rezil olmayayım :2funny:

Muhakkak bilmediğin şeyler vardır, fakat unutma sana Üstad diyen benim ve böyle bir rezilliğe razıyım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muhakkak bilmediğin şeyler vardır, fakat unutma sana Üstad diyen benim ve böyle bir rezilliğe razıyım...

uuuuvvvv baby :2funny: teşekkür ederim veli abim. iltifatlarına layık olmaya çalışacağım :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...