Jump to content

Mazda3 Almak Üzereyim, Benzinli mi Dizel mi?

alperg2

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 184
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Îndigo mavi renk aldim hocam

HTC Butterfly cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gayet güzel bir renk tekrar hayırlı olsun, Allah kazasız belasız yolculuklar versin, bu arada ilk kez mazda alan arkadaşlara hep şunu söylerim Pişman olacaksın ...tabiki bu pişmanlığının tek sebebi bugune kadar niye mazda almadım demek olacaktır. Umarım seninde  tek pişmanlığın bu olur ve sende diğer mazda severler gibi aracından memnun kalırsın, ki bu fiyata memnun kalmamak mümkün değil.

Yeni kasa mazdanın geleceği gün yaklaştıkça hem seviniyorum hem üzülüyorum. Seviniyorum çünkü muhteşem bir tasarım geliyor, ama bir taraftan 2007 model dinamik sedan aracımı yenisini almak için elimden çıkaracağım için içim daralıyor resmen bir araba ile bu kadar bağ kurulur mu ne kadar doğru bilemiyorum ama bu araba mazdaysa bu bağ aldığın anda başlıyor, hatta elimdeki aracı satmamak için eşimi kandırmaya çalışıyorum, arabaya deri döşeme yaptırayım, navi ekleteyim vs vs bunu da sen kullan diye ama henüz kandıramadım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@m_a_s

Tesekkurler daha iyileri sizlerin olsun insallah suana kadar allaha cok sukur cok memnunum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkurler daha iyileri sizlerin olsun insallah suana kadar allaha cok sukur cok memnunum

Aracınızı aldığınıza göre, bu konuyu burada kilitlemek istiyorum, aracınızla ilgili düşüncelerinizi, deneyimlerinizi, otomobillerimiz adlı bölüme yeni konu açarak, anlatabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...