Jump to content

Mazda3 Almak Üzereyim, Benzinli mi Dizel mi?

alperg2

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sn Alperg2 aracınız hayırlı olsun.benzinli sedan mı?

Sagol arac sedan benzinli imp donanim

HTC Butterfly cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 184
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Üç beş mesaj üstteki fotoğrafları da göremiyorsan daha söylenecek bir şey yok sanırım...

:fiuw:

Bu paylaşılan yazıların okunmadığının ispatıdır !!! Yada............................................!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu paylaşılan yazıların okunmadığının ispatıdır !!! Yada............................................!!

Bende bu ispatı ayan beyan ortaya koymak için alıntı yaptım, yoksa çok fazla dikkate aldığımdan değil...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 1.6 benzinli aldim yarin alacagim arabayi mugla yollari gozuktu ama arabayi alinca buraya bir iki sey yazacagim bayi kalitesi ile ilgili

Edit:Veli abi domestos cay teklifin gecerliyse ugrayabilirim

Hayırlı olsun. 2-3 gündür takip edemedim hangi rengi aldın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siyah, bir önceki sayfada. Aracının fotoğrafını paylaşmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Îndigo mavi renk aldim hocam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Îndigo mavi renk aldim hocam

Fotoğrafta siyah gözüküyor aracın. :) Şimdi mavi deyince tekrar baktım evet. Çevredeki ışıklardan dolayı aldatıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafta siyah gözüküyor aracın. :) Şimdi mavi deyince tekrar baktım evet. Çevredeki ışıklardan dolayı aldatıyor.

Evet biraz karanlikti benzinlik ondan renk farkli cikmis aracin rengi mavi istemiyordum ama alistim bu renge

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan, ismindeki değişikliği de yap artık değil mi ya!!!!!!

slmlr

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan, ismindeki değişikliği de yap artık değil mi ya!!!!!!

slmlr

+1 Kesinlikle katılıyorum size. Ben içimden geçirdim, siz benden önce davrandınız. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

+1 Kesinlikle katılıyorum size. Ben içimden geçirdim, siz benden önce davrandınız. :)

En kisa zamanda duzenleyecegim tepetalk dan girdigim icin duzenleyemedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En kisa zamanda duzenleyecegim tepetalk dan girdigim icin duzenleyemedim

Abi ne ismi anlamadım konu başlığı mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ne ismi anlamadım konu başlığı mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tapatalk yazacaktim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha simdiden bizim araclara tarihi eser muamelesi basladi...Benden soylemesi... Istersen Emre`ye sor.

Niye ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Orbitus

O zaman bir sıkıntı yok sanırım, çünkü garanti demek üretim hatalarına çözüm garantisi demek oluyor , yani hatasız üretim garantisi olmuyor... Malum insan yapısı şey, hatasız kul olmuyor...

O nedenle hiç dert etmeyin derim... Düşük olasılıkla karşılaşılan böylesi bir durumda parçalar garantiden değiştiği için kimse bir problem görmeyecektir diye düşünüyorum...Problem görselerde zaten artık bu modeller üretilmiyor, Skyactivler başladı başlayalı unutulmuştur mazi...

Bak ne guzel yazmis adam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tarihi eser olmasını gerektirecek bir durum yok ki.her arabanın, her markanın üretimi olmayanları var.mazda sadece tutulmuyor.aracınızzdaki sıkıntılar kalıcı olarak çözüldüğü zaman ki mutlaka çözülecek, herşeyin bir çaresi vardır.servisler de öğrenecek bu araçları.yoksa bence bu kasa tasarım olarak yeni çıkacak kasadan daha hoş.iç tasarım özellikle yenisinden güzel bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya Ibo sen harbiden mesajlari okumuyorsun...

+1000

Tarihi eser olmasını gerektirecek bir durum yok ki.her arabanın, her markanın üretimi olmayanları var.mazda sadece tutulmuyor.aracınızzdaki sıkıntılar kalıcı olarak çözüldüğü zaman ki mutlaka çözülecek, herşeyin bir çaresi vardır.servisler de öğrenecek bu araçları.yoksa bence bu kasa tasarım olarak yeni çıkacak kasadan daha hoş.iç tasarım özellikle yenisinden güzel bence.

+1000

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Orbitus

Ibo bazi ilginc ozelliklerin var ama ozunde fazlasiyla iyi niyetli birisin. Dediklerin guzel, ama Emre der ki artik skyactive var eski dizel ve benzinlileri unutun diyor, topluca bize skyactive aldiracak. Kendi hazir hatta degilken atip tutalim yarin sabahdan yagdirir nasillsa....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...