Jump to content

Mazda3 Dizellerde Kontağı Kapatırken Gelen Cızırtı, Tısss Benzeri Ses

ibomaz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yahu neymişsiniz siz böyle yaa :2funny: teybi açınca hoparlörlerden ses geliyo diye soracaksınız utanmasanız :2funny: (şaka bu arada :hi:)

manifoldun içinde kalan basınçlı havayı tahliye eden valfin sesi o ses. cızzt ettiği anda tıss diye boşaltır havayı. sıkıntı yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abdullah 100 dolarlık izolasyonu fabrikada yapmazsan, böyle her türlü sesi sürücüye duyurursun.

ben sizin yerinizde olsan hiç düşünmem yaptırırım abi o izolasyonu. zaten o gır gır gır sese gıcığım, bir de sürekli duyarsam fitil olurum :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yahu neymişsiniz siz böyle yaa :2funny: teybi açınca hoparlörlerden ses geliyo diye soracaksınız utanmasanız :2funny: (şaka bu arada :hi:)

manifoldun içinde kalan basınçlı havayı tahliye eden valfin sesi o ses. cızzt ettiği anda tıss diye boşaltır havayı. sıkıntı yok...

:D

İbomaz sayesinde bütün dizelciler ses paranoyağı olacak... (Fatih'i tenzih ediyorum, konumu farklı çünki)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Orbitus

Veli teşekkür ederim beni ayırdığın için...Senden ricam benim "Ayıplı otomobil" başlığındaki son yazışmaya da bir yorum yapmandır.. Şimdiden teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli teşekkür ederim beni ayırdığın için...Senden ricam benim "Ayıplı otomobil" başlığındaki son yazışmaya da bir yorum yapmandır.. Şimdiden teşekkür ederim...

Bende teselli edebilecek kelime bulamıyorum... Pes artık...

Diye yazmıştım hocam...

:'(

Süreci tekrar düşündüğümde söylenecek kelime kalmıyor, Allah sana sabır versin demekten başka...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler..İç rahatlatacak bir açıklama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...