Jump to content

Mazda 323 Practica Motor Takozu Patlak Dolaşmak

olgunnn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar iyi forumlar. motor takozum(ön kapotu açınca sol üst motor takozu) patlakmış. ustanın tespiti... bir süre böyle kullunmam sorun yaratır mı?

şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çatlak gibi gözüküyorsa daha ömrü var,araçlarımız diğerlerine göre zaten sert,ve agresif kllanıcı olduğum halde 2senedir çatlak gibi gözüken  amortisör takozyla dolaşıyorm.problem yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor takozunu gözüyle şöyle bir kesti. patlak bu dedi.  ???

ben de başka bir ustaya sordum o da patlamış dedi. sarı sızıntı var ve resmen inceleyince patlak belli hocam... :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:hi: resmi bu arkadaşlar. araçtan ön bakım yaparken usta sökmüştü 12000 km önce. resme ulaştım... takoz 150 tl diyor usta ile konuştum. bana fahiş bir fiyat gibi geldi. bunu alabileceğim bir link var mı acaba rica etsem arkadaşlar.

Teşekkürler.

Edit: aracı ilk aldığım zamanlar bilgim yoktu motor takozu vs  :D

(ilk araç sonuçta. ) şimdi 2 gun önceki  usta bu takoz patlak deyince hatırladım bu resmi:)

post-9703-141695296032_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:hi: resmi bu arkadaşlar. araçtan ön bakım yaparken usta sökmüştü 12000 km önce. resme ulaştım... takoz 150 tl diyor usta ile konuştum. bana fahiş bir fiyat gibi geldi. bunu alabileceğim bir link var mı acaba rica etsem arkadaşlar.

Teşekkürler.

Edit: aracı ilk aldığım zamanlar bilgim yoktu motor takozu vs  :D

(ilk araç sonuçta. ) şimdi 2 gun önceki  usta bu takoz patlak deyince hatırladım bu resmi:)

Orijinal olsa neyse de o fiyat biraz yüksek kalmış, işçilik falan dahil değilse hemen oradan kaç, fakat işçilik dahil diyorsa az pazarlık payı var...

:nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abim özel servis ... sadece işcilik en az 100 der. bu aracın motor bölümü çok karmaşık geliyor burada ustalara. pek yanaşmıyorlar. özel servislerde çok pahalı  :kafa:

hayırlısı bakalım yaa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...