Jump to content

Aşağıda Belirttiğim Araçlardan Birini Almak İstiyorum, Önerileriniz Nedir?

gnsecer

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu işler nasip meselesi, benimde acelem yok aracımdan çok memnunum ama eşim kullanamadığı için otomatik düşünüyorum... İlan linki vardı ama süresi geçtiği için yenilemedim...

Aşağıdaki linkte fotoğraflar mevcut. Yüksek çözünürlükte olduğu için ancak upload yapabildim.

http://dosya.co/r30gdtynogcf/Mazda_626.rar.html

:)

Baktım fotoğraflara. Lütfen mesaj kutunuza bakarmısınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam belirttiğin araçların hepsi son derece iyi araçlar, benim en büyük tavsiyem, uzun süre mazda kullanan biri olarak, çok ama çok temizini almaya bak, bir kere o modellerde boyasız araba bulmak imkansız, ama kesinlikle kazasız olması şart ve motoruna çokk önemlii baktır mazda motorları uzun soluklu motorlar ama hassas motorlar, benim canım yandı aracı aldıkan yaklaşık bir sene sonra motor yaptırmak zorunda kaldım senin canın yanmasın. Eğer kazasızını, çok temiz kullanılmışını ve motorunun iyi durumda olanı bulabilirsen o paraya alabileceğin en iyi araba olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam belirttiğin araçların hepsi son derece iyi araçlar, benim en büyük tavsiyem, uzun süre mazda kullanan biri olarak, çok ama çok temizini almaya bak, bir kere o modellerde boyasız araba bulmak imkansız, ama kesinlikle kazasız olması şart ve motoruna çokk önemlii baktır mazda motorları uzun soluklu motorlar ama hassas motorlar, benim canım yandı aracı aldıkan yaklaşık bir sene sonra motor yaptırmak zorunda kaldım senin canın yanmasın. Eğer kazasızını, çok temiz kullanılmışını ve motorunun iyi durumda olanı bulabilirsen o paraya alabileceğin en iyi araba olur.

anladım siz neden bir problem yaşadınız. alırken farkedilmeyen bir şeymiydi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anladım siz neden bir problem yaşadınız. alırken farkedilmeyen bir şeymiydi ?

Hocam ben aracı 2003 yılında almıştım 323 sedan, alırken 22 yaşındaydım, zaten o yaşta gazlanmak gayet normal ama götürdüm kaportasına motoruna baktırdım öyle göz ucuyla baktılar, araç yağ eksilttiğini fark ettim aldıktan bir süre sonra, benim de hatam oldu çok uzun yol yaptım araba az miktar yağla çok çalıştı farkettiğim de malesef çok geçti. Bagaj rutubet yapıyordu ve birazda su alıyordu, baktırmadığım yer kalmadı bagaj lastiğini felan değiştirdiler ama çözülmedi en sonunda adam gibi bir usta buldum, aracın arkadan kazalı olduğu için içerden saçlar kaynak yerlerinden punta yerlerinden açılmış, neyse halletti ondan sonra bir sorun yaşamadım. Eğer alırken motoruna iyi baktırsaydım, şimdi bir ton test yapıyorlar bu arada, o kadar yağ yakmasaydı motor yaptırmak zorunda kalmazdım, arkadan kazalı olmasaydı da o rutubet işiyle bu kadar uğraşmazdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazaya bir şey diyemem de, haftalık olarak yağ çubuğunu kontrol etmek alışkanlık olsaydı motoru iki kez yaptırmak durumunda kalmazdın dostum....

;)

Hiç bir sorunu olmasa da haftalık yağını/suyunu kontrol ederim/edin derim...

gsencer detaylı bilgileri özel mesajına yanıt olarak verdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kazaya bir şey diyemem de, haftalık olarak yağ çubuğunu kontrol etmek alışkanlık olsaydı motoru iki kez yaptırmak durumunda kalmazdın dostum....

;)

Hiç bir sorunu olmasa da haftalık yağını/suyunu kontrol ederim/edin derim...

gsencer detaylı bilgileri özel mesajına yanıt olarak verdim.

Abi bende çok dikkat ediyorum yağ kontrolüne ama 750 km civarı uzun yol yapmıştım, gençlik tabi o zaman sıkıştırdıkça sıkıştırdım 750 km sonra muhtemeken arabada 1 litre bile yağ yoktu, ekledim öyle kullandım ama 2000 devirden sonra vuruntular başladı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...