Jump to content

Satılık Mazda 929 Sentia Aranıyor

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

Malum sitede bir tane daha var 93 model klasik o ilanla ilgilenmiyorsunuz sanırım. Bildiğiniz bir kusuru yoksa gayet güzel duruyor bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 65
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bırak yakasını bence, nasip değilmiş de ve geç... ;)

Öle düşünüyorum abi artık aramıcam kendisini. O kadar aradım geri bile dönmedi. Bundan sonra arayıp satmak isterse duruma göre değerlendirecem tok alıcı gibi  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malum sitede bir tane daha var 93 model klasik o ilanla ilgilenmiyorsunuz sanırım. Bildiğiniz bir kusuru yoksa gayet güzel duruyor bence

İlana koymadan 1 ay önce aradı sanırım numaramı forumdan bulmuş. Konuştuk 200-300 gibi bir masraf yaparsın dedi; el freni telinde sıkıntı var, koltuk döşemeleri yenilenmesi gerekebilir vs gibi şeyler söylemişti. 15.000'e veririm araç başında da küçük bir ikramım olur demişti. Bende iznimde gelmeyi düşünüyorum dedim. Sonradan ilana koymuş şimdide 17.500 yazmış.

Kozmetik olarak pek hoşuma gitmedi. Fotolarda bile boya isteyen yerler var. Deri koltukların yeniden yapılması gerekiyor. Bu yaştaki arabanın km'si yadırganmaz ama diğer ilanlara göre 100.000 km daha fazla. Aldıktan sonra 2000-2500 daha masraf yapılabilir. Onun için mantıklı gelmiyor....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz arabaların temizi alınması alındıktan sonra da üzerinde çok fazla oynanmaması taraftarıyım.Sonuçta özenle kullanlmış bir araba çok fazla masraf istemez özenle kullanılmamışsa da başınızı çok ağrıtır kanısındayım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz arabaların temizi alınması alındıktan sonra da üzerinde çok fazla oynanmaması taraftarıyım.Sonuçta özenle kullanlmış bir araba çok fazla masraf istemez özenle kullanılmamışsa da başınızı çok ağrıtır kanısındayım..

Evet aynen öyle. Titiz kullanılmamışsa aracı adam etmek için aracı aldığımız para kadar da masraf ederiz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takip ettiğim aracın sahibine uğraşlar sonucu ulaşamazken; araç sahibi az önce beni aradı size aracımın resimlerini göndermek istiyorum dedi.

Resimler geldi. Araç kozmetik olarak güzel duruyor. Aracın olumsuz yönleri ise ;

1-Ön cam çatlak (muayneden geçmiş,  muayene 2 aylık)

2-LPG yok (olmaması bir yönde iyi şuana kadar benzinde kullanıldığı için motor durumu iyidir diye düşünüyorum)

3-İlana araç başında pazarlık yaparız yazmış, ama telefonda 18.000 düşünüyorum dedi

Yorumlarınızı bekliyorum

post-10147-141695299061_thumb.jpg

post-10147-141695299065_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki oda bir salon bu... :D

Bu işler gönül işi canım kardeşim... İçine siniyorsa, bazı şeyleri (yedek parça vs.) göze alıyorsan o fiyata böyle bir araç bulamazsın.

İyi baktır, iyi araştır, daha sonra dışı bizi içi seni yakmasın...

Ben olsaydım;

17-18 bin lirayı 21-22 yaşında arabaya vermektense; üzerine biraz daha koyar; ilk kasa Mazda 6 alırdım (neredeyse alıyordum da) ;)

Hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki oda bir salon bu... :D

Bu işler gönül işi canım kardeşim... İçine siniyorsa, bazı şeyleri (yedek parça vs.) göze alıyorsan o fiyata böyle bir araç bulamazsın.

İyi baktır, iyi araştır, daha sonra dışı bizi içi seni yakmasın...

Ben olsaydım;

17-18 bin lirayı 21-22 yaşında arabaya vermektense; üzerine biraz daha koyar; ilk kasa Mazda 6 alırdım (neredeyse alıyordum da) ;)

Hayırlısı...

Abi araç resimlerden hoşuma gitti, ama bazen resimler gerçeği yansıtmıyor araç başına gidince hayal kırıklığı yaşanabiliyor

Yedek parça olayını göze aldım abi duruma göre yetkili servisten, duruma göre ebay'dan alırım diyorum

Veli abi dediğin gibi biraz daha üzerine koyulup Mazda 6 alınabilir. Ama benim gözümde Mazda 6 nın yeri ayrı bu aracın yeri ayrı. Classic araç isteğim daha ağır basıyor. Böyle bir araç alırsam zaten satmamayı, son sahibi olmayı düşünüyorum

Araç sahibinde 2 tane de bu aracın arızalısı varmış. Anlaşılan bu kişide bu aracın hastası. Aracı almayı düşünüyorum ama acaba beklesem biraz daha uygun fiyata bulabilirmiyim diye düşünüyorum.

Bu aracın belli bir piyasası olmadığı için 10.000 isteyende olmuş 15.000 ve 20.0000 isteyenide gördüm. Malum sitede esnaf 22.000 istiyo. Biraz daha beklesem daha uygun fiyata bulabilirmiyim acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet maalesef fiyatlar çok abartıldı,satamadıkları arabaya faiş fiyat istiyorlar.ilk başta dediğim gibi gerekirse arabanı sat arabasız kal ama acale etme

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bu işe klasik veya kupon araç olarak bakıyorsan üçü beşi aramanın hiç bir mantığı yok, zevkine ve işine gelen şekilde davranmakta yarar var... Bekleme konusunda bir şey diyemem...

Böyle bir hobi için benim vaktim ve nakitim yok. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet maalesef fiyatlar çok abartıldı,satamadıkları arabaya faiş fiyat istiyorlar.ilk başta dediğim gibi gerekirse arabanı sat arabasız kal ama acale etme

Haklsın abi. Galiba zaten bu araçları sadece hastası alır. Oda istediğimiz fiyatı verir diye düşünüyolar.

Acele etmiyorum abi. Fiyatı biraz aşağıya çekerse bu aracı düşünüyorum ama. Acele edince şuda oluyo; sen alıyosun daha sonra daha mantıklı daha güzel bir araç karşına çıkıyor.

(626'ımı alırken yaşadım. Kendi aracımı alırken; kendi aracım kadar temiz olan 97 modelini aynı paraya sonradan gördüm keşke 10 gün daha beklseydim dedim  :P)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bilgi paylaşımında bulunan abilerime, görüşlerini düşüncelerini söyleyen abilerime teşekkür ediyorum.

Keşke bu araçtan forumda bir üyede olsa. Kullanıcısından ve forumda olacağı için samimi birinden bilgi almış olurdum.

Araç sahibine yakıt sarfiyatlarını sorduğumda ş.içi 10-12 lt olduğunu söyledi. Bu araçlara nasıl bir LPG takılır acaba. Atiker, Brc gibi markalar ne kadar randımalı olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg konusunda uyum sorunu yaşayacağını zannetmiyorum ama yakıtı çok fazla değilmiş böyle bir arabanın orjinalliğini bozmaya değer mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lpg konusunda uyum sorunu yaşayacağını zannetmiyorum ama yakıtı çok fazla değilmiş böyle bir arabanın orjinalliğini bozmaya değer mi?

Evet bu değerler için orjinalliği bozmaya gerek yok. Eğer bu araçtan almak nasip olursa yakıt sarfiyatlarıda şehir içi 12 lt'yi geçmezse taktırmam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet bu değerler için orjinalliği bozmaya gerek yok. Eğer bu araçtan almak nasip olursa yakıt sarfiyatlarıda şehir içi 12 lt'yi geçmezse taktırmam

Geçer... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...