Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

"İngilizce bilmeyene araba maraba yok kardeşim." Diyor Mazda.

Tüm bu konuştuklarımız bir araya gelince de "Mazda'nın piyasası yok" oluyor maalesef..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm bu konuştuklarımız bir araya gelince de "Mazda'nın piyasası yok" oluyor maalesef..

Aklıma İlber hoca Caps'leri geldi. :D

O kadar cahilsin ki araba maraba yok sana. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mazda3'ü gördüm ve incelemek için foruma katıldım, Mazda hakkında pek bilgim yok ama bu seviyesizlik yapmanızı gerektirmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eğer bu espriyi anlamadığınız anlaşılıyor.Size söylenen söz yok arkadaşım. Sonuçta Mazdaya söylenen bir sözdü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mazda3'ü gördüm ve incelemek için foruma katıldım, Mazda hakkında pek bilgim yok ama bu seviyesizlik yapmanızı gerektirmez.

kim ne seviyesizlik yapti?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu kimi bayilere iki araç düşecek vs. Deniliyor. Böyle saçmalık mı olur?  Yıllardır bu model bekleniyor, anadoludaki bayiler çok düşük satışlar yapıyor, tüm umutlar bu modele bağlanmış. Anadoludaki bazı bayilere 2 araç verilecek deniyor şimdi...

Valla ben bu işin uzmanı değilim ama kolay gelsin.. O iki arabayı satıp başarılı olmak zor olmasa gerek..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şunu anlamıyorum hiç bir mazda bayisi veya çalışanı bu forumu okumuyormu nasıl bir zihniyet bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu kimi bayilere iki araç düşecek vs. Deniliyor. Böyle saçmalık mı olur?  Yıllardır bu model bekleniyor, anadoludaki bayiler çok düşük satışlar yapıyor, tüm umutlar bu modele bağlanmış. Anadoludaki bazı bayilere 2 araç verilecek deniyor şimdi...

Valla ben bu işin uzmanı değilim ama kolay gelsin.. O iki arabayı satıp başarılı olmak zor olmasa gerek..

Sıra yazar diye söylendi ama çıtayı da bu kadar düşürerek sıra yazılacağı aklımın ucundan geçmezdi Ege...

Daihatsu yolunda Mazda'ya başarılar dilemekten başka şey elimden gelmiyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şunu anlamıyorum hiç bir mazda bayisi veya çalışanı bu forumu okumuyormu nasıl bir zihniyet bu

Bence birileri araçları ilan edilen fiyatlardan satabilmek için spekülasyon yapıyor. Gelsin bakalım kaç kişi alacak? Gaza gelmeyelim derim. Kimse kolay kazanmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence birileri araçları ilan edilen fiyatlardan satabilmek için spekülasyon yapıyor. Gelsin bakalım kaç kişi alacak? Gaza gelmeyelim derim. Kimse kolay kazanmıyor.

Bu tasarım ve kalite ile bin adet aracı oğlum da rahatlıkla satabilir... Ben spekülasyon olacağına ihtimal vermiyorum, mazda böyle bir şeye tevessül etmez diyorum... Dışarıdan bu ülkeye biçilen değerin neticesi olsa gerek...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi gelsin bakalım ama nedense Mazda diğer markalar gibi çok araba satma derdinde değil, az satıp öz satma derdinde. Amaçları ne anlamış değilim, belki de fabrika yetiştiremiyordur.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi gelsin bakalım ama nedense Mazda diğer markalar gibi çok araba satma derdinde değil, az satıp öz satma derdinde. Amaçları ne anlamış değilim, belki de fabrika yetiştiremiyordur.....

yok haci aston martin ekolunden geliyoruz ondan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her marka daha çok satmak ister..

bunun aksi doğanın olağan akışına aykırı..

araba üretmezlerse yeni daha fazla da satmazlar.. niye bu kadar arge vs uğraşıyorlar ki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir kaç bayi ile görüştüm ve ellerinde bulunan impressive dizel 2012 araçla takas yapmak istediğimi belirttim. 53 000 tl civarında olan bir aracı benim arabamın üzeri 15 000 tl isteyerek takas yapmak istediler ki benim aracım 6500 km mazda 3 AT 2012 model. benim aracımı 38000 civarı sayıyorlar ki eğer yeni mazda 3 alırken de aracımın fiyatını bu kadar düşük sayacaklarsa düşündüğüm motion paketi için 20000 TL fark ödemem gerekiyor. Bu durumda değiştirmem tabii ki.

Doların şu an bir düşüş yaşadığını ve bu şekilde devam ederse fiyatlarda indirim yapabileceklerini söylediler. 2015 de 2014 model olanını uygun bir fiyat sayarlarsa değiştirebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...