Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Erken mi davrandılar? Millet yurt dışında bu araçlara 1 yıldır biniyor hocam. Biz de anca açıp yutuptan iç çeke çeke bakalım. Bence erken değil çok geç kalınmış bir hamle. Bu mazda Türkiyeden mi kaynaklanıyor yoksa japonya mı buraya araç göndermiyor orasını bilemem. Ama Azerbaycan'a gelen araç Türkiye' ye neden gelmesin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Erken mi davrandılar? Millet yurt dışında bu araçlara 1 yıldır biniyor hocam. Biz de anca açıp yutuptan iç çeke çeke bakalım. Bence erken değil çok geç kalınmış bir hamle. Bu mazda Türkiyeden mi kaynaklanıyor yoksa japonya mı buraya araç göndermiyor orasını bilemem. Ama Azerbaycan'a gelen araç Türkiye' ye neden gelmesin?

Nasıl yani bu modeller 2014 de çıkmadı mı? önceden vardı da bize mi böyle yutturmaya çalışıyorlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasıl yani bu modeller 2014 de çıkmadı mı? önceden vardı da bize mi böyle yutturmaya çalışıyorlar?

1 yıl olmamıştır da çoğu yerde yollara çıktı :) 1 yılı söz gelimi söyledim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Getirmekte geç kaldılar ayrı dava ama lansman tarihi için acele ettiler. Deselerdi hazirandan sonra, beklenti ona göre oluşacaktı.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haziran 2013'te tüm dünyada 5 kentte ve aynı zamanda İstanbul'da lansmanı yapıldı..Eylül 2013 gibi Amerika ve japonya'da satışa sunuldu..Avrupada ilk Almanya'ya geldi..sanırım Ekim ayı idi..2014 başından beri Rusya, İngiltere, iskandinav ülkeleri, Azerbaycan, Avustralya ve Kanada'da satılıyor. Türkiye'ye epey geç geldi..hala test araçları bile indirilmiş değil çoğu bayiye..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Getirmekte geç kaldılar ayrı dava ama lansman tarihi için acele ettiler. Deselerdi hazirandan sonra, beklenti ona göre oluşacaktı.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Ben sonuçta makyajlı kasayı bekleyenlerdenim, yeni araç almak için bekleyenler adına yorum yapıyorum :D 1 sene sonra da getirse sıkıntı yok benim açımdan abi ama yönetim bir şeyleri yanlış yapıyor... Dünyada 5 kentte lansman yapılmış bunlarda biri de İstanbul olduğuna göre Türkiye' ye önem vermiyorlar denemez bence... Burada ki yönetimde mi bir sıkıntı var acaba?

Doğrusu bunları konuşsak da değişecek bir şey yok da umut fakirin ekmeği işte naparsın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paranla rezil olmak bu olsa gerek

Mazohist eğilimli bir toplumda bu gayet normal değil mi?

"acı var mı, acı"

:D

Mazda, Türkiye'de, Mazda Türkiye ile büyük bir fırsatı kaçırdı gibime geliyor... Hem lansman, hem reklam, hem pazarlama/satış açısından yapılanlar tam bir fiyasko...

Bayiye gidiyorum, aracı test ediyorum, çok hoşuma gidiyor "sar şurdan iki kilo diyorum" mal elde yok 2 ay sonra gel diyorlar...

Yeni araç alacak ve azımsanmayacak kadar para verecek kaç kişi 2 ay MAZDA'yı bekler ?? Ben beklesem, eşim beklemez, o beklese, babası burnunu sokar, o sokmasa kardeşim iki güne bir telefon açar, hiç kimse bir şey demese alt/üst komşu elli kez sorar, olmadı işyerinde muhabbeti bitmez... Burası Türkiye !!

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda, Türkiye'de, Mazda Türkiye ile büyük bir fırsatı kaçırdı gibime geliyor... Hem lansman, hem reklam, hem pazarlama/satış açısından yapılanlar tam bir fiyasko...

Bayiye gidiyorum, aracı test ediyorum, çok hoşuma gidiyor "sar şurdan iki kilo diyorum" mal elde yok 2 ay sonra gel diyorlar...

Yeni araç alacak ve azımsanmayacak kadar para verecek kaç kişi 2 ay MAZDA'yı bekler ?? Ben beklesem, eşim beklemez, o beklese, babası burnunu sokar, o sokmasa kardeşim iki güne bir telefon açar, hiç kimse bir şey demese alt/üst komşu elli kez sorar, olmadı işyerinde muhabbeti bitmez... Burası Türkiye !!

;)

Kasım 2013'den beri, yani 5,5 aydır Mazda'yı bekliyorum. Dediklerinin hepsini yaşadım ama yılmadım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bu saatten sonra yeni arayışlara girmem, giremem. Sinirlenen tüm arkadaşlarıma sonuna kadar hak veriyorum ama dereyi geçip çayda boğulmalarını istemiyorum. Az daha sabır diyorum.  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kasım 2013'den beri, yani 5,5 aydır Mazda'yı bekliyorum. Dediklerinin hepsini yaşadım ama yılmadım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, bu saatten sonra yeni arayışlara girmem, giremem. Sinirlenen tüm arkadaşlarıma sonuna kadar hak veriyorum ama dereyi geçip çayda boğulmalarını istemiyorum. Az daha sabır diyorum.  :dua:

Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım...

Ben sıfır araç alacak olsam, yani sıfır araca ihtiyacı veya hevesi olan birisi olsam ve yeni mazda3'ü hiç duymamış, bilmiyor olsam ve Haziran 2013'te lansmanı yapılsa, almayı kafaya koysam/niyetlensem ve bu araç bana hemen hemen 1 yıl sonra teslim edilecek olsa, beklememin mümkünatı olmaz...

Bu strateji ile hedeflenen (yıl sonuna kadar 1000 araç) rakama rahatlıkla ulaşırlar, seneye hedef nedir ve satış taktiği nedir?? Her araç alacak olan 2 ay aracı bekler mi? Veya sipariş üzerine aracı kaç kişi almak ister... Bütün bu etkenler bizim ülkemiz için sıkıntı oluşturmakta...

Potansiyel müşterilerin ve satıcının işi hakikaten zor, Herkeslere Allah kolaylık versin...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aylar öncesinden resmi sitede form doldurduk...  haberdar olmak üzere!.... sizi arayıp test sürüşüne çağıran oldu mu?!... olacak mı sizce?....

bayiye  iki kere gidip ciddi bir alıcı olarak görüştüm, konuştum, isim yazdırdım... mesela bugün test aracı gelmişse bundan haberdar edilmeyi beklerim ben...

öğlen aradım bayiyi ve araç geldiyse  gelip göreyim dedim... bana.  haftaya kalmaz gelir dendi!... "haftaya kalmaz" sizce hangi tarihe denk geliyor?!....

oysa, test aracı birazdan gelecek, gelip görün denebilmeliydi.....

heryerde herşey tuhaf bu ülkede!....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 yıl olmamıştır da çoğu yerde yollara çıktı :) 1 yılı söz gelimi söyledim :)

Gerçekten pesss doğrusu.

Galiba bu adamlar Türk müşterisini ya da Türklerden alacakları parayı sevmiyorlar. Ya da potansiyeli yeterli görmüyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar yeni mazda3 gectim

izmir Yeni otomotivde neredeyse 2 aydır yeni araba yok

Böyle satış stratejisi mi olur

sonra yıl sonuna kadar 1000 tane mazda3 satacakmıs

sen yıl sonuna kadar önce 1000 tane getir bakalım da sonrasında konus....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japonya Fabrikası ile Asyayı, Meksika fabrikası ile Amerikayı, Türkiye fabrikası (kurarak) avrupayı beslemeli mazda. Diğer markaların da arkasında kalıyor. Satış odaklı ilerlemeli. Königsegg değil bu marka, bıraksınlar artık bu Mühendisler yönetiyor bu fabrikayı mottosunu...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japonya Fabrikası ile Asyayı, Meksika fabrikası ile Amerikayı, Türkiye fabrikası (kurarak) avrupayı beslemeli mazda. Diğer markaların da arkasında kalıyor. Satış odaklı ilerlemeli. Königsegg değil bu marka, bıraksınlar artık bu Mühendisler yönetiyor bu fabrikayı mottosunu...

Noktası virgülüne aynen katılıyorum, ilerlemek istiyorlarsa bunları yapmalılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...