Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Aynen öyle ama kaderimiz mi acaba...

Toplumların "eğitim-kültür-para" üçgenindeki ferah ve kalite ile doğrudan ilgili... Gelişmiş toplumlarda "sosyal devlet" ilkesi gereği işsizlere ve ihtiyacı olanlara bir miktar yardım yapılmakta, ihtiyaç hasıl olduğunda bu kişilerden devlet belirli bir dönem çalışmasını talep etmekte ve çalıştırmakta...

Ama gel gelelim bizim ülkemizde bu "sosyal devlet" politikasını uygulamaya kalk; çalışacak kimseyi bulamazsın...

Bu gün bazı yerlerde; çocuklarına yapılan okul yardımı ve sosyal fondan dilendikleri kaynakla geçinen bir çok insan var, elektrik su zaten ödeniyor, bolca çocuktan kafa başı yardım alıyor, niye çalışsın ki...

Bu insanlarda; hayat kalitesi, yaşam standardı, eğitim kültür gibi değerler de otuzsekizinci planda olunca "10 dönüm bostan, yan gel Osman" durumu ortaya çıkıyor... :D

Canım ülkem benim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün denedim...hem de motion'du...son kararım :power alıp,sense paketi koydurmak.tabii en erken mayıs'ta.motion almak isteyip bulamayan varsa,çorlu ertuğrul otomotiv'de kor kırmızı var bir tane.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de cumartesi günü erzurumdaki bayiye gittim. araç gayet güzel. motion AT vardı showroom da. iş takasa geldiğinde benim aracımı 39 000 TL ye alıp 64000 TL ye de yeni aracı saydılar. 2012 model 7300 km deki AT aracım için verilen fiyat çok düşük geldiği için böyle bir takasa girmedim. Mevcut aracımla yola devam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de cumartesi günü erzurumdaki bayiye gittim. araç gayet güzel. motion AT vardı showroom da. iş takasa geldiğinde benim aracımı 39 000 TL ye alıp 64000 TL ye de yeni aracı saydılar. 2012 model 7300 km deki AT aracım için verilen fiyat çok düşük geldiği için böyle bir takasa girmedim. Mevcut aracımla yola devam

bence de satma zaten..elindeki araç on numara taş gibi araç..üzerine 25 bin tl fark vermeye değmez (şu aşamada)..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 bin papelll !!

Ancak; deli ile zenginin yapacağı takas ve ödeyeceği miktar derim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alacak Olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

1995 / 323

2005 / 3

ve son olarak

2014 / 3 ü  kullanıyorum çooooooook keyifli. şuan yakıt 9.6 lt gösteriyor ama aracım 250 km de olduğu için daha düşeceğini tahmin ediyorum. Düşmesede farketmez :)

Yalnız araç ilk 100 km de biraz sağır geldi yavaş yavaş yüklenmeye başladım 1000 km sonrasında baya bi zorlayacağım galiba...

Birde aracı alacak arkadaşlar uyarım şu araçta bağlı olan multimedya sisteminde harita yok. onu ek olarak 1700 tl gibi bir fiyata satıyorlar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alacak Olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

1995 / 323

2005 / 3

ve son olarak

2014 / 3 ü  kullanıyorum çooooooook keyifli. şuan yakıt 9.6 lt gösteriyor ama aracım 250 km de olduğu için daha düşeceğini tahmin ediyorum. Düşmesede farketmez :)

Yalnız araç ilk 100 km de biraz sağır geldi yavaş yavaş yüklenmeye başladım 1000 km sonrasında baya bi zorlayacağım galiba...

Birde aracı alacak arkadaşlar uyarım şu araçta bağlı olan multimedya sisteminde harita yok. onu ek olarak 1700 tl gibi bir fiyata satıyorlar....

Hayırlı olsun.güle güle kullanın...hangi versiyon onu da yazsaydınız daha iyi bilgilenebilirdik.bir de fiyatını tabii ki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür Ederim...

power at sedan aldım. Sense paketindeki özellikleri kullanmayacağım için fuzuli buldum..

Ateş Kırmızı farkı ile birlikte 74000 tl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence de satma zaten..elindeki araç on numara taş gibi araç..üzerine 25 bin tl fark vermeye değmez (şu aşamada)..

Kesinlikle sizinle hemfikirim aracım zaten daha  aydır almış kullanıyorum tek sorun yakıttı taktık LPG yi yola devam. çok gereksiz bir takas olacağı için yanına bile yaklaşmadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 bin papelll !!

Ancak; deli ile zenginin yapacağı takas ve ödeyeceği miktar derim... :D

aynen öyle veli bey, benim aracın aynısı sadece sedan kasasını kendileri 50000 TL civarında fiyat istiyorlar iş bizim araçlarımıza gelince 39000. iyi alemleri var hem sattığı araçtan hemde takasta alacağı araçtan iyi kar ediyorlar

Şu anki aracımdan gayet memnunum değişikliğe hiç gerek yok. belki 4-5 yıl sonra düşünebilirim ancak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür Ederim...

power at sedan aldım. Sense paketindeki özellikleri kullanmayacağım için fuzuli buldum..

Ateş Kırmızı farkı ile birlikte 74000 tl.

hayırlı olsun..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski kasa Civic ile yenisi arasında neredeyse hiçbir fark olmamasına rağmen 15000 tl oynuyordu, Mazda bence baştan başa değişti ve buradaki fark performansı dahada artacak , yakıtı daha azalacak, kalitede premium bir araca ulaşıp daha konforlu ve yeni bir araca sahibi olmuş olacaksınız.. Mazda yerini değiştiriyor fiyatlar bu yüzdende fark ediyor.. Honda ve Toyota'dan daha lüx ve elegant ... Jetta'dan Golf'ten daha estetik ve fiyat konusunda da emin olun daha avantajlı bence..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cumartesi bende Damlada idim .. power sedanı çok kısa bir parkurda test ettim ..  güzel araba .. ancak beni sarsacak şekilde bir beğenim olmadı .. gazladım vs manuele aldım .. kısa parkurda yüklendim biraz .. 12 litre gösterdi :)) Gönlüm cx 5 de  ancak 3 HB görünce hanımda bende şaşırıyoruz  .. ne yapacaz şaşırmış durumdayım .. bir yanımda bekle dizeller gelsin vs bi izle bakalım piyasayı diyor .. sonuçta açıkta değiliz ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...