Jump to content

Paspas

legend555
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yumurta topuk delmezki paspası sen yinede sivri topuk takılıyorsun galiba şu sıralar  :D :D eğer öyleyse bilelim yani  :D:tey:

Nal çaktım topuğun altına ,çapaklandı biraz inceden yırrtı paspası.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de döşeme delindi. Kocaman bir delik var gaz pedalının hizasında :-\ Garantiden değiştiririz dediler ama değiştirmem.. Bütün koltuklar falan sökülcek etcek..çok iş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim de döşeme delindi. Kocaman bir delik var gaz pedalının hizasında :-\ Garantiden değiştiririz dediler ama değiştirmem.. Bütün koltuklar falan sökülcek etcek..çok iş..

Garanti kapsamındamı yer döşemeleri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bizim koltukları söküp takmak cok kolay Helin, canım sıkıldıkca söküp takıyorum :D_eger dösemede delik varsa garantiden bi ayar cektirt bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gece gizli gizli Volkan Abi nin sistemi patlatcam, koltuk altından kablolar falan geçiyor onlarıda sökiyim diyorum ziyan olmasın.. o yüzden pratik yapıyom :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gece gizli gizli Volkan Abi nin sistemi patlatcam, koltuk altından kablolar falan geçiyor onlarıda sökiyim diyorum ziyan olmasın.. o yüzden pratik yapıyom :D

vay hınzır vaaayyy  ;D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım Bauhaus veya Praktiker gibi mağazalarda vardır..

Abi praktikere çok gittim ama hiç cırt cırt filan görmedim.Pas pasların üstünde mazda3 yazmasıda önemli değil yinede kayıyo.Karar verdim pas pas kullanmıycam halıları streçle(doğrumu yazdım bilmiorum hani kantinlerde yemekleri sarıyolar ya ondan :) ) kaplayıp sadece halı kullanıcam.Hem toplam ağırlıktan da biraz kar sağlarız ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...