Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Reflex kırmızı MT  alacağım tabiki bayiler fiyat konusunda sıkı bir pazarlık sonrası makul bir düzeye düşerlerse....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reflex kırmızı MT  alacağım tabiki bayiler fiyat konusunda sıkı bir pazarlık sonrası makul bir düzeye düşerlerse....

Bu piyasa ve satış adetleri karşısında alıcının pazarlık şansı yok gibi... Hatta, fiyat artmazsa iyidir derim...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni kasa 130 beygirlik dizel mazda 3 tadından yenmez valla..ben yeni almasaydım oturur onu beklerdim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm Mazda severlere merhaba,

Hafızam beni yanıltmıyorsa eğer ki ben aracın fotoğraflarını ilk gördüğüm sekiz ay öncesinde vurulmuştum.

Tercihim aslında :tey: Sedan Power Sense :tey: paketi fakat manuel modeli yok maalesef. Bir de MT ;D olsaydı başka söze gerek kalmazdı.

Ayrıca navigasyon da ekstra ücrete tabi. 1700 artı KDV.

Benim hesaplamalarımla fiyat :kafa: 78.424 TL :kafa:

Ayrıca arka bagaj spoyleri (REAR LIP SPOILER) yok. Amerikadaki satış fiyatı 375 dolar.

Köpek balığı yüzgeci anten ki bu da yok. Fiyatına bakmadım.

Sadece tek renk koltuk döşemesi mevcut  :'(

Sunroof; e bu da yok. Maalesef bu konuda yapılabilecek bişey de yok. Mazda merkeze okkalı bir mesaj yollamıştım genel olarak. Konu özet olarak: "Siz satmak istemeseniz de ben bu aracı tüm engellemelerinize rağmen alacağım." şeklinde bitiyordu.

Nihayetinde alacağım sanırım. Power Sense Sedan Kırmızı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herkese selamlar arkadaşlar 10 nisan perşembe günü balıkesirde mazda bayisine gittim mazda 3 reflex otomatik vites modelini getirmişler detaylıca inceledim ve inanın hiç beğenmedim mazda kalitesine yakışmamış çünkü ben şuan 2009 model mazda kullanıyorum inanın iç donanımda kullanılan malzeme benim aracımda bin kat daha iyi tamam navigasyon falan var direksiyon deri kaplama ama cam açma otomatik tuşları silecek kolları koltuk döşemeleri göğüste kullanılan malzemenin kalitesizliği hemen belli oluyor bide toyo lastikle gelmiş onuda beğenmedim tabi herkesin zevki ayrıdır pover modelini inceleyen varsa görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir Mazda kullanıcısı olarak. 2.elde Mazda harici hangi aracı tercih edersiniz ? Merak ediyorum.

Şahsen ben Mazda olmaz ise hangi markaya yönlenirim diye düşünüyorum. Doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor.. Dönüp dolaşıp yine en mantıklısı Mazda seçeneği önüme çıkıyor.

İşi zoraki duruma sokarsam, seçeneklerim den birisi Volvo. Diğeri de, düşük bir ihtimal olsa da Subaru.

Sizin Temmuz ayında ki otomobil tercihiniz Mazda olmaz ise, ne olacak.

Astra olabilir, ceed olabilir. . Evet v40 a bende baktım arkası çok çirkin geldi bana. Acelem olmadığı için ince eleyip sık dokuyorum. Tam olarak herşeyi ile kafama yatan bir araç alıp Allah nasip ederse 5 sene binmeyi düşünüyorum. Sizin tavsiyeniz varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara smb deki power da dunlop lastik vardı

İstanbuldaki bayilerde de dunlop takılı Power larda .. Ancak düğmeler konusunda çok haklısınız..Üzerinde lamba yok sürücü koltuğu haricinde .. Allah bilir tek dokunuşta da açılmıyordur sürücü harici ..Araç çok güzel .. albenisi çok ..Ancak powerda olması gereken deri koltuk ..Tr de sunulmuyor .. Bunun sebebi ne ola ..İstenilen paraya rusya da Mazda altı garanti alınır ..Çok ayıp etmişler araca ..Soul donanımın koltuğu power da ..Tüm broşürlerde çift egzoz görünüyordu .. meğersem yüksek hacimli motorlar içinmiş .. Ancak bi rivayete göre çift egzozlu gelecekmiş !!  artı sunroof lu .. bilgisi olan arkadaşların paylaşmasını rica ederim ..

Yine kumandadan camlar kapanmıyorrr .. :) bu da ayrı bir konu .. güvenlik gerekçesi diyorlar ..diğer tüm üreticiler demekki güvenliğe uymuyor .. gülermisin ağlarmısın ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öncelik CX-5 .. sonrası Mazda 3 .. sonrası  makyajlı versiyonları :))))) Şaka bir yana Mazda 3 power sense olur .. Ancak adaptif far ve uzun far kontrol sistemi dışındakileri pek kullanılacağını düşünmediğimden gereksiz görüyorum .. Torba yasa kanunu gibi araya sıkıştırmışlar şerit değiştirme uyarı sitemini  ve radar hız kontrol sistemini ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, hepinize tekrar merhaba.

Yeni bir konu açabilirdim ama buradan devam etmeyi tercih ettim:

Bugün Tekirdağ, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Ankara ve son olarak da Adana Mazda bayilerini aradım.

En son konuştuğum bayiden sonra Mazda'nın Türkiye pazarını es geçtiği kanaatine vardım.

Alıcı var ama ortada araç yok.

Mazda ne gönderirse onu satacak bir bayi silsilesi karşısında, sinirlerimle keman konçertosu vermeye başladım.

Pes dedim.

Mazda merkeze konuyu ilettim. Nasıl araç gelecek, ne kadar gelecek, ne zaman gelecek.

Israrla Mazda Genel Müdürü Yurdakul beye ulaşmak istediğimi belirttim.

Müşteri merkezi kendilerine ulaşamayacağımı, sadece müşteri hizmetleri üzerinden bana geri dönüş yapılabileceğini belirtti.

Kısa bir süre sonra da beni Balıkesir Mazda'dan aradılar ve yeni gelecek Mazda 3 için bilgi talebinde bulunduğumu ve kendilerinin bana yardımcı olmak için Mazda merkezden yönlendirildiklerini söylediler. Ben ne diyoruuum, onlar ne yapıyoor.

Hele bayilerden bir tanesi istediğim modelin kendilerinde 1 adet olduğunu fakat bunu bayinin bulunduğu il dışına satamayacaklarını; adresimi bayinin bulunduğu ile taşımam, 10.000 TL yatırmam ve plakayı da bayinin bulunduğu il adına çıkartmam gerektiğini ancak bu şekilde aracı bana satabileceğini söylediğinde bir anlığına dünyayla bağlantım kopmuş. Bu durum ne kadar sürmüş bilmiyorum......... :666:

Yetkili birisi de çıksın desin ki şu zamanda şunlar gelecek. Modelleri bu, renkleri bu, paketleri bu.

Beni bu konuda aydınlatacak bir arkadaşımız varsa lütfen yardımcı olsun.

Şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dışarıdan birileri duysa; Bugatti, Ferrari falan satıyorlar zannedecek...

Adresi nakil aldırmak kolay mı acaba biliyorlar mı? Bunun kanunen suç olduğunu biliyorlar mı? Mazda3 almak için değer mi?

Kaliteyi koklayan toplumlarda belki böyle satış yapabilirsin ama, bizim gibi kaliteyi tepen toplumlarda işin zordur arkadaş... Birde üstüne üstlük kendi ayağına kurşun sıkıyorsun, hepten işin zorlaşıyor...

Mazda Türkiye'ye ve kendilerinden bir şeyler bekleyenlere Allah kolaylık versin diyorum hep...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 ay ikamet etme şartı da arıyorlarmı bari :) bu ne ya sanki gürcistandan araba alıyoz gibi..orda hiç olmazsa 6 ay bekliyon ama burdaki fiat parasına mercedes bmw alabiliyosun hiç olmazsa :) mazda türkiye bitmiş hakkaten ya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hele bayilerden bir tanesi istediğim modelin kendilerinde 1 adet olduğunu fakat bunu bayinin bulunduğu il dışına satamayacaklarını; adresimi bayinin bulunduğu ile taşımam, 10.000 TL yatırmam ve plakayı da bayinin bulunduğu il adına çıkartmam gerektiğini ancak bu şekilde aracı bana satabileceğini söylediğinde bir anlığına dünyayla bağlantım kopmuş. Bu durum ne kadar sürmüş bilmiyorum......... :666:

''0'' araç satışlarında azalma var diyolar sebebi bu olsa gerek. Böyle satış şekli ve şartı nerde görülmüş...

Yazılanları okuyunca benim bile dünya ile bağlanım koptu...(Gerçi dağın başında dünya ile bağlantımız pek yok  :) )

Veli abinin dediği gibi görende Ferrari veya Bugatti satıyolar zannedecekler...

Hocam şu bayinin numarasını yazsana arıyayımda kafa yapayım şunlarla, dünya ile anlık bağlantılarını koparayım  ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu piyasa ve satış adetleri karşısında alıcının pazarlık şansı yok gibi... Hatta, fiyat artmazsa iyidir derim...

:)

ahanda bu benim araba degil mi  bak resminide koymus :)

ustadım resimler için ayrıca tesekkur ederim.

Diger taraftan dediğin gibi pazarlık sansımız oluyor hatta bostanların söylediğine göre arac 1ay sonra motion paketi 75 liraya cıkacakmıs.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, Mazda Türkiye ile görüştüm görüşme notlarını aktarmak istiyorum. Daha önce yaptığım ancak dikkate alınmayan bazı açıklamalarım olmuştu. Bunları yinelemek istiyorum aynı zamanda.

Mazda Türkiye, herhangi bir ortamda şu tarihte şu kadar adette araç gelecek diye bir vaatte bulunmadı. 15 nisan itibariyle araçlar gelmeye başlayacak bilgisi geçildi sadece Nurkan bey tarafından. Sonuçta üretim adeti ve üretilen ülke sayısı göz önüne alındığı zaman Türkiye'ye düşecek olan araç sayısı belli. Bu rakam geçen seneki satışlarla oranlanıyor. (Bu konudaki eleştirimi dile getirmiştim, tek hataları çok erken duyurusu yapıldı Türkiye'de. Biraz daha beklense hiç sorun olmayacaktı)

Sonuç olarak; dış kaynaklı sebepler, üretim adetleri, Türkiye satış oranları vs göz önüne alındığı zaman gelecek araç sayısı Eylül ayına kadar aylık ortalama 70-80 adet olacak. Eylül itibariyle stok sorunu çözülmüş olacak.

Araç premium ve akranlarına oranla çok şık ve dolu. Biraz sabır gerekiyor.

Mazda Türkiye karşılıklı iyi niyet çerçevesinde konunun çözüleceğine inanıyor ve sabır rica ediyor.

Eleştirmek herkesin hakkı ve her kurum eleştiriyi kabul etmek zorunda ancak durumu anlayıp hakim olmadan hakaret seviyesine varan şekilde icra etmek ister istemez soruna  neden oluyor.

Son olarak, konu hakkında sorusu olanların Mazda Türkiye destek hattını aramasını rica ediyorlar.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ahanda bu benim araba degil mi  bak resminide koymus :)

ustadım resimler için ayrıca tesekkur ederim.

Diger taraftan dediğin gibi pazarlık sansımız oluyor hatta bostanların söylediğine göre arac 1ay sonra motion paketi 75 liraya cıkacakmıs.

Çıkar çıkar motion 75 e çıkar. Power sense de 85 ya da 90 civarı olur. Mazda nın yeni sloganı da şu olur: "Biri bizi durdursun." :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...