Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

Performans sorunu yok. Akıllı şanzımanın ekonomisi var. Ben test ettim. Spor kullanırken düz vites moduna almak yeterli ;)

Güzel belirtmişsiniz. Benim de aradığım zaten ilk etapta konfor ve yakıt ekonomisi, gerisi teferruat  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

kazasız belasız günlerde kullanınız.inş bizede nasip olur.sedan yeni mazda 3.çok güzeller.

İyi niyetiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sizlerde gönlünüzdeki arabaya kavuşursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar, dün akşam aracımı teslim aldım.  ;D

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. :nazar: :nazar: :nazar:

Çok teşekkür ederim. Nazar boncukları da iyi oldu, henüz arabaya takamamıştım.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun..Maşallah çok güzel araba..Kaza bela vermesin Allah..plaka konusunda herkes hemfikir galiba..yapacak bişey yok nazarlık olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı uğurlu olsun..Maşallah çok güzel araba..Kaza bela vermesin Allah..plaka konusunda herkes hemfikir galiba..yapacak bişey yok nazarlık olsun

Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar tekrar hepinize çok teşekkür ederim. İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımın daha iyileri, en güzelleri olur inşallah. Güzel dileklerde bulunmayanların ki, güzel dileklerde bulunanlarınkinin bir alt modeli olsun  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar tekrar hepinize çok teşekkür ederim. İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarımın daha iyileri, en güzelleri olur inşallah. Güzel dileklerde bulunmayanların ki, güzel dileklerde bulunanlarınkinin bir alt modeli olsun  :D

Allah da seni güldürsün emi... Kazasız, belasız, nazarsız günlerde kullanmak nasip olsun... Bu duaya karşılık benimkisi mümkünse 2015 dizel otomatik olsun... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah da seni güldürsün emi... Kazasız, belasız, nazarsız günlerde kullanmak nasip olsun... Bu duaya karşılık benimkisi mümkünse 2015 dizel otomatik olsun... :D

Allah razı olsun. Abi seninki prototip olsun, 2017'de çıkarmayı planladıkları kasaya 2015'de binersin inşallah.

post-10274-141695298979_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben plakayı böyle yaptım. Bence eskisinden biraz daha iyi oldu.

Üstteki eski - alttaki yeni hali.

post-10274-141695298982_thumb.jpg

post-10274-141695298984_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...