Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
  • 2 hafta sonra ...

İnternet sayfasında yer alan konfiguratör yenilenmiş; Karşılama aydınlatması(272TL), eibach süspansiyon alçatma kiti(410TL), otomatik ayna katlama aksesuarı(222TL), wlan router(923TL) gibi opsiyon/aksesuarlar eklenmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mesajınızı görünce baktım ama bence biraz tuzlu gibi? bana köpek balığı anten hediye ettiler. ayna katlama kiti istedim sanki canlarını istedim. köpek balığı anteni de almadım çıktım. geçen gün aradılar temizlik fişi ile köpek balığı anteninizi müsait olduğunuzda gelip alın dediler. bakıcaz ne zaman nasip olcak tekrar gitmek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar herkese merhaba,siteye yeni üye oldum.kısmetse bir iki güne kadar bende mazda 3 power sense sahibi olucam fakat hala renk konusunda bir karar veremedim.tabiki en yakışan renk kırmızı ama biraz cesur bir renk oldugu için sanırım onu tercih etmiycem.sedefli inci beyaz ve siyah arasında kaldım.hem renk seçimi hemde genel olarak araçla ilgili iyi ve kötü yanlarıyla  yardımcı olursanız çok memnun olurum,çünkü bu ilk mazda kullanışım olucak,ve açıkcası aracın az satılması,tükiye pazarında fazla önemsenmemesi ,servis ve yedek parçada çıkabilecek sorunlar biraz aklımı karıştırıyor.şimdiden teşekkürler mazda sevenler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renk konusunda kendinizi hiç şu olursa bu olur falan diye sıkıntıya ve strese sokmayın, hepsi birbirinden güzel.Önemli olan sizin içinizden gelen renk, aracınızın sizi yansıtması size uyması önemli olan.En beğendiğiniz rengi alın geçin, kimin ne dediğini ve düşündüğünü hiç umursamayın bence.

Diğer konuya gelince araçlarımızı yatırım olarak görmemeliyiz bence , eğer yatırım olarak görürsek bu tür ikinci el ve renk gibi kaygıları yaşarız, buda bizim sevdiğimiz araçlara sahip olmamızı engeller. Kaldıki ben ilk kasa mazda 3 ümü 2 günde, 2.kasa mazda 3 ümü 8 günde sattım (aslında 8 gün bile sürmezdi ama bir şahsiyetin ilanı kaldır abi, yarın geliyorum, olmadı öbür gün geliyorum demesinden kaynaklı 4 gün ilanı yayından kaldırmıştım). Şimdi bu kulaktan dolma hatta şehir efsanesi diyeceğimiz saçma sapan söylentileremi kulak asıcaksınız hala. Az satılması bence bizim lehimize bir durum, yoksa bu kaliteye bu fiyata binemeyiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar herkese merhaba,siteye yeni üye oldum.kısmetse bir iki güne kadar bende mazda 3 power sense sahibi olucam fakat hala renk konusunda bir karar veremedim.tabiki en yakışan renk kırmızı ama biraz cesur bir renk oldugu için sanırım onu tercih etmiycem.sedefli inci beyaz ve siyah arasında kaldım.hem renk seçimi hemde genel olarak araçla ilgili iyi ve kötü yanlarıyla  yardımcı olursanız çok memnun olurum,çünkü bu ilk mazda kullanışım olucak,ve açıkcası aracın az satılması,tükiye pazarında fazla önemsenmemesi ,servis ve yedek parçada çıkabilecek sorunlar biraz aklımı karıştırıyor.şimdiden teşekkürler mazda sevenler.

şimdiden hayırlı olsun bugüne kadarki 4 mazdamız da koyu renkti özellikle son ikisi metropol gri ve siyahdı tam koyu idi temizliğini gerçekten herkes zor görüyor veya çok bakımsız kalıp renkleri iyice matlaşıp soluyor .. bilmiyorum ben her hafta pazar günü kapalı otoparkta rutin temizliğime en az 6 saat ayırıyorum pis olsun temiz olsun farketmez cilalı şampuanla yıkar cila wax vs atar iç dış temizler koyarım zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum aslında :) eğer böyle uğraşmayı seviyorsanız siyah alın derim ama beyazda güzel yani .. ama şuan skyactiv mazda3 alsam refleks mavisi mika - derin mavi mika - meteor grisi mika tercih ederdim çünkü ilgilenmeyi seviyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün aracımı teslim aldım.gerçekten mükemmel iş çıkarmış mazda.kırmızı hatcback araca çok yakışıyor. bayinin demesine göre ilk ben hatcback araç almışım.hep sedan satmış şimdiye kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün aracımı teslim aldım.gerçekten mükemmel iş çıkarmış mazda.kırmızı hatcback araca çok yakışıyor. bayinin demesine göre ilk ben hatcback araç almışım.hep sedan satmış şimdiye kadar.

Allah kaza bela vermesin maasallah hayirli gunlerde hayirli isler icin kullanin insallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence derin mavi inanaılmaz güzel ancak ben d.bakır da ikamet ettiğim için burda veletlerimiz çok haşarı uçarı oluyorlar. siyay fiesta vardı inanın malatyadan aldığımda sıfırdan farkı yoktu sattığımda haritaya dönmüştü... o nedenle sedefli inci beyazı aldım ancak bakımını yapabilecekseniz bence ya kırmızı yada derin mavi derim... saygılar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsmet bey hayırlı olsun aracınız, güzel günlerde kullanın. Otomobillerimiz bölümüne fotoğraflarını bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İsmet bey hayırlı olsun aracınız, güzel günlerde kullanın. Otomobillerimiz bölümüne fotoğraflarını bekliyoruz.

Hanım dan fırsat bulursam  :fiuw:çekerim.ben bile doğru dürüst oturmadım direksiyona  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman koca trakyada bir tek ertuğrul otomotiv kaldı o da corluda :)

Dün aradım Ertuğrul otomotiv'i,fiyat sormak için,ellerindeki rekleri sormak için,satış temsilcisi uçuyor...Yok satıyorlarmıŞ.İnanmadım,üşenmedim gittim.Kapıda her renkten mazda3 mevcut.Başka bir görevliye sordum çoğu soul ve motion'muş.Bilgilerinize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda daha önce başka modellerde de benzer duruma düştü. Mazda6 da Mazda2 de hatta 1. Nesil Mazda3'te bile

İnsanlar genelde seçenekler içerisinden en donanımlısını tercih ediyor. Diğer markalarda olduğu gibi filo satışı olmadığı için düşük donanımlılar ellerde kalıyor.

Mazda6 da bunun farkına varıp 2011 den sonra  tek seçenek ile, Sport olarak getirdiler.

Mazda CX-5 de de çok benzer bir durum oldu , insanlar çoğunlukla Power modeline yöneldiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Filo satışı olan markaların arabalarında , sadece klima var başkada bişey yok, camlar sadece önler elek, aynalar manuel, yol bilgisayarı yok, jantlar teneke, eskilerin tabiriyle toros....

Ben mazdada 90 lı yıllardaki modellerinde bile eelktriksiz cam görmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Şimdi mazda nın sitesine baktımda 2000 tl civarı zam gelmiş  :kafa:

Daha yeni yıl gelmeden yapmışlar.

Yeni yılda bakalım ne olacak  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben kaparosanı verdim arabayı bekliyorum zamdan etkilenirmiyim acaba :((

kaparo bırakanlardan da alıyorlar diye duydum bir kişiden

ancak araç parasını peşin ödeseydin alınmazdı diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...