Jump to content

Yeni Mazda3 Almak Isteyenler

Onur

Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?  

129 oy

1. 1. Yeni Mazda3 Icin Bekliyorsaniz Hangi Modeli Alacaksiniz?

• Soul
      3
    • Motion
      13
    • Reflex
      37
    • Power
      34
    • Power Sense
      45

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben kaparosanı verdim arabayı bekliyorum zamdan etkilenirmiyim acaba :((

Faturası kesilmediyse malesef zamların sizi etkilemesi muhtemel.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 317
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

ben kaparosanı verdim arabayı bekliyorum zamdan etkilenirmiyim acaba :((

Benimde kapora verme durumum vardı 2 hafta önce. Sonrada 2015 modeli beklemeye karar verdim. Konuştuğum bayiyi arayıp sordum, kapora vermiş olsaydım beni etkilermiydi zam, diye.

Maalesef etkilerdi dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar konfügüre ederken, ek opsiyonlar parçalar falan seçtiğimiz bölümdeki fiyatlara zam gelmişmi.

Ben dikkat etmedim de önceki fiyatlara

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Power Sense paketliyorlar aracım mağaza çıkış fiyatı 79.950 oldu :S

4 gün önce alcam deseydim 77.800 oluyordu ....

Şans ışte ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangi döviz üzerinden geliyor bu araçlar? Özellikle Euro da sert düşüş var. Daha Ocak gelmedi vergi zammı vs de olamaz bu artışlar. Kaktır gitsin zammına da gerek yok, zaten pahalı araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar Trabzon ve bölge illerde düşünen arkadaşlara test sürüşü ve araç alma konusunda yardımcı olabiilirim..Ben sizden forumda yazdıklarınızdan Mazda kullanıcıları olarak birbirinize olan burada  bağlayıcı buluşmanızdan baya memnun kalıyorum.. Elimden geldiği kadar ile size yardımcı olabilirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Trabzon ve bölge illerde düşünen arkadaşlara test sürüşü ve araç alma konusunda yardımcı olabiilirim..Ben sizden forumda yazdıklarınızdan Mazda kullanıcıları olarak birbirinize olan burada  bağlayıcı buluşmanızdan baya memnun kalıyorum.. Elimden geldiği kadar ile size yardımcı olabilirim..

ooo zekeriya bey foruma hoşgeldin, iyi satışlar ola :D

Senin araçtan çok memnunuz valla herkese tavsiye ederiz. Yaşasın Adnan Otomotiv :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler arkadaşım. Hoşgeldin foruma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ooo zekeriya bey foruma hoşgeldin, iyi satışlar ola :D

Senin araçtan çok memnunuz valla herkese tavsiye ederiz. Yaşasın Adnan Otomotiv :D

Teşekkürederim Bilal Bey :) 

bizde sizden çok memnunuz.. tekrar teşekkürederim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oooo Zekeriya bey Israrıma dayanamayıp geldiniz sonunda forumumuza. Hoş sefa geldiniz.

Taner BUDAKOĞLU

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oooo Zekeriya bey Israrıma dayanamayıp geldiniz sonunda forumumuza. Hoş sefa geldiniz.

Taner BUDAKOĞLU

Aynen abi dayanamadık :) güzel bir paylaşım sitesi ama ..Daha önceden de takip ediyordum.Nasip bugüne imiş.Hayırlısı olsun :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen abi dayanamadık :) güzel bir paylaşım sitesi ama ..Daha önceden de takip ediyordum.Nasip bugüne imiş.Hayırlısı olsun :)

Olsun Abi tekrar hoşgeldin diyorum. Saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...