Jump to content

Elinde Az Kullanilmis 2011 Ustu (Skyactiv Olmayan) Satilik Mazda6'si Olan?

Onur

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu araç hakkında bilginiz var mı?

var gittim gordum, gayet temiz ve guzel. 58.500 e birakiyor. o kadar verebliyorsaniz gidin alin bence. ben aliyordum vazgectim. ozel bir sebepten dolayi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merser'deki Y plakaya noldu :)

tramer'de kaza cikti. bir de rehinli gorunuyor. canimi sikti biraz, kenara koydum. dursun simdilik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam sen gelsene şöyle iki dakka

Hocan gelmesine geleyimde benim araç sana uymaz boyasız falan arıyorsun ya ondan artı satmayada pek niyetim yok :) inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz ;)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocan gelmesine geleyimde benim araç sana uymaz boyasız falan arıyorsun ya ondan artı satmayada pek niyetim yok :) inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz ;)

lokal boyalar (cizik falan yuzunden) sorun degil. kaza cekic carpma ezme olmasin da. lokal boya ne ki? herseyin bir bedeli vardir :P anlatabildim mi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lokal boyalar (cizik falan yuzunden) sorun degil. kaza cekic carpma ezme olmasin da. lokal boya ne ki? herseyin bir bedeli vardir :P anlatabildim mi  :)

Anlamammı hocam :) ama bende daha yeni aldım hem özel plakada taktık şimdi nasıl satayım hevesimi almadan guzumu :) :) ama bişey söyleyeyim bence o paylaştığınız istanbuldaki siyah mazda 6 gayet güzel ve uygun..valla bunu almamış olsam onu alırdm ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlamammı hocam :) ama bende daha yeni aldım hem özel plakada taktık şimdi nasıl satayım hevesimi almadan guzumu :) :) ama bişey söyleyeyim bence o paylaştığınız istanbuldaki siyah mazda 6 gayet güzel ve uygun..valla bunu almamış olsam onu alırdm ;)

cok para istiyor. 53,5 - 54 - 55 liraya araclar satildi hatta hala var bir iki tane satilik ama bazi mide bulandirici durumlar olustugu icin kenarda bekletiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok para istiyor. 53,5 - 54 - 55 liraya araclar satildi hatta hala var bir iki tane satilik ama bazi mide bulandirici durumlar olustugu icin kenarda bekletiyorum.

Öyle olabilir yani o dediğiniz fiyatlara araçlar olabilir lakin onlarda boyasız falan olmuyor hocam..bence baktırın arabayı eğer büyük bir kazası yoksa araç temizse alın binin gitsin eğer hemen elden çıkartmayacaksanız..Zaten Mazda'yı alan binmek için alıyor uzun süre kullanmak için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadas, piyasadaki butun 2011 satilik mazda6 araclar kazali ve tamir gormus.

nerede lan bu temiz arabalar? kac tane araba baktik hepsi yamuk cikti. sahibinden.com'da satilanlarin zaten 1 tanesi kazasiz o da cok para istiyor. nereye sakladiniz arabalari ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadas, piyasadaki butun 2011 satilik mazda6 araclar kazali ve tamir gormus.

nerede lan bu temiz arabalar? kac tane araba baktik hepsi yamuk cikti. sahibinden.com'da satilanlarin zaten 1 tanesi kazasiz o da cok para istiyor. nereye sakladiniz arabalari ?

Bizede 2005-2006 temiz otomatik bir mazda 6 buluver dostum

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Onur Guzusuna bir süre önce kavuşmuştur

Kendisine tekrar hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binmesi dileği ile. :nazar:

Şu sıralar turşusunu kuruyor hatta guzusunun. Dolayısı ile konu kilitlenmiştir. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...