Jump to content

Pedal seti montajı

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

anaaa benim pedalların at olanı..

gerçekten çok kaliteliler..umarım fazla fiyata almamışsındır..benim pedal seti topicinde daha ucuza almanın yolları yazılıydı..

güle güle kullan..bu arada montaj için benim topice yazmışmıyım hatırlamıyorum ama şuraya yazmıştım bişeyler..çok zor değil ama kritik bir iki nokta var..mesela sana bir tüyo: plastikleri sormuşsun onları çıkartma ama altlarına destek maddesi koyup(kağıt mağıt katlayıp mesela sonra metal kısmına yapıştır..yoksa bastığın zaman o plastikler içeri göçer..

http://www.mazda3forums.com/index.php?topic=50249.msg1216338#msg1216338

türkçesi yokmu bunun :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• MuRDoC_111

6

• CaRaBeeN

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

anaaa benim pedalların at olanı..

gerçekten çok kaliteliler..umarım fazla fiyata almamışsındır..benim pedal seti topicinde daha ucuza almanın yolları yazılıydı..

güle güle kullan..bu arada montaj için benim topice yazmışmıyım hatırlamıyorum ama şuraya yazmıştım bişeyler..çok zor değil ama kritik bir iki nokta var..mesela sana bir tüyo: plastikleri sormuşsun onları çıkartma ama altlarına destek maddesi koyup(kağıt mağıt katlayıp mesela sonra metal kısmına yapıştır..yoksa bastığın zaman o plastikler içeri göçer..

http://www.mazda3forums.com/index.php?topic=50249.msg1216338#msg1216338

aracın pedalları üzerindeki lastikler kalsınmı diyosun yanii
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Var..

Montajı çok kolay :D

burak sana monte edecem dead pedalı malum adı üstünde dead pedal önce öldürücem sonra monte edecem düzgün cevirsene şunu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent Abi artık böle ufak tefek şelerle gözümüzü boyayamazzın, daha büyük projeler bekliyoz zenden ;D_

İrfanım ne kaldıki shark ta geliyor gavuristandan, bi marşbiyel kaldı bence ??? varmı baska sen söle
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfanım ne kaldıki shark ta geliyor gavuristandan, bi marşbiyel kaldı bence ??? varmı baska sen söle

abi tampon işine daha dorusu body mevzuuna girin diyorum yavas yavas, cok cılız sizdeki tamponlar 8:)_sonrada jant falan mesela 8:)_tabi yavas yavas ama bunlarıda yaz abi bence bi köşeye 8:)

edit: ha bide ön ve arka tampona dokunmadan sadece marspiyel yaparsanız marspiyellerin çizgisini tutturamazsınız, onlar sport tamponlara göre biçimlendirildiginden baya ayrı kacar_onun dısında biz eldeki tamponların cizgisine göre marspiyel döktürecez dersenizde kanımcamarspiyel takıldıktan sonra ön ve arka tampon daha yukarda aracın yan tarafı daha asagıda gözükecektir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...