Jump to content

Fiat Bravo Vuruntu

levent2208
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tabi biz ustaya usta dediğimiz için orta alt motor kulağı falan aklımıza gelmedi hiç. bundan dolayıda yapılan işin, baskı balata değişiminin işinde hata aradık...

türkürdüğümün ustası :sopa: :sopa: ağzımı bozdum kusura bakmayın :2funny: eğer bu hafta sonu ankaradan bir kaç arkadaş ile buluşabilirsek, orada daha çok ağzımı bozabilirim :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabi biz ustaya usta dediğimiz için orta alt motor kulağı falan aklımıza gelmedi hiç. bundan dolayıda yapılan işin, baskı balata değişiminin işinde hata aradık...

türkürdüğümün ustası :sopa: :sopa: ağzımı bozdum kusura bakmayın :2funny: eğer bu hafta sonu ankaradan bir kaç arkadaş ile buluşabilirsek, orada daha çok ağzımı bozabilirim :2funny: :2funny:

:) sikinti yoook

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ara bendede rölanti düzensizliği vardı. Boğaz kelebeğini temizlettik olmadı. Bi müşür değiştirdi usta. Direksiyon pompası motor müşürü mü direksiyon müşürümü tam bilmiyorum adını anında kesildi rölanti düzensizliği. Direksiyon gücünü motordan sağlıyormuş falan anlattı epey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rölanti düzensizliği için zamanında boğaz kelebeğindeki gaz potansiyometresine ecu ya kadar paralel şase çekmiştim düzelmişti. Allahtan Mazda sanayi yüzü göstermiyor. Bu arada istanbul için bir buluşma düzenlesek güzel olur sanki  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rölanti düzensizliği için zamanında boğaz kelebeğindeki gaz potansiyometresine ecu ya kadar paralel şase çekmiştim düzelmişti. Allahtan Mazda sanayi yüzü göstermiyor. Bu arada istanbul için bir buluşma düzenlesek güzel olur sanki  :)

o şase kablosu çekme işi kronik çözüm zaten ama 2 marea hlx'imde de başıma gelmedi. en çok 1.6'larda görülen bir sıkıntı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...