Jump to content

24 Mayıs - 14 Haziran 2014 Mazda Yaz Bakım Kampanyası

Guest oguzhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

7

• immmir

8

• zafercet

7

• ezmocesteri

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu kadar ucuz olmasının sebebi kampanya mı olağan fiyatlar mı?

Kampanya fiyatı,normalde 540 lira civarında tutuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

40 bin bakımında ne değişiyor ki acaba bunu bilmek lazım. Ben bir kaç güne 10 bin bakımına gideceğim aktarırım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

33.000 km (40.000) bakımı kampanya dahilinde

Yağ

filtre yağ

filtre yakıt

filtre hava

filtre polen

cam suyu katkısı

tapa pulu

ön fren balata seti

sağ tampon reflektör=526 tl. :tey: :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hava polen yağ filtresi 116 lira.Parekende satışta kampanya yok dediler.Ne saçma ya şimdi ben bunları almak için 230 km yol yapacam bana 33 lira indirim yapacaklar.Gıcık oldum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

30.000 de 40.000 bakımı.

bakımda değişmesi gereken tüm parçalar değişti.  tek tek yazmayayım şimdi, 2012 model Mazda 3 dizel 2 yaş  % 20 indirimle 500.00 TL,

bu arada hazır indirim varken OPAN servisteki ismail usta nın tavsiyesi ile % 20 indirim kampanyasından CC taktırdım 410.00 tl toplam 910.00/8 tl tuttu valla iyi de oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50000 bakımı kampanya dahilinde

Yağ

filtre yağ

filtre yakıt

filtre hava

filtre polen

cam suyu katkısı

tapa pulu

4 adet buji

524 tl.:-X:-X

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50000 bakımı kampanya dahilinde

Yağ

filtre yağ

filtre yakıt

filtre hava

filtre polen

cam suyu katkısı

tapa pulu

4 adet buji

524 tl.:-X:-X

Benim aracında 50K bakımı geldi bakalım ben ne ödeyeceğim :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce kayınbiraderin aracını bıraktım servise

Ankara Başayar

2007 Mazda 3 Dynamic 1.6 Otomatik+Atiker LPG

115 bin km

110 bin bakımı + gergi seti + şanzuman bakımı

1.650 TL (daha balatalar yok)

%30 bahar indirimi uygulanacak

muhtemel 1.200' e çıkar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

30.000 de 40.000 bakımı.

bakımda değişmesi gereken tüm parçalar değişti.  tek tek yazmayayım şimdi, 2012 model Mazda 3 dizel 2 yaş  % 20 indirimle 500.00 TL,

bu arada hazır indirim varken OPAN servisteki ismail usta nın tavsiyesi ile % 20 indirim kampanyasından CC taktırdım 410.00 tl toplam 910.00/8 tl tuttu valla iyi de oldu.

hız sabitleyici o kadar tutuyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konya yetkili servisinden aldığım bilgiye göre, yedek parçadaki ve işçilikteki indirimden faydalanmak için aracın bakımını yetkili serviste yaptırmak gerekiyor. Perakende yedek parça satışında indirim yok...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

30.000 de 40.000 bakımı.

Sonradan monte edilen CC (hız sabitleyici) sağlıklı olmuyor diye söylenmişti... Kullanım tecrübelerini yazabilirsen bu konuyu netleştirmiş oluruz abi... Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanman dileklerimle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bence olmaz sonuçta servis takıyor ve bu parçada mazda tarafından oem satılıyor. Vaktim olmadı ama araştıracağım konulardandı. Ilanlarda Karadeniz'de satılan 1. Nesil bir mazda 3 te CC vardı.

Ben "sağlıklı olmuyor" cümlesini çok güvendiğim bir ağızdan duyduğum için sormuştum... Benim için en büyük eksiklik şu anda Hız Sabitleyici, randımanlı oluyorsa bütçe ayırmaya başlayabilirim... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradaki servis takılmıyor deyip kestirip attı farklı kitler  getirilip takılabilir ama sağlıklı olmayacağı kanaatindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonradan monte edilen CC (hız sabitleyici) sağlıklı olmuyor diye söylenmişti... Kullanım tecrübelerini yazabilirsen bu konuyu netleştirmiş oluruz abi... Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanman dileklerimle...

OEM parca kullaniliyor hicbir sikinti olmaz , orjinalden farksiz oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim sorun olacağı öngörümün sebebi; standart donanım ile aracın üzerinde gelenleri sorun yaşatıyordu, sonradan monte edilenler hayli hayli sorun yaşatır mantığıdır...

Şimdi elde bir veri olacak ve ona göre yol alacağız... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selamlar.

Biraz erken gittim servise, Ustam da tesadüf erken gelmiş, sohbet ederken konu yakıt sarfiyatına  gelince katkısı olur dedi, tavsiye etti, sorduk varmış ve % 20 indirim çerçevesinde parça ve işçilik dahil taktılar, denedi, denedik, servisten işyerine kadar müsait yollarda kullandım gayet güzel çalıştı ve şimdilik sıkıntı yok bakalım.

Zaten direksiyonun alt kısmındaki parçayı komple değiştirdiler,  orjinal parça ve uyumlu kullandıkça yazarım sonra

hoşçakalın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hız sabitleyici o kadar tutuyor mu?

Selamlar,

inidirimleri KDV hariç yapıp sonra KDV yi develiyorlar, liste fiyatından ve işçilikten % 20 yaptılar ona göre de taktırdım.

Önemli bir özellikmiş doğrusu, daha önce kullanmadığımız için fark etmiyoruz ama, kullanınca keşke önce alırken taktırsaydım diye düşündüm doğrusu.

Hoşçakalın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...