Jump to content

24 Mayıs - 14 Haziran 2014 Mazda Yaz Bakım Kampanyası

Guest oguzhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 81
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

7

• immmir

8

• zafercet

7

• ezmocesteri

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

impressive nasip olaydı keşke daha önce abi  :)

İyi akşamlar,

Teşekkürler, keşke diyeceğim ama, bunu alırken son limitlere kadar çıktık, impresiv için 5.000 daha gerekiyordu onun için giremedik, yeni kasa için bakalım ne yaparız o zaman değerlendiririz artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sonradan cc nereye nasil takiliyor ayiptir sorması. direksiyonda yer mi aciyorlar yeni?

İyi akşamlar,

Yok be yav, direksiyonun alt bağlantısındaki bölmeyi komple değiştiriyorlar, öyle deldirme, kaktırma vs işleri mazdayı bozar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi akşamlar,

Yok be yav, direksiyonun alt bağlantısındaki bölmeyi komple değiştiriyorlar, öyle deldirme, kaktırma vs işleri mazdayı bozar.

yani direksiyon üzerinde düzenek tertibat  var ama çalışmıyor ve bunu çalışır hale getiriyorlar öyle mi? anladığım bu yoksa öbür türlü herhangi bir şeyi olmayan direksiyona yapılamaz diye düşünmüştüm?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakımda şanzımanın yazılımını güncellediklerini söylemişlerdi, normal d  de kullanırken vites geçişleri filan baya bir hızlanmış, tepki süresinde iyileşme var.

Demin eve dönerken manuel modda deneyeyim dedim,manuel mod çok farketmiş eskiye nazaran, dokunduğun an vites değiştiriyor.

Çok memnun kaldım, yakıt tüketiminde de etkisi olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AT kullanmadığım için bilmiyorum ama madem öyle bir güncelleme var bunu herkese uygulamaları gerekmiyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AT kullanmadığım için bilmiyorum ama madem öyle bir güncelleme var bunu herkese uygulamaları gerekmiyor mu?

Herkese derken, servise giden araçların yazılımına bakılır herhangi bir güncelleme varsa yüklenir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani ondan bahsettim servise giden araçların hepsine yapılması gerek miyor mu diye. Sizden önce kimse bahsetmedi bu konudan o bakımdan yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galiba yedek parça fiyatlarına kampanya başlamadan bir süre önce zam gelmiş.Mazda haldızı arayıp aracımın gergi seti için tahmini bi fiyat istediğimde yedek parça(kayışlar,rulmanlar):750 TL işçilik:250 TL dendi.İndirimle 700 TL ye geliyor.Allah nasip ederse yarın bakıma gitmeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani ondan bahsettim servise giden araçların hepsine yapılması gerek miyor mu diye. Sizden önce kimse bahsetmedi bu konudan o bakımdan yani.

Yok hepsine yapılmaz, aracın şase numarası girilip, herhangi bir güncelleme varsa sistemden çıkar.

Aracın modeline, yılına, motoruna, şanzımanına göre değişir diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizellerde herhangi bir guncelleme var mi acaba ??

Güzel soru.. Yalnız dizel AT olmadığından güncellenecek bir durum olmadığını tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda müşterilerin ayağını servislerden de kesmeye kararlı herhalde. %30 indirimli yıllık bakım yaptırdım ek olarak bujiler değişti 40000 km bakımı indirimli fiyatı 417 TL artık özel servis arama zamanı gelmiş anlaşılan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda müşterilerin ayağını servislerden de kesmeye kararlı herhalde. %30 indirimli yıllık bakım yaptırdım ek olarak bujiler değişti 40000 km bakımı indirimli fiyatı 417 TL artık özel servis arama zamanı gelmiş anlaşılan

Hangi servis hocam ?

Servisler arası ciddi farklar oluşmaya başladı, buna bir önlem almalı Mazda TR

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bujiler iridyum bujidir. Başka bir açıklaması yok, olamaz. İridyum bujilerin 4 tanesi 200 tl zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bujiler iridyum bujidir. Başka bir açıklaması yok, olamaz. İridyum bujilerin 4 tanesi 200 tl zaten.

Benim aracında bujileri değişti.

Platinyum taktıklarını söylediler.

143.80 tl yazıyor faturada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağ(Mobil 1 5W30 ESP 4Lt)

filtre yağ

tapa pulu

filtre hava

filtre polen

cam suyu katkısı

Balata temizliği

20bin bakım ücreti

Toplam: 399TL

114712941_tn50_0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel soru.. Yalnız dizel AT olmadığından güncellenecek bir durum olmadığını tahmin ediyorum.

Sadece şanzuman güncellemesi değil de ECU güncellemeleri oluyor genellikle motorla ilgili gaz tepkileri , yakıt tüketimi ve hatta DPF rejenarasyonuna bile etkisi oluyor . PSA grubunun bu motorunuzu kullanan Ford ve Peugeot Citroen de güncellemeler mevcut fakat Mazda da varnı açıkçası bilmiyoruz , yakın zamanda servise giden dizelci olursa bilgi almak gerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...