Jump to content

3.Nesil Mazda 3 İçin Aksesuarlar

Guest KTASKAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracı aldığım günden beri yıkamacı, otopark görevlisi veya valeye elletmemiş bir insanım. Araba yıkamaktan bir haber yıkamacılar yüzünden kendi arabamı kendim yıkıyorum. Arabayı yıkıyorlar kurulamak için bezi yere koyup tazzikli suyla temizliyorlar. Bez yere değer değmez oluyor zımpara, arabanın üzerindeki suları kurutmak kolay olsun diye silikon bir parçayla sağa sola ittiriyorlar vernik yalan oluyor, tavanın ortasına yetişmek için arabaya yaslanıyor üzerinde kot, kemer var vs.vs. Ne kadar titiz olduğum konusunda gerisini siz tahmin edin. Temizlik konusunda malesef elimde değil fakat aşırı hassasım. Bu piano blackler de, elinizi yaklaştırsanız pisleniyor neredeyse. Hafif nemli mikrofiber bezle bile silseniz çiziliyor.

Ne deseniz haklısınız tabi ama napalim, insan gözü gibi bakiyor ama bi yere kadar sonra sokaga koyup gidiyoruz eve, bi nevi Allah'a emanet ediyoruz. Bakiniz gecen persembe evin onunde park halindeyken viraji dar alan biri on tamponu da almis, gocuk yoktu ama boyatmak durumunda kaldik. Keske her anlamda korumak (kapali garaj) ve bakmak (yikama, temizleme) icin vakit ve imkan olsa da zevkle ilgilensek...
Yapabilene ne mutlu :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 minute ago, Holydao said:

Ne deseniz haklısınız tabi ama napalim, insan gözü gibi bakiyor ama bi yere kadar sonra sokaga koyup gidiyoruz eve, bi nevi Allah'a emanet ediyoruz. Bakiniz gecen persembe evin onunde park halindeyken viraji dar alan biri on tamponu da almis, gocuk yoktu ama boyatmak durumunda kaldik. Keske her anlamda korumak (kapali garaj) ve bakmak (yikama, temizleme) icin vakit ve imkan olsa da zevkle ilgilensek...
Yapabilene ne mutlu :)

Çok şükür ki yapabiliyorum ben bunları. Geçmiş olsun size de. Sokak büyük risk. Kapalı garajda duruyor benim aracım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, tarahumara :

Bu ürünü aldım. Tam bir kaletesizlik abidesi. Yapıştırdığım gibi söktüm geri. Bi tarafı olurken diğer tarafından açılıyor. Tam oturmuyor malesef. Bahsettiğiniz çizik gidericiyi de aldım. Tamamen olmasa da baya bir çizik gideriyor fakat sorun plastiğin kendisinde. 2 hafta sonra tekrar çiziliyor. Amacım kökten bir çözüm üretmek.

Evet bu piano black yüzeyler sizin söylediğiniz gibi tam bir baş belası bu sadece bu araç içinde değil tümü için böyle maalesef.  Kökten çözüm için denenebilir. Umarım sorunu çözersiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.09.2016 at 23:52, tarahumara :

Bu ürünü aldım. Tam bir kaletesizlik abidesi. Yapıştırdığım gibi söktüm geri. Bi tarafı olurken diğer tarafından açılıyor. Tam oturmuyor malesef. Bahsettiğiniz çizik gidericiyi de aldım. Tamamen olmasa da baya bir çizik gideriyor fakat sorun plastiğin kendisinde. 2 hafta sonra tekrar çiziliyor. Amacım kökten bir çözüm üretmek.

ali expresten zaten iyi bişe çıkacağı yoktur... Bence karbon film yapan yerlere başvrusanız orada tam konsolun ölçüsüne göre kesip yapıştırabilirler diye düşünüyorum... Tabikide iyi bir ustaysa... Bence cuk diye oturacaktır...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba buda bugün aracıma uyguladığım bir aksesuar. Krom değil krom görünümlü plastik. Bence fena durmadı. O0 Gönderici arkadaş güzel paketleme yapmış. 

AKSESUARLARı 2014 2015 2016 MAZDA 3 AXELA HATCHBACK IÇIN FIT KROM ARKA BOOT KAPı BAGAJ KAPAĞı KAPAK GARNITÜR BAGAJ KAPAĞı TRIM KALıPLAMA

http://s.aliexpress.com/v6nae2Uf

Herkese iyi bayramlar bu arada. 

IMG_20160910_152923.jpg

IMG_20160910_152934.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba buda bugün aracıma uyguladığım bir aksesuar. Krom değil krom görünümlü plastik. Bence fena durmadı. O0 Gönderici arkadaş güzel paketleme yapmış. 

Gayet guzel olmus, gule gule kullanin.

Ben de hala orta konsoldaki bardaklıklara kapak olacak ya da icini dolduracak mahiyette bir aparat aramaktayım, gören duyan olursa haber etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

AKSESUARLARı 2014 2015 2016 MAZDA 3 AXELA HATCHBACK IÇIN FIT KROM ARKA BOOT KAPı BAGAJ KAPAĞı KAPAK GARNITÜR BAGAJ KAPAĞı TRIM KALıPLAMA

http://s.aliexpress.com/v6nae2Uf

Herkese iyi bayramlar bu arada. 

IMG_20160910_152923.jpg

IMG_20160910_152934.jpg

Guzel durmus. Cx4 e benzemis.

8af96425eedc43584d72826415b2a8d4.jpg
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Uzun zamandır beklediğim kablo geldi sonunda :D Eğer her şey planladığım gibi giderse güzel şeyler olacak :D Detayını açıklamıyorum süpriz olsun. Kablolardan anlarsınız az çok nasıl bir şey yapacağımı belki.

PQ2DQd.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı işler, umarım güzel şeyler olur, forumca bizde faydalanırız.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar aracım için 2015 Mazda 3 sedan cam rüzgarlığı arıyorum.Yurtiçinden bulabileceğim bildiğiniz yer var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9/28/2016 at 18:49, tarahumara :

Kablolardan anlarsınız az çok nasıl bir şey yapacağımı belki.

"Otomatik ayna katlama" mı acaba? :)

Ne oldu bu proje acaba? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1-19 Kasım kampanyası ile orijinal 3.nesil mazda 3 sedan kauçuk paspas 140 TL. Sizce nasıl?

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haa, bu onun içinmiş. Tamamdır.

Peki ayna katlamayı ne zaman halledersin? :) (İşin şakası tabii. Bir bağlantı olmadığını biliyorum, ama yine de sormadan edemedim.)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Just now, Devrim Babacan said:

Haa, bu onun içinmiş. Tamamdır.

Peki ayna katlamayı ne zaman halledersin? :)

Ayna katlama icin zaten kit satiliyor bayilerde. Onun haricinde zannetmiyorum basit bir sekilde yapilacagini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır aldığım mazda 3 un stepne, bijon anahtarı ve krikosu yok. Bunun yerine sadece bir lastik kiti mevcut. Lastiğin yarılması gibi durumda kit pek bir şeye yaramayacaktır. Servise sorduğumda yol yardım arayabilirsiniz cevabını aldım. Anlaşılan yollarda lastik kullanılamaz hale gelse, saatlerce servis bekleyeceğiz. Bunun için tedbir alan mazda kullanıcısı var mı?

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Siparişlerin en gec geleni 62 gunde en erkeni 13 gunde geldi.
Bir suredir evde olmadigim icin uygulama firsati bulamadim. Daha once forumdaki bir arabadan gorerek cok begendim, fena olmadi benmki de sanirim.

dc985aa9a1f420bd535761f4d8d28ad7.jpg
18b9c55100100ef6408419ad774b14b4.jpg
92ff55e9d84ea18832d25ca27bfb7f89.jpg
040d87c35220afb3c21a2a573ef3d790.jpg
ee188e53e00166253252b204ed642de4.jpg
89a8e1d01242e98a2f97e85684d12ac0.jpg
96d1795571bff5567c79284a255bc419.jpg

Arka tampon uzeri korumalik hakkinda endiselerim vardi ama renk arabayla ayni olunca neredeyse farkedilmeyecek seviyede oldu.

Ses sistemi uzeri stickerler gayet orijinal gorunuyor.

Jantlar icin sticker en hevesli oldugum urundu, artan kismini da ön panjura yaptın, uzerine de bir sira beyaz yapsam cok guzel olacak gibi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.12.2016 at 14:06, Holydao :

Siparişlerin en gec geleni 62 gunde en erkeni 13 gunde geldi.
Bir suredir evde olmadigim icin uygulama firsati bulamadim. Daha once forumdaki bir arabadan gorerek cok begendim, fena olmadi benmki de sanirim.

dc985aa9a1f420bd535761f4d8d28ad7.jpg
18b9c55100100ef6408419ad774b14b4.jpg
92ff55e9d84ea18832d25ca27bfb7f89.jpg
040d87c35220afb3c21a2a573ef3d790.jpg
ee188e53e00166253252b204ed642de4.jpg
89a8e1d01242e98a2f97e85684d12ac0.jpg
96d1795571bff5567c79284a255bc419.jpg

Arka tampon uzeri korumalik hakkinda endiselerim vardi ama renk arabayla ayni olunca neredeyse farkedilmeyecek seviyede oldu.

Ses sistemi uzeri stickerler gayet orijinal gorunuyor.

Jantlar icin sticker en hevesli oldugum urundu, artan kismini da ön panjura yaptın, uzerine de bir sira beyaz yapsam cok guzel olacak gibi.

Lastikteki şeritlerin zamanla gevşeyip yüksek hızlarda fırlama ihtimali var mı? :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Sergio_01
      Yazan: Sergio_01
      Merhabalar,
      2018 makyajlı Mazda 3 lerde (Sedan) bagaj menteşelerinin plastik kaplamaları varmış yeni öğrendiğim kadarıyla... 
      Orjinal parça numaları aşağıdadır... Kendi araçlarımıza uygulamamız için ilgilenen olursa diye....... Sağ sol olarak iki ayrı parça koduyla satılıyor... İkisinin toplam Ukrayna satış fiyatı  28 USD
      civarında... Planlarım içine aldım..... Bence güzel görünüyor...
      B60S-68-8W5A COVER(R),HINGE (Sağ menteşe kapağı)   B60S-68-8W6A COVER(L),HINGE (Sol menteşe kapağı)    
    • Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      Merhaba arkadaşlar ülkemizde hepinizinde bildiği gibi aksesuar sıkıntımız var. Mazda araçları için buna bir kampanya yaparak ülkemize her araç markalarında olduğu gibi yedek parça, aksesuar vs. Getirilmesini sağlarsak ne kadar başarılı oluruz? Hep yurtdışından siparişler vererek alışveriş yapıyoruz. Fakat ülkemizde tatmin edici aksesuar alamıyoruz bulamıyoruz! 
      Buna bir kampanya başlatırsak veya ilgili mercilere ulaştırsak nasıl olur? Bu benim şahsi düşüncem böyle birşey yapılırsa desteğim olur mutlaka.. teşekkürler
    • ufkdnz
      Yazan: ufkdnz
      Arkadaşlar Ankara da Mazda aksesuarı alabileceğimiz yerler nerede bilen var mı krom çıta vs. Şimdiden teşekkürler Mazda can gerisi heyecan  Mazda 3 aracım arkadaşlar neler yapabileceğime de önerisi olan varsa arkadaşlarım dan beklerim 
    • abdullah11
      Yazan: abdullah11
      ön arka yan marşpiyer döktürüyorum birazdan kalıp almaya gidicem isteyenler bana burdan ulaşabilir 

• Ali Furkan İpek
      Yazan: Ali Furkan İpek
      2016 model mazda3 sahibiyim. Rüzgarlık için tavsiye istiyorum. Taktırmak ne kadar avantajlı ? Dezavantajları nelerdir? Taktıracağım uygun fiyatlı yer mekan bilen varsa söyleyebilir mi? İstanbulda ikamet ediyorum. 
      Genel olarak fiyatları nasıldır? Model marka gibi sağlam birşey taktırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• Yeni Oluştur...