Jump to content

OGS hakkında

Murat b
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.isbank.com.tr/bireysel/b-gecis_sistemleri-ogs-yukleme.html

Diyor ki ;

OGS cihazı, İş Bankası kredi kartınız ya da ek hesap limiti bulunan Vadesiz YTL hesabınızla ilişkilendirerek kullanılır.

Yani bu ikisinden biri yoksa OGS alamıyoruz ki bana hiç gelmez.. Ben daha önce çalıştım İş Bankası ile bir daha bulaşmak istemem.

Burak iyi oku.Orada her ikiside yoksa depozit verip alabiliyorsun yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 69
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Murat b

11

• castello

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Murat burada nerede yazıyor ben bulamadım ??

OGS Cihazı Yüklemeleri ve Takibi

OGS cihazı, İş Bankası kredi kartınız ya da ek hesap limiti bulunan Vadesiz YTL hesabınızla ilişkilendirerek kullanılır. Şubeniz bu işlem için sizden bir talimat alacaktır. OGS cihazınızı aldığınız sırada cihazınıza sizin belirleyeceğiniz tutarda ilk yükleme yapılacaktır. Daha sonra OGS cihazınıza yapılacak yüklemeler, Bankamızca otomatik olarak gerçekleştirilir. Böylece siz OGS cihazınızda para olup olmaması konusunda endişe duymazsınız.

OGS cihazınızı İş Bankası kredi kartınız ile eşleştirdiğinizde, OGS cihazınıza yapılacak yüklemeler kartınıza alışveriş işlemi olarak yansıyacaktır. Böylece, herhangi bir faiz veya komisyon eklenmeden, ödemelerinizi ekstrenizin son ödeme tarihine kadar yapabilirsiniz. Ayrıca, yükleme işlemi üzerinden MaxiPuan da kazanırsınız.

KGM tarafından Bankamıza iletilen geçişlerinizi internet şubemizden izleyebilir, OGS hesap özetinizin posta ve e-posta ile tarafınıza iletilmesini isteyebilir ya da çağrı merkezimizden cihazınızla ilgili bilgi alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bankamızdan OGS cihazı temin etmek için şubelerimize başvurabilir, İnternet şubemizden talepte bulunabilirsiniz. İş Bankası’nda kredi kartı ya da ek hesabınızın bulunması halinde cihaz bedeli (40 YTL) ve asgari yükleme tutarını yatırmanız yeterli olacaktır. Bankamızda kredi kartı ya da ek hesabı bulunmayan müşterilerimizden ayrıca Teminat Bedeli tahsil edilmektedir. Teminat Bedeli olarak tahsil edilecek tutar, cihazın borçlu duruma düşerek iptal olması durumunda oluşan borcun tahsil edilmesi amacıyla kullanılacaktır. Tarafınıza Kredi kartı tahsis edilmesi durumunda Teminat Bedeli iade

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Az önce bir senedir ihmal ettiğim OGS etiketime bağlı plaka değişikliğimi yaptım. 13.30 da banka açıldı, 13.40 ta işlem bitmiş ben bankadan ayrılmıştım. Şimdi internetten kontrol ediyorum plaka değişikliği gerçekleşmiş.

Eskiden bu şubede de garip cevaplar alıyordum ama gördüğüm kadarı ile amcam bayaa bir öğrenmiş olayı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi de şey vardı KGS mi ne tam hatırlamıyorum :)

Onu da şöyle açıyım ben "Kanırtarak Geçiren Sistem" :) Ey gidi İstanbul, bizim Melih Gökçek daha yollardan para almayı akıl edemedi ama yakında Eskişehir yolunu paraı yaparsa hiç şaşırmıycam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bi de şey vardı KGS mi ne tam hatırlamıyorum :)

Onu da şöyle açıyım ben "Kanırtarak Geçiren Sistem" :) Ey gidi İstanbul, bizim Melih Gökçek daha yollardan para almayı akıl edemedi ama yakında Eskişehir yolunu paraı yaparsa hiç şaşırmıycam :)

kanırtıyor hakkaten ben o sistemin varlıgını anlamış deilim halen gişede durduktan sonra....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kanırtıyor hakkaten ben o sistemin varlıgını anlamış deilim halen gişede durduktan sonra....

Bir de önündeki adamın kartı okumazsa vay haline. Bizim servis kaç kere geri gitmek zorunda kaldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bir de önündeki adamın kartı okumazsa vay haline. Bizim servis kaç kere geri gitmek zorunda kaldı.

saçmalık aslında  bi mantıgı yok o sistemin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

E işte müthiş bi akılla gişede oturan adam sayısını azaltıyorlar :). Niye KGS kaldırılıp komple OGS ye geçilmiyoki. Bu arada nakit ödemelerini tamamen mi kaldırmışlar ne olmuş ben geçen haberde okudum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KGS sanırım OGS satılamayınca devreye sokuldu. Yoksa çok bir getirisini görmedim ben. Adam kartını takip etmiyor geliyor gişeye sonrada geri geri gidiyor veya kart dileniyor. OGS de zaten problem olduğunu geçtikten sonra anlıyorsun onda da sonradan ödeme yapabiliyorsun.

Nakiti komple kaldırırlarsa gişeden kart satışı kaç saatte yapılır merak ediyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nakit geçişler köprü olaraktan sadece fatihsultanmehmet te var bildiğim kadarıyla. Nakit geçit de kaldırılırsa yabancı araçlar yolda kalır mesela bizimkiler :D ne ogs var nede kgs :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Abi otobüslerde bile genelde oraya yapıştırıyorlar, bir sorun çıkmıyor. Ama sağlama almak açısından ilk geçişte tutturacağın yerde elinle tutup deneyebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...