Jump to content

OGS hakkında

Murat b
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi orası asıl çalışma yerimiz ordaki tamirhaneler daha inşaat halinde orası tamamlanana kadar atatürkte misafiriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 69
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Murat b

11

• castello

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi orası asıl çalışma yerimiz ordaki tamirhaneler daha inşaat halinde orası tamamlanana kadar atatürkte misafiriz :)

Her iki havalimanını da göreceksiniz o zaman , hadi hayırlısı :) Istanbul'a geliş tarihin tam olarak ne zaman ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Zaten ne kadar alacağımı söyleyemediler :D Bir miktar söyleyemiyoruz diyorlar :D Dedim ben zamanında dolar ödemiştim sanırım ne olcek ? Bugünkü depozito üzerinden olabilir dediler. Dedim o ne kadar  "Söylemem de söylemem" :D

30 gün sonra göreceğiz kaç TL lik depozito kalmış :D

12 TL 20 kuruş aldım. O da zaten kalan bakiye. Ee dedim 40$ ne olacak zamanında ödediğim ? O cihaz ücretiymiş. Cihaz ne olacak dedim ? Ne dilerseniz yapabilirsiniz dedi :D Çekmeceye atıp soğuk su içtim, aldığım 12 TL ile de telefona bir kılıf aldım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne memleket olduk ama . Gelen vuruyor giden vuruyor :) depozito bir cihazın amortisman bedeli değil mı ? Cihazı sana satıyorum desin o zaman töbe töbe .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne memleket olduk ama . Gelen vuruyor giden vuruyor :) depozito bir cihazın amortisman bedeli değil mı ? Cihazı sana satıyorum desin o zaman töbe töbe .

Valla üzerinden çok uzun zaman geçti, sanırım 2004 te almıştım. O zaman herkes depozito diyordu, demek ki depozito adı altında çakmışlar bize OGS leri :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...