Jump to content

2014 Mazda Kış Bakım Kampanyası 1 Kasım - 22 Kasım

kursadnart
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Artık dexelia yok arkadaşlar; üzerlerinde 'mazda original oil 'etiketi ile geliyor, dexelia yazmıyor. Dexelia etiketli olanlar eski tarihli yağlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de 20 bin bakımı yaptırdım. İndirimli olarak 385 tuttu.

a55555fb90f15c13d87a7937d45e6f82.jpg

Pahalı. Yağ olarak castrol kullanılsa idi bile bu kadar fiyat tutmazdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Antalya Mepaz'a 40.000 bakımına götürdüm bakım ve fiyatlarını paylaşayım; bakıma götürmeyi düşünüyorsanız fikir verir.

Castrol performance a1-5w/30: 25.50TLx4: 102TL

Mutlu 70 Amper Akü: 211.87 TL

Yağ Filtresi Kartuşu: 13.07 TL

Silecek Kanadı sol ön: 52.14 TL

Silecek Kanadı sağ ön: 45.82 TL

Brake Pad Kıt  Front (ön balata): 135.56 TL

Fren Balata Temizleyici: 10.00 TL

Cam Suyu: 4.00TL

Ön disk tornası: 30.00TL

Elenet air filter: 40.61 TL

Servis Ücreti: 175.00TL

Toplam:820.07

%30 İndirim: 182.46 TL

Ödenen: 752.38 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim gaziantep servisinde yağ çok pahalı.

Halbuki akcanlar shell madeni yağların bölge dağıtıcısı. Yağın daha ucuz olması gerekirken daha pahalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen %18 kdv:) Aküde indirimin geçersiz olduğunu söylediler. Bosch balatanın gereğinden önce ve fazla ses yaptığı söylendi daha önce kullanmadığım için fikrim yok!!! Kışa hızlı hazırlandık hadi hayırlısı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Antalya Mepaz'a 40.000 bakımına götürdüm bakım ve fiyatlarını paylaşayım; bakıma götürmeyi düşünüyorsanız fikir verir.

1-Castrol performansa ne gerek var (60tl ye normali alınabilirdi)

2- 72 amper inci yada mutlu 180 tl

3- 40 bine gelmiş aracın disk tornasına ihtiyacımı var, reno'mu bu araç.

4- balata spreyi 5 tl

Diğerlerine pek vakıf olmasamda, 752 tl tutmazdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1-Castrol performansa ne gerek var (60tl ye normali alınabilirdi)

2- 72 amper inci yada mutlu 180 tl

3- 40 bine gelmiş aracın disk tornasına ihtiyacımı var, reno'mu bu araç.

4- balata spreyi 5 tl

Diğerlerine pek vakıf olmasamda, 752 tl tutmazdı.

Ali hocam balataları değiştirdiğinizde mecburen diskleri de bir defaya mahsus tornalatıyorsunuz. İkinci balata değişiminde disklerin de değişmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç otomatik mi bilmiyorum ama otomatik vitesli araçlarda özellikle ön balata ve diskler daha çabuk yıpranıyor. Benim araç 40 binde bile değil geçen ön balata değişiminde tornaya gidip geldi.

Kaldı ki torna işleminin servise bir kazancı yok, dışarıya yaptırıyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ilk rakamı fatura toplamı sanmıştım ,KDV aklıma bile gelmedi. Bu arada disk tornası, balata değişince çok gerekli bir işlem, ya diskleri değişecen, yada torna yapacan, sebebi de  şuki eski balatalar iz yapıyorlar diskin üzerinde, bu iz yeni balatayla örtüşmeyince problem oluyor, ben de her balata değişiminde torna atarım , hemen aracın üzerinde atıyor buradaki servis, çok basit ve güvenli bir işlem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çalıştığım kurumun Balgat'ta ki bir firma ile anlaşması var ve yağ,filtreler,polen vs değişimi işçilik dahil 120 tl. Tabiki mazda 5-30 yağ koyduğu için arada yağ farkı olacaktır. Aracın sadece filtre ve yağını değiştirmiyorlar ayrıca diğer yerlerinede bakıp ihtiyacı olan değişiklikler varsa onlarıda söylüyorlar (Örneğin far değişimi, fren balatası gibi..). İşyerinden arkadaşlarım gitti ve memnun kalmışlar. Size sorum şu olacak, servise gidip fazladan para vermeme gerek var mı? Aracı alalı 11.000 km oldu ilk bakımını Şaşmaz'da sanayide yaptırmıştım servis 500 tl fiyat vermişti, indirim zamanına yetişemediğim için sanayide buji değişimi dahil 220 tl ye yaptırmıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çalıştığım kurumun Balgat'ta ki bir firma ile anlaşması var ve yağ,filtreler,polen vs değişimi işçilik dahil 120 tl. Tabiki mazda 5-30 yağ koyduğu için arada yağ farkı olacaktır. Aracın sadece filtre ve yağını değiştirmiyorlar ayrıca diğer yerlerinede bakıp ihtiyacı olan değişiklikler varsa onlarıda söylüyorlar (Örneğin far değişimi, fren balatası gibi..). İşyerinden arkadaşlarım gitti ve memnun kalmışlar. Size sorum şu olacak, servise gidip fazladan para vermeme gerek var mı? Aracı alalı 11.000 km oldu ilk bakımını Şaşmaz'da sanayide yaptırmıştım servis 500 tl fiyat vermişti, indirim zamanına yetişemediğim için sanayide buji değişimi dahil 220 tl ye yaptırmıştım.

Kullanılan malzemenin kalitesi kadar işçilik de önemli. İyi referanslar olmalı aracınızı teslim edebilmeniz için. Yağ, filtre, buji değişimi az çok her yerde yaptırılabilecek işler. Konu güvenliğinizle ilgili değişimlere geldiğinde, -örneğin; fren balatalarınızın değişimi- çok daha seçici olmanızı öneririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu bu servisler, sadece silecek lastiği değişebiliyorken. Neden silecek kolu ile birlikte değiştirirler anlamıyorum. Silecek lastiğinin fiyatı da tahminimce 30-35 lira arası olurdu size.

Aklınızda olsun, mevcut silecek kollarınızda sıkıntı yok ise. Sadece silecek lastiklerini değiştirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kullanılan malzemenin kalitesi kadar işçilik de önemli. İyi referanslar olmalı aracınızı teslim edebilmeniz için. Yağ, filtre, buji değişimi az çok her yerde yaptırılabilecek işler. Konu güvenliğinizle ilgili değişimlere geldiğinde, -örneğin; fren balatalarınızın değişimi- çok daha seçici olmanızı öneririm.

Öneriniz için teşekkür ederim.

İlk bakımını yaptırdığım yer kayınpederin arkadaşı idi. Kurumun anlaşma yaptığı yer zaten işyerinin orada ve iş arkadaşlarım olumlu dönüş yaptılar. 3.000 km daha yolum var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik vites olduğu için servis dışında da disk tornasını şiddetle tavsiye ettiler. Pişman değilim:)) gereksiz 1-2 şey oldu silecekler gibi size katılıyorum. Ama mepazın servisine güvendiğim için (referanslar hep olumlu) tecrübeye saydık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 model 40 binde ve indirimli 752 tl.biraz fazla değil mi beyler. :kafa:

Bakımda neler yapıldığını görebilmek için faturanızın fotoğrafını buraya ekleyebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2011 model 40 binde ve indirimli 752 tl.biraz fazla değil mi beyler. :kafa:

Akü, silecekler ve balata var.. Sırf Akü 211 TL + KDV

Onlar olmasa ~285 TL tutar.. ( balata yok sayarken ilintili işçilikleri de çıkarttım )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...