Jump to content

Karbüratör Bilinmeyen Parça Küçük Ufodaki Boş olan uç nedir ne görevi yapar.

tawsiye
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

rdoY33.jpg

1 nolu olan parçanın direksiyon hareketlerinde direksiyon pompası görevini yerine rahat getirsin diye rolantiyi otomatik artırmaya yarıyor diye biliyorum kırık olduğu için 1 yeri japonla diğer tarafı vida ile körlendi yanlışmı biliyorum...

Kordinatlarını verdiğim bölgedeki Turuncu daire içine alınmış parçadaki boş olan uç ne görev icra eder.

Malum önümüz kış karbüratörü dışardan balata pas yağ sökücü sprey sonrası WD40 temizlemek için koruma kepini söktüm farklı yerlerden bakarken Turuncu ile daire içine aldığım boşta olan ucu fark ettim nedir hikmeti yenide sökülmüş gibi duruyor her ne takılıysa veya öyle zannettim sizlerin bilgisi dahilinde mudahalede bulunayım varmı yorumu olanları bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o parça normalde yukarıda hava filitresini sabitlemek için kullanılan bir parça ancak araca lpg takılı olduğu için hava filitresi yukarı kalktığından orjinal parça oraya yetişmediği için çıkartılmış olailir hava filitresi sağa sola oynamasın diye orada bir demir var yukarı doğru eski aracımda duruyordu öyle hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru ama ben ifade edemedim kordinatlarını verdiğim mor cizgi çektiğim yer evet oraya vida takılıyor kep oynamasın diye doğru yazmışsınız ama en sağdaki resimde dikkatli bakın turuncu daire içine aldığım parçanın boşta kalan ucu vida takılıp kepin oynamasın diye sabitlenen yerin hemen yanında önden bakınca görülemiyor karbüratör arkasında kaldığı için farklı noktalardan çekip istediğim yeri sordum bakış açısınızı mor daireden  1,5 cm kuzey doğuya turuncu daireye kaydırın .)

Vede dairenin içinde sola doğru olan okun gösterdiği boştaki uç fazla detaydan bunlar başıma geliyor suç benim gene yorumlarınızı beklıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oradan çıkan bir hortum daha var , oda hemen 1. resimde kırmızı karenin içindeki parçaya giriyor vede işlevi direksiyonu çevirdiğinizde rölantiyi yükseltip pompanın motora yüklenmesinden dolayı rölanti düşmesini engellemek, bi ara bir konuda tamamı resimli olarak anlatmıştım , bir arkadaşa onunda eksikti aynen böle toparlamıştık, 323 bölümünde olması gerek.

http://www.mazdaclubtr.com/30445/bu-parcanin-nasil-calistigini-bilen-varmi/

Bu linkte herşey var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...