Jump to content

Karamürsel'de Mazda MPS

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Helin bu resimlerin yedeğini al lütfen. Döndüğümde mutlakaistiyorum bunları.

Ayrıca iki dakika askere gittik, gümrükler boş kaldı, benden önce MPS sokmuşlar Türkiye'ye. Bunun hesabı sorulacak 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 217
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• OveRMinD

18

• NeBiAnd

25

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Helin bu resimlerin yedeğini al lütfen. Döndüğümde mutlakaistiyorum bunları.

Ayrıca iki dakika askere gittik, gümrükler boş kaldı, benden önce MPS sokmuşlar Türkiye'ye. Bunun hesabı sorulacak 8:)

adam yabancı yani gidici,daha tr de mps yok yüreğini serin tut esker ağa
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Olmaz abi sokması bile büyük hata. Ben bunu kaldıramam, firar ediyorum :P Tabii bir tekne yat vs. gönderen olursa:D

kriptolu mesajla görev emrini gönderdim f-241 tcg turgutreis i yolluyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mermerler gitsin gelir inşallah.İlk alanda Okan olur herhalde.Onun guzu eskimeye başladı.. :'(

Mazda yeni yapılanmasını tamamlayana kadar ne araba alınır, ne de zaruret olmadıkça parça... Hele bir görelim yeni versiyonları, aksesuarları, fiyatları.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mermerler gitsin gelir inşallah.İlk alanda Okan olur herhalde.Onun guzu eskimeye başladı.. :'(

Valla daha var benim arabayı yenilememe ama değiştireceğim zaman şartlara göre rx-8 veya muadili bi araç almak gibi bi planım var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba 3 yaşına geldi, daha en az bi 2 sene kullanırım. Bu tempoda gidersek tahminimce 200.000 - 250.000 aralığında yani 5-6 yaş gibi değiştiririm... Ben de beyazı çok düşündüm ama nasıl olur tam şeedemedim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan RX-8 almanı canı gönülden destekliyorum :D Hiçdeğilse ömrümüzde bir kere olsun bir spor araba görmüş ve belki sürmüş oluruz :D .

Bir de tahminim odur ki sen arabanın sağ tarafını yaptırmayı bir sonraki sahibine bırakacaksın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...