Jump to content

Park Sensörünün Sesi Değişti.:)

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu kadar gereksiz bi alet olamaz yaa kedi geçer öter, dal düşer öter zırt pırt.

Benimki mesafe ölçtüğü için çok faydasını gördüm. Artık hiç dönüp arkaya bakmıyorum, milimetrik park edebiliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bunları deyince aklıma geldi bak :D Birgün yolda yürüyordum baktım adam at arabasına bağlı atla konuşuyor "sağ yap gel... ileri git ...sol yap gel... tamam dur" at da harfiyen uyuyordu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğimi yaptım, artık benim guzunun park sensörrü, mensörü fln yok. eskiden sensörmü varmış, açtım çakıyı kopardım kablosunu bantladım ucunuda, ohh beah  dünya varmış ..:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok faideli bişey park sensörü, ön yargılı yaklaşmayın, benimki de 1 metreden 35 cm'e kadar ne kadar mesafe kaldığını söylüyo, aynı sistemden bulabilsem öne de koyucam 1 tane :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Çok faideli bişey park sensörü, ön yargılı yaklaşmayın, benimki de 1 metreden 35 cm'e kadar ne kadar mesafe kaldığını söylüyo, aynı sistemden bulabilsem öne de koyucam 1 tane :D

zaten sorun 30 cmden sona baslıo girebilecegin yerede giremion sensöre güvenince :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cenmax ın var ön arka combo modeli . Eşiyoktaki elektrikçi akıllı bir adam olaydı ondan olacaktı benim arabada şimdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki bir metreden sıfıra kadar iniyor sıfır olunca 30 cm kalıyor inip ölçtüm ona göre biraz daha gidip duruyorum gerçekten alışınca yokluğu kötü oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benimki bir metreden sıfıra kadar iniyor sıfır olunca 30 cm kalıyor inip ölçtüm ona göre biraz daha gidip duruyorum gerçekten alışınca yokluğu kötü oluyor

bendekide dur dediğinde 30 cm kalıo
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten sorun 30 cmden sona baslıo girebilecegin yerede giremion sensöre güvenince :D :D

Bülent Abi bi süre sonra alışıyosun, milimetrik park etmeye başlıyosun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülent Abi bi süre sonra alışıyosun, milimetrik park etmeye başlıyosun...

o süre nedir 1 yıl 5 yıl ben alışamadım yahu sensör yokkene arabanın boyuna yakın yerlere girerdinm hemen şimdi yemiyo :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 yıl sonra ...

Hort

Sensörü sonradan taktırdım.Bugün akşam sensörün sesi değişik çıktı.

Ayrıca teybin de kaldığı yerden başlamadığını, son şarkı baştan çaldığını fark ettim. Dün böyle birşey yoktu. 

İki durum birbiriyle bağlantılı mı bilmiyorum ama sebep ne ola ki?

Ekleme: Bugun problem yok. Sicaktan filan mi oldu acaba anlamadim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...