Jump to content

Hood Damper Kaput Amortisörü

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

4

• Mücahit

12

• NeBiAnd

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

tabikide jant ;D _aklıma baska bişey gelmiyo su anda :D

yok jantı ancak lastikler bittiginde yaparım jant+LESTİK şeklinde zaten acmak lazım bi konu hangi jant die anca sonuclanır  lestikler bitene dek :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bülocan şimdi bu hiç bir yardım olmadan kendi kendine kalkıyormu  :)

azcık havaya kaldırdınmı gerisi kendi gidio sıfırdan direk havaya kalkması kaputu sürekli kasar kilit mekanizmasını bozar bence
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Valla çok iyiymiş aslında bundan bagaj için olması lazım çok daha işe yarar,hele sen bir araştır vardır belkide

nasıl yani bagajda zaten var amortisör
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vay be ben bu konuyu nasıl görmemişim, Bülent Abi eBay linki var mı, F1 biletlerini aldık kart bu ay için doldu ama eylül ayında girişelim biz de bu işe...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Vay be ben bu konuyu nasıl görmemişim, Bülent Abi eBay linki var mı, F1 biletlerini aldık kart bu ay için doldu ama eylül ayında girişelim biz de bu işe...

hood damper diye aratın  satıcısı gofashopping diye biri carbonlarıda var ama onlar 89 dölar falan bide sıkı sıkı tembih edin fiyatı az yazsın arkadaş biraz alık bu konularda  ilk yolladıgında  hiç yazmamış  orda gümrükte takılmıs 10 gün öyle kaybettik 2. yolladıgında nasıl olduysa yinede kapıya gelmedi gümrüklü paketler müdürlüğünden aldım gidip özür olarakta 2 tane kıytırık mazdaspeed stickırı yollamış bide yalvarmış lütfen feedback e negatif bişe yazma diye ama yemesss :2funny: :2funny:

edit: gelen parcada 4 door sedan yazıyordu dikkat edin ufak bi ihtimalde olsa hb ler farklı olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eBay'de direkt olarak HB amortisörü yok. Daha önce Dündar Abi'yle konuştuğumda amortisörün kaputu kaldırdığını ama kaputun ağırlığı nedeniyle esnediğini söylemişti. (Benim arabada denemiştik amortisörü)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...