Jump to content

Marşpiel Ve Bir İki Ufak Yazı:)

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

5

• MuRDoC_111

11

• NeBiAnd

5

ya e bay den almak bence mantıksız çünkü bu harflerin her biri 1 ytl ve gayet orjinal duruyor..onları alıp 4 ytl ye sp23 yazısı yazmak varken niye 50 ytl veresinizki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ya e bay den almak bence mantıksız çünkü bu harflerin her biri 1 ytl ve gayet orjinal duruyor..onları alıp 4 ytl ye sp23 yazısı yazmak varken niye 50 ytl veresinizki..

5o ytl ye yazı mı varmışki ebayda?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

getirmesi o kadara mal oluyor diye biliyorum kargo vs herşey dahil şeklinde :o

hayır hiç o fiyatta bi yazı görmedim yazı 5 dolarbiledemdin 9 dolar kargosuyla 20-25 ytl kromlu daha ucuzlarıda var ama 5o cok abartı bi rakam
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayır hiç o fiyatta bi yazı görmedim yazı 5 dolarbiledemdin 9 dolar kargosuyla 20-25 ytl kromlu daha ucuzlarıda var ama 5o cok abartı bi rakam

valla doğruyu söyleme gerekirse eski sitede birisi 50 ytl ye satıyordu ben ordan yola çıkarak yazdım yoksa e bay deki fiyatını filan bilmiyordum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla doğruyu söyleme gerekirse eski sitede birisi 50 ytl ye satıyordu ben ordan yola çıkarak yazdım yoksa e bay deki fiyatını filan bilmiyordum..

fena sallamışlar o fiyata yazımı olur yahu tam olarak ne yazısı arıosun axela mazdaspeed mps?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fena sallamışlar o fiyata yazımı olur yahu tam olarak ne yazısı arıosun axela mazdaspeed mps?

axela yazısı arıyorum..eski sitede yanlış hatırlamıyorsam overmind isteyenlere 50ytl ye getireyim filan demişti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah'tan korkun yaw... :D

AXELA:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAZDA-3-MAZDA3-AXELA-JDM-TRUNK-EMBLEM-STICKER-BADGE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33643QQihZ014QQitemZ330158356355QQrdZ1QQsspagenameZWDVW#ebayphotohosting

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mazda-3-Mazdaspeed-Chrome-M3-AXELA-Badge-JDM-HOT-NEW_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ42611QQihZ005QQitemZ150154591953QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

İkisi de yaklaşık 18-20 dolara geliyor Buy It Now fiyatı + Yolla beraber. Hesap kolay olsun diye 20 dolar desek bugünün kuruyla (ki biliyosunuz dolar düştü baya) 26 YTL oluyor. (TCMB kuru 1,33 YTL olarak belirlemiş)

SP23 yazısı Axela'dan daha pahalı, yaklaşık 20-25 dolara satılıyodu, hatta ben de pahalı geldiği için almamıştım. Ona bi de 10 dolar yol ekleyince ediyo 35 dolar, kurla da çarpınca alın size bugünün kuruyla 46,50 YTL...

Allah hepimizi iftiradan korusun yaw... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...