Jump to content

Yeni Mazda3 Renk Tavsiyesi

eshotcu

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Türkiye'nin sitesinden bakınca Turkuaz diyor

TURKUAZ

Ankara Bulvarı Kirişhane Mah. No: 79

Denizli

20020

Tel (258) 268 52 52

Faks (258) 251 46 46

Turkuaz Servis olarak var şu anda satış kapanalı bir seneyi geçti , arkadaş denizlide gördüm deyince afalladım benim haberim olmadan satış açılmış olamaz heralde ?? [emoji4][emoji4]

Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanki bu araçların açık renkleri daha güzel duruyor. Bendeki titanium gri. Temizlendiğinde çok parlak durmasını beklerken açıkçası biraz hayal kırıklığı yarattı. Sedefli siyah ibizadaki parlaklığı aradım diyebilirim.

Bence en güzel renk titanyum gri, ben o olmadığı için alüminyum gri aldım ;)

Çok bayilere gelmiyor ama Mika mavi de hoş duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seymen kafanda siyah galeriden çıkış gri ama mazda için biraz farklı bayilerde araba yok ki adamlar senin gibi tüm renk kartelasina bakabilsin

Mazdanın hiçbir bayisinde tüm renkler hiçbir zaman olmamıştır. Bu yılardır böyleydi. Bundan sonra da böyle devam edecektir.2006 yılında hiç sevmediğim halde 1,5 ay bekleyerek şampanya 3 almıştım. dolayısıyla mazda da renk seçmek ve onu bulmak gerçekten büyük lüks. "Gülü seven dikenine katlanır" düşüncesiyle bulduğunu alacaksın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Dun Adana bayisinde yeni mazda 3 arabalari gordum. Mavi, kirmizi ve beyaz renk vardi. Hepsi iyi duruyor. Mavinin tonunu begendim. Araca yakismis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar geçen gün gören oto ya kapora yolladım ve kırmızı power ı bağladım yani anlıycağınız renk üç kuruş fazla verdik kırmızı dedik O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ellerinde varmı başa kırmızı acaba ? Ben Ankara bayiye acayip derecede fitil oldum . Sipariş ettiğim aracı yol kenarına indirmişler Allah'a emanet duruyor sokak ortasında teslim almadım henüz ama tavırları beni iflit etti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence kırmızı en güzeli ancak maalesef bende bulamadığımdan beyaza yöneldim. Ama gerçekten içime sindi :)

Çorlu Ertuğrul'dan mı aldınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı ile 2 Ocakta almayı ümit ediyoruz :)

Selam,

Oktay bey den aldıysanız kendisine selamlarımı iletirsiniz :). Bu arada adım Orhan, ben de geçen ay  gri power sedan mazda 3 almıştım kendisinden. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...