Jump to content

Mazda Yetkili Servislerinden Memnun musunuz ?

Ali
 Paylaş

Servislerden Memnun musunuz?   

161 oy

1. 1. Servislerden Memnun musunuz?

Tavsiye Edilen Mesajlar

Servislerden memnuniyet biraz geneleme olmuş sanki... memnun olunan servis var olunmayan var... Aşağısı sakal, yukarısı bıyık, ne diicez ki bu ankete... belki  servis servis ayırıp memnun olunan, olunmayan diye oylasak, servisler için de RATING gibi olur... Rekabet olur, üyeler için de daha objektif değerlendrime olur diye düşünüyorum... :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 hafta önce aradılar beni servisimizden ve aracınızdan memnun musunuz, varsa bir şikayetiniz dinliyoruz şeklinde bir diyalog geçti.. memnunum sorun yok dedim ve hoşuma gitti aramaları.. daha önce bu tür bir uygulamayla vw golf varken doğuş otodan aradıklarında karşılaşmıştım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 hafta önce aradılar beni servisimizden ve aracınızdan memnun musunuz, varsa bir şikayetiniz dinliyoruz şeklinde bir diyalog geçti.. memnunum sorun yok dedim ve hoşuma gitti aramaları.. daha önce bu tür bir uygulamayla vw golf varken doğuş otodan aradıklarında karşılaşmıştım..

Fiat' ta her servisten çıktığımızda genel merkezden ararlardı.Mazda' da henüz öyle bir durumla karşılaşmadım.Rahatsız etmek istemiyorlar heralde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 hafta mı ? Ford kullanırken hemen ertesi gün ararlardı sıcağı sıcağına :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servislerden memnuniyet biraz geneleme olmuş sanki... memnun olunan servis var olunmayan var... Aşağısı sakal, yukarısı bıyık, ne diicez ki bu ankete... belki  servis servis ayırıp memnun olunan, olunmayan diye oylasak, servisler için de RATING gibi olur... Rekabet olur, üyeler için de daha objektif değerlendrime olur diye düşünüyorum... :))

Dünyamil, onun da sonuç olarak suistimal edilebileceğini düşünüyorum. Rekabet içindeki servisler fake üyeliklerle sonuca etki edebilir. Öyle bir anket yapılacaksa bence müşteri ile direk temasa geçilmeli.

Memnun olunanlar zaten ortaya çıkıyor kısa sürede, bir kere değil her seferinde isimleri zikrediliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet cogu servıs aracların basında durulmasından rahatsız olurlar. acaba ıslerıne engelmı oluyoruz anlamıyorum...

aracın başında durulmasına izin verilmemesinin bazı sebepleri var

araç sahibinin olası bir iş kazasında yaralanmasını engellemek (böyle bir durumda olası bir yaralanmayı çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı kabul etmiyor işyeri personeli dışında iş sahasında yetkili kişiler dışındaki iş kazalarında şirketlere büyük cezalar kesiliyor)

bazı titiz araç sahiplerinin yapılan işe arabama zarar veriliyor diyerek engellemek istemesi (mesela ön fren diski değişecek ama paslanıp yerine kaynamış çıkarmak için çekiçle vurmak gerekiyor bu durumda çok titiz  müşteriler yapılan işe müdahele ediyor)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın başında durulmasına izin verilmemesinin bazı sebepleri var

araç sahibinin olası bir iş kazasında yaralanmasını engellemek (böyle bir durumda olası bir yaralanmayı çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı kabul etmiyor işyeri personeli dışında iş sahasında yetkili kişiler dışındaki iş kazalarında şirketlere büyük cezalar kesiliyor)

bazı titiz araç sahiplerinin yapılan işe arabama zarar veriliyor diyerek engellemek istemesi (mesela ön fren diski değişecek ama paslanıp yerine kaynamış çıkarmak için çekiçle vurmak gerekiyor bu durumda çok titiz  müşteriler yapılan işe müdahele ediyor)

Ben aracın yanında durmadan rahat edemiyorum.Çıkma parça mı taktılar, orjinal parça mı? İyi sıktılar mı söktükleri vidaları? Takılan parçanın markası ne? v.s hepsine bakmam gerekiyor.

Tabi servis yönünden sıkıntı olacaksa orada durmam fakat bugüne kadar beni bekleme salonuna gönderen de olmadı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dünyamil, onun da sonuç olarak suistimal edilebileceğini düşünüyorum. Rekabet içindeki servisler fake üyeliklerle sonuca etki edebilir. Öyle bir anket yapılacaksa bence müşteri ile direk temasa geçilmeli.

Memnun olunanlar zaten ortaya çıkıyor kısa sürede, bir kere değil her seferinde isimleri zikrediliyor.

Suistimalin bir nebze önüne geçilebilir belki... Örneğin sonuçta modlar oy verenleri gördüğüne göre servisten kayıt olanların oyları silinebilir. Ayrıca oy kullanmak için asgari 50 mesaj atmış olmak şartı konulabilir.

Şimdi başlık servislerden memnunmusunuz. Evet ben bir servisten memnunken, bir başka ildeki servisten memnun değilim, yada istanbul içindeki bazı iş bilmez servislerden... bu açıdan bu ankete oy kullanamıyorum... :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef biz kimin oy verdiğini göremiyoruz :) En azından ilk kurulumda öyle bir özellik yok. Biz de görelim diye bir kaygı gütmediğimiz için herhangi bir işlem yapmadık.

Senin açından bakılırsa aslında her servis için ayrı ayrı konu açmak lazım. Memnun musunuz değilmisiniz diye o zaman tüm kullanıcıların toplam servis tecrübeleri değerlendirilmiş olur.

Mesela ben gittiğim 3 servisten memnun, birinden değilim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

halıl ıbrahım kardesım acıklamaların ıcın tesekkur ederım.sahsen ben bunu bılmıyordum tabıkı soyledıklerın haklı ve gecerlı bır sebep.sevgılerımle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

sevgili Burak,benim oğlana bilgisayar uzunca süre yasaktı..tahrik olmasın diye bende girmedim bayağı uzunca..5-6 ay kadar..senin dikkatine de hayran kaldım..hız uyarıcıya gelince..geçtiğimiz cuma servise gittim..(çorlu'da ışıl mazda)servis diyorlar ama aslında honda servis,mazda'nın da satışını almışlar honda servis olmuş mazda servis aynı zamanda..ve eminimki mazda hakkında en ufak bilgileri yok..servis müdürü iyi niyetli bir beyfendi,sorunumu anlatınca biraz uğraştı baktı olmuyor,el kitabından bakalım dedi:)bende tamam müdürüm ben hallederim dedim ve çıktım..bu son oldu..artık asla gitmem..ah Muğlalı Okan,sen istanbul'da olsaydın ya...bana 70 70 km olmasına karşın en yakın servis Özaydınlar...ama oğrayla ilgilide hiç bilgim yok..gideyimmi arkadaşlar,ne dersiniz?

Abi Özaydınlar'ı sormuşsun, giden arkadaşlar var mı bilmiyorum ama ben de dahil EVO ya gidip çok memnun olan kişiler var. Benim EVO yu tercih etmemin sebebi eskiden evimin dibinde olan Şahsuvaroğlu'nun kapanıp Servis Müdürü Cem'in ( cemc ) EVO ya geçmiş olması. Tabii buna sitemize uyguladıkları indirimleri de eklersek sebep daha net anlaşılır.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Özaydınlar'ı sormuşsun, giden arkadaşlar var mı bilmiyorum ama ben de dahil EVO ya gidip çok memnun olan kişiler var. Benim EVO yu tercih etmemin sebebi eskiden evimin dibinde olan Şahsuvaroğlu'nun kapanıp Servis Müdürü Cem'in ( cemc ) EVO ya geçmiş olması. Tabii buna sitemize uyguladıkları indirimleri de eklersek sebep daha net anlaşılır.  :tey:

sevgili Burak,çorlu niree,maslak nire..git-gel 300 km...ayrıca zaman...sen benim yerimde olsan ne yapardın?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın abi diyebilecek birşeyim yok. Ancak bir işin olursa ikisini birleştirerek gelmek mantıklı olabilir ama garantiyi bozmamak için bir şekilde servise uğraman lazım .. Mecbur kaldığın durumda buralardan tahmini bir fiyat alıp ona göre gitmek sana en yakın olana..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim servis maceram 5 ay kadar sonra başlayacak inş. Aslında bu garanti olayı için servise gitme zorunluluğu olmasa direk sanayiye giderimde, maalesef böyle saçma bir dayatma varmış. 2004 yılında sıfır astramı aldığımda 2. hafta sanayiye gitmiştim içindeki yağı boşaltıp shell helix ultra koydurmaya, adam ben bu aracı açmam abi garantisi bozulur dedi :) bende gittim yağı kendim aldım, alttan karter tapasını söküp içindeki yağı boşaltıp değiştirmiştim. Servise gitmeyi gerektirecek durum var sanayide halledilecek durum var, sıfır arabanın 6 aylık bakımı nedir, yağ + 3 tane filtre. Bunun için servise işçilik vermenin anlamı nedir, ne işçiliği varki :D ben motor meslek lisesi mezunuyum bu 6 aylık bakımları pek ala kendim yapabilirim ama araç servise gitmedi diye aracın garantisinin bozulması tehdidi var tabi :(.

Bakalım servis zamanı geldiğinde sanırım aracı aldığım yere yani Ankara Opan'a götüreceğim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nereye giderseniz gidin önce bir servisten ( muhtemelen en yakın diğer servis ve site üyesi olanlardan ) fiyat alın. Bir de servise gittiğinizde muhakkak ne yapacaklarını öğrenin, gerekirse itiraz edin. Ben özellikle şu camsuyuna sinir olurum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Maslak Mazda Evo servisi beni kazıkladı. 1991 model 626'mın şarj dinamosunun kömürleri bitmişti. Aynı gün cenazemde vardı mecburen servise girdim. Orda "açıp bakıcaz 100TL masrafta çıkabilir 300TL'de çıkabilir" dediler ve tahmin edin bakalım ne kadar çıktı masraf. Tabiiki de 300TL.

O da bozuk bu da bozuk diye diye şarj dinamosunun herşeyini değiştirdiler. Hatta içinde olmayan parçaları bile değiştirmişler :) Faturada "Burç Değişimi" diye bir madde vardı İzmit'te kuzenim olan Seat Yetkili Servisinin Usta Elektrikçisine faturayı gösterdim (Kuzenim eski Mazda Yetkili Servis çalışanıdır) "Bu dinamolarda burç yok ki" dedi.

Fatura'nın neden 100TL değil de 300TL çıktığı gayet net ortaya çıkıyor. Çoluklarına çocuklarına ekmek yediriyorlar ne diyeyim, vicdanları rahatsa!...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...