Jump to content

Mazda3 İçin Angel

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

ııhh yanlışın var yok bende sararma  ;D  :D

sen ne yap biliyonmu eskiden kullanılmayan eşyalar sararmasın güve gelmesin diye naftalin atarlardı içine sende naftalinle anca sararmaz öle :D :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 94
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Murat b

8

• Dündar

8

• Ali

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

dündar ustam ..kusura bakma işten güçten seyahatten zamanım olmadı..burak arkadaşımıda anlattım durumu...

bana pmden cebini atarmısın abi..kusura bakma tekrar:(

Tamamdır Gökay merak etme angelların hala bende  ;), bakayım dedim fikrinmi değişti  ;D  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
Guest uyumsuzelement

mazda3 e angel taktıra bilceğim bir yer varmı istanbulda veya serviste takarlarmı arkadaşlar  angel alıp götürsem

yok malesef, servislerde girmek istemiyor o işe hem zahmetli hemde yaptıgı işe garanti vermek durumunda malum angellar bi süre sonra sararma yapacak...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

sizce tr de angel alabilceğim güzel bir yer varmı :)

yok :D  ebaydan şaşma derim tabi neon tabelalarda kullanan ince florasan tüplerden taktırmak istiyosan angel die lafım yok
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi bende kredi kartı olsa direk alıcamda kredi kartı yok  :)

sen yaptıracak bi yer bul hallederiz senin angelları sorun deil
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

xenon ları taktırdığım yer yaparız demişti

emin ol işi yapabileceklerinden farlarına yazık olmasın biraz nazikler o konuda
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

abi adam bana biz çoğu mazda3 xenon vs takıyoruz dedi bizim arabayı aldığımız yer gönderdi zaten oraya adama sordum yaparız dedi

kardeş hevesini kırmayayımda, xenonla angelın alakası yok, xenon için normal ampülü çıkarıp yerine xenon ampulü takıyor ve uygun yerlerede kutularını baglıyor, angel öyle degil farların sökülüp kesilecek, içine güzel bir işçilikle angelların takılması farın düzgün şekilde de kapatılıp silikonlanması gerek, yoksa su alır ve yazık olur yani xenon takmaları angeldan anladıkları anlamını taşımaz iyice araştır derim yoksa ben ankaraya boşa gitmezdim varmıymış daha önce angel yaptıkları bi araç???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...