Jump to content

Mazda 323 Direksiyon Pompası Yağ Kaçırıyor

ceyhan.84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aynı dert bende de var, direksiyonu çevirirken ciuuvv gibi bi ses geliyor, yağ ekleyince bi süreliğine kesiliyor, azalınca yine başlıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

merhaba abilerim nasılsınız

arabayı yeni aldım 323 hatcback göz kırpanlardan

fakat direksiyon hidrolik pompasından yağ damlatıyor depodan pompaya bağlanan boruda gaiba sorun sanayiye gittim gösterdim pompaya bağlı olan boruyu söktüler o ring  contası eskimiş değiştirelim bir daha damlamaz dediler ama gene damlatmaya başladı sanırım boru çatlak galiba değilsede sorun pompada pompadaysa eğer değiştirmeye kalksam parça ne kadardır  pahalımıdır çabuk bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

arabayı yeni aldım hemen bir problemle karşılaşınca baya bi moralim bozuldu

herkese saygılarımla

Merhaba istanbuldaysan atatürk oto san sitesi 1. kısım da sırf o işi yapan bir atolye var. Benim de aynı sorun vardı ilaveten aks kafası vuruntu yapıyordu. 1 saat içinde söktüler bazı parçaları değiştirip keçelerini yenilediler. şuan bir sıkıntım yok. tüm bu işlemler için sökme takma da dahil 250 tl verdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

bende de yağ eklemeyince direksiyondan iş makianası gibi ses geliyor.yani keçeler değişse halolur diyorsunuz bu işi aydın nazilli denizli taraflarında yapabilecek birileri var mı acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar merhaba benim direksiyonum araba ilk çalıştığında direksiyon çok yumuşak pamuk gibi sonrasında ağırlaşıyor gaz verince yumuşuyor vs..yarın kısmet olursa direksiyon pompası değişecek arabanın direksiyonu normalde ilk çalıştığı gibi o kadar yumuşak mı oluyor eğer öyleyse çok mutlu olurum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...