Jump to content

Mazda 323 1.8 DOHC Familia Klimalı 97 Model Kullanım Kitapçığı

alekofs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Arkadaşlar aracım Mazda 323 1.8 Familia Sedan elinde bu araca ait kullanım klavuzu veya kitapçığı olan arkadaşlar var ise mail atabilirlermi ?

fatihkeskin87@hotmail.com

Bu arada aracım 1998 model

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Fatih's :

Arkadaşlar aracım Mazda 323 1.8 Familia Sedan elinde bu araca ait kullanım klavuzu veya kitapçığı olan arkadaşlar var ise mail atabilirlermi ?

fatihkeskin87@hotmail.com

Bu arada aracım 1998 model

Forumda mevcut konu ile birleştirilmiştir. @alekofs mesajı görünce eminim yardımcı olacaktır size.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kusurea bakmayın geç farkettim yardımcı olabileceğim bişey varsa söylemeniz yeterli 1.8 familia kitapçık elimde var

maille nasıl gönderilir bilmiyorum arkadaşlar kalın küçük bi kitap taratmak zor olur

ben taratıp yollarım diyen arkadaş varsa adresini yazsın kargo ile göndereyim taratıp göndersin arkadaşlara

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, alekofs :

kusurea bakmayın geç farkettim yardımcı olabileceğim bişey varsa söylemeniz yeterli 1.8 familia kitapçık elimde var

maille nasıl gönderilir bilmiyorum arkadaşlar kalın küçük bi kitap taratmak zor olur

ben taratıp yollarım diyen arkadaş varsa adresini yazsın kargo ile göndereyim taratıp göndersin arkadaşlara

Sizde dijital ortamda kılavuz yok o zaman dimi ? Pdf formatında kullanım kılavuzları olabiliyor. Burada öyle bir beklenti ve algı oluştu da. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, İlhan :

Sizde dijital ortamda kılavuz yok o zaman dimi ? Pdf formatında kullanım kılavuzları olabiliyor. Burada öyle bir beklenti ve algı oluştu da. 

pdf formatında yok bendeki fabrikanın hazırladığı normal kitapçık taratıp pdf formatına getirebilecek  biri olursa seve seve kargoyla gönderirim

kitapçıktaki bilmemiz gereken en önemli ayrıntı araç 8-10 km den az kullanılıyorsa yağını 5000 kmde bir yapmamız gerektiği

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...