Jump to content

2800 - 3200 Devir Arasında Konsoldan Gelen Cızırtı

sahmelik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Baya cızırdıyor. Gerçekten rahatsız edici. Gerçekten aklıma hiçbirşey gelmiyor. Görmeden bir şey söylemek zor. Burak bey in dediği gibi torpidoyu vs boşaltıp yanına oturup nereden geliyor bakmak lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun.Benim hala 2000 devirde yapıyor takozlardan değilmiş benimkide sallıyor arabayı. Bu cızırdama sadece cızırdamamı yoksa arabayı da titretiyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim mazda3 'mde başıma gelmişti, bulmam birkaç gün sürmüştü, bende ön konsoldan geliyor ses sanmıştım. Cızırtı sesi gelirken elinizi el freninin üzerine koyun ve düğmesine dokunun oynamasın belkide o düğme titriyordur. Bende böyle olmuştu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galiba sizin yorumunuzdu okumuştum onu baktım o degil

Bi konuda okumuştum en mantıklı o geliyor bana konsolu sokturmus havalandırma ile alakalı bi yer varmış tam hatirlayamiyorum oradaki vida veya vidalar gevşek çıkmış sorun cozulmus

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Evet dun itibari le sorun cozulmustur arkadaslar herter mazda servisinde. problem konsolda degilmis vites halati ses yapiyomus usta biraz kurcalayinca halati duzeldi. selamlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Bende de 1800 devir civarı cızırtı oluyor. Bakıma gidince servise söyleyecektim. Sizin çözümünüz belki bize de referans olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorunuzu sorup kaçmayıp, çözümünü paylaşmanızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Kazasız belasız sürüşler dilerim öncelikle. 

Vites halatı neredeymiş tam olarak? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araci icinden gaz verirken usta on tarafta biseyler yapti goremedim valla

Ben tesekkur ederim nedemek Forumdan nasil faylaniyorsak ayni zamanda faydalandirmaliyiz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayni sorun focuslardada varmış forumlarda mevcut sanzimandan çıkan halatlar vites ko luna gelirken şaseye çarpıp ses yapiyor çözüm ise giren yere kauçuk gibi bir malzeyle halatları sıkıştırmak muhtemelen sizede ayni işlemi yapmışlardır.sorunun çözüldüğünde sevindim. Bu arada baskı balata isini ne yaptın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sacks marka debrija seti aldim suan kargoda biraz ugrastim ama degdi heryeri aradim eskiden set halinde gelen suan parca parca satilan ve fiyati yaklasik 550 tl olan debriyaj setinin parca kodunu buldum turkiyede iki bayide oldugunu ogrendim birisi (merser) stokta yanlislik oldugunu elinde olmadigini soyledi digeri (adana mici) elinde kaldigini ve set halinde oldugunu teyit etti bende 350 tl ye aldim hemen .suan kargoda elime pazartesi gececek taktiracam :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...