Jump to content

Mazda 3 Vs Golf te Mazda Aldı

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest mustafa_g

boracım seni eğlendirmeyi cok isterdim ama 1,3ler ve multijet sınıfıyla kalkmıyorum ne yazıkki :geyik::P bu arada ıstanbula gelecegınden haberım var herhalde bı arkadasın burada ogretmenlıge baslyacak esenler cıvarında bende yakında oturuyorum...geldiginde beni arayabılırsın (05353421793)  arabayla gelırsen bızım garaj var oraya cekerız senın arabayı malum ıstanbulda tumsek cukur falan...sen benım astınayı alırsın :2funny::D

Bora'nın At Arabası ehliyeti var mı bakalım, belki yoktur. O zaman nasıl kullanacak senin arabayı  :geyik::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• X-Pace

17

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi senin avatardaki az saçlı bi dede vardı ne oldu ona? bu miğde bulandırıcı renkte olan kütle nedir :geyik:

Eski renginden ve dededen daha iyidir :D Hiç değilse bu gerçeğe daha yakın. Allahtan benim arabanın ucu girmişte fotoğrafa, biraz anlam katmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

iğrenç, kusma sebebi, böğürte böğürte istifra etme nedeni dediğin renk manevi anlam yükü bakımından çok zengin bir renktir. ayriyetten öz memleketim olan trabzon'un ve tüm karadeniz'in her yerinde yüzlerce farklı tonunun görülebileceği rengin bir tonudur, ayriyetten küresel ısınmaya karşı tek silahımız olan ormanlar ve bitki örtüsünün rengidir. son olarak bir de YEŞİL kod adlı arkadaş var ki onun yararlı mı zararlı mı olduğu henüz çözülebilmiş değildir. :)

dede: darağacındaki üç fidan'dan birinin lakabı olduğu için bu sözüne hiç kızmadım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

bak işte olgun bir davranış :D abi senin yaşındaki demirel türkiyeyi karıştırıyor sende gidip yokuşaşağıya araba kaldırıp video koyuyon :D

sen şu üstündeki korkuyu hele bi at. sonra gel ben sana bayır aşağı, bayır yukarı, bayır yanı nasıl araba kaldırılır bi öğreteyim. düşün ki ben bisikletle ön teker kaldırırken sen daha altındaki beze kaka yapıyordun. ben araba kullanmaya başladığımdaysa sen babanın elinden tutmuş ilkokula gidiyordun. tecrübemle işini bitiririm senin ;):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

gözüm cigerim kadirim, bak sana bir tüyo vereyim. öteki mahalledeyken yaş ortalaması senin gibi tıfıldı ama bak burada ben genel ortalamaya göre genç sayılıyorum. hani diyorum arada ezilmeyesin, daha çok gençsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Agam gene mi sana sarmaya başladı bu?

aga ne yapayım canı sıkıldıkça sarıyor bana. alıcam bi gün anahtarını o olacak fakat içindeki korkuları yenip yanıma yanaşacak cesareti gösteremiyor. :)

Gökhan Abi bu çekişme bitmezzzz :) en sonunda tv'de fln çıkacak karşılaşmaları ehehe

valla benim asıl korkum karagözle hacivatın sonu gibi bir sonun bizi beklemesi  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aga ne yapayım canı sıkıldıkça sarıyor bana. alıcam bi gün anahtarını o olacak fakat içindeki korkuları yenip yanıma yanaşacak cesareti gösteremiyor. :)

valla benim asıl korkum karagözle hacivatın sonu gibi bir sonun bizi beklemesi  ;D

Ama baskısı bitiiiiikkkk. :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

o onun bahanesi be agam. bir arabanın baskısı bitikse nasıl oluyor da megane2, practica v.s. arabalarla kapışıyor. kapışmak yetmiyor bir de o arabalara boy boy fark atıyor. ben arkadaşın arabasını kullandım, arabanın kavramasında falan bir problem yok sadece onun kaçabilmesi için kullandığı bir koz baskı balata ;):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hasretle bekliyoruz şu baskıyı.

Yav Kadir açılış için bi onluk benden.

Haayydeee yokmu Kadiri güle baskı yaptırmayaaaaa...Pamık eller cebeeee

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bız golfe soledık ozentı olmayın ole rotary motorların dusuk motor yuksek hp modellerıne ozenmeyın duman olursunuz dedık aaama dınlemedıler:)ben acıkcası fsı"lardan en basta cekınen bırıydım aama bende 1 ay once surdum bı arabadan buadar ses cıkar ve yavas gıdermı hayret etmıstım ama dedıgı gıbı fsı lar fıs motorlar:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...