Jump to content

Mazda 3 Vs Golf te Mazda Aldı

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar sakın olun ama oyle bır hayıra gırmek ısteyen varsa bılmem :D boracım farzedelımkı benım arabaya  bır salyangoz taktık ne kadar malolur bu? bız yapabılır mıyız yoksa usta usta dolasmamız gerekırmı? bu konuda cok cıddıyım O0 bana soyle bır brifing verirsen sevinirim ;) ozeldende olabılır buradanda...zaten mustafa boyle bı sey yapmaya cesaret edemez :D

Kadir normal yollarla ördeği geçemeyeceğini anladın herhalde ki turboya sarmaya başladın.

Tamam baskı balatayı alabiliriz ama turbo için bizden ümidini kes :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• X-Pace

17

• Gökhan

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

kadir o arabaya turbo yapsın, ben de hem turbo hem NOS yaparım. yetmezse akşamdan 1 tencere kuru fasulye yiyip FOS yaparım :D

Nereden buluyorsun bunları Mustafa yaa :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

kadir o arabaya turbo yapsın, ben de hem turbo hem NOS yaparım. yetmezse akşamdan 1 tencere kuru fasulye yiyip FOS yaparım :D

zaten turbo yaparsa kadir 3 sene dinleriz 0-100 hikayelerini balata bitikken böyle yaptım die artık nos mu fosmu bilemem bi çözüm bulman şart  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizi çok seviyorum. Siz olmasanız naaparım ben.

kadir astina mastina alamaz tarzı konusmlarında vardı abı baska bır forumda :D ben yapamayacagım seyı konusmam...eger uygun bır amlıyet cıkarsa ve stabıl olacaksa yapabılırım neden olmasın...sonucta donanım olarark ıyı bır arabam var yanı aman su yok bu yok dıye satacagım bır araba degıl...ben suan gercekten cıddıyım...bakalım bazı dusuncelerım var ve beklentılerım onlar oldugu takdırde boyle bır olaya gırebılırım yavas yavas...sonucta bende mazda hastalıgı var ve performanslı olup modellı olan tek araba rx-8 suan mazdada...oda benı suan ıcın hem asar hemde gereksız...elımdekı ıle guzel bır seyler cıkartılabılır belkı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kızıpta patronun pc ye girer ve forumu kapatırsa iş biter :D

Foruma (aslında tabii bana) bir hayli sinirli bu aralar ama o kadar da sinirlendiğini sanmıyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Foruma (aslında tabii bana) bir hayli sinirli bu aralar ama o kadar da sinirlendiğini sanmıyorum :D

turkıye suyuna sahıp cık kampanyasından sonra sımdıde mazda forumuna sahıp cık kampanyası baslatalım:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi bizde birşey yok zaten mazda dan başka biryerde yazmıyorum.....

bir ara adem diye bir feyk zinciri çıktı forumun tadı iyice kaçtı tabi bizim takım hariç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok yok bu baskıyla 8,8 tutturduktan sonra benım ordegı gecmekten yana bır kaygım olmaz...ama bu arabada alt sevıyedede olsa ıstedsıgım bır cok donanım var...ve malum evlendıkten sonra bır cok zevkımızı artık yasayamıyoruz (muzık,futbol vs vs) barı ufaktanda olsa boyle bır zevkımız devam etsın...boracım geldıgınde benı kesın ara goruselım senınle hem su drıft sovunada gelmek ısterım...yanı eger karsılayabılecegım meblaglardaysa bunu satıp performanslı bır araba alana kadar ufaktan bır turbo ısı yapılabılır. sonucta mazdanın rx-8 harıc performanslı bır modelı yok...rx-7 desen 1 ben ugrasamam 2 temız olanlarda cok pahalı...yanı neden olmasın sonucta ben bu arabaya neredeyse bır turbo parası masraf ettım. stop kadran teyp car curt derken...

abi yetişebilirsem kesin görüşelim , hem drift yapacak araçlarda sana yer bile ayarlayabilirim ;) işte evrak vs... cart curt çok fazla ankarayla yakın münasebete girince biraz zorlanıo insan , yoksa ben gemide olacağımı hesaplamış ve drift'e girme teklifini reddetmiştim :( yoksa ben gelir her türlü mazdayı temsil ederdim ama ankara işin içine limon sıktı... turbo olayına gelince abi az sabret ben bi arazi peşindeyim eğer bu iş olursa seneye yat üretim işine girmeyi düşünüyorum ve atölyenin belli bir bölümünü kendi zevkim ve araç modifikasyonu için ayırıcam ve bu garaj sevdiğim tüm dostlarıma açık ;) işçilik bizden olacağı için güzel şeyler ortaya çıkarabiliriz abi :D hem de deniz kenarında rakı balık yaparız hehehe olmaz mı kine ;)                                                                                                                                                                                                                                           
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi senden korkulur , aşırı besleme gelirsin vallahi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...