Jump to content

Şu Küçük Çizikler İçin Tavsiyeleriniz?

sahmelik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ön tamponumda ve kaputun yarısına kadar şeffaf folyo kaplı. 2011 yılından bu güne kadar kullanıyorum. Bu güne kadar bu bölgede 1 tane taş vuruğu, çiziği oluşmadı. Çok mukavemetli bir malzemeden yapılıyor olsa gerek. Pişmanlığım tüm kaputu kaplatmamış olmam. Kaputun ön kısmından yarısına kadar folyo kaplı. Diğer yarısında çizigler, taş vuruklarından mini çukurlar var. Ama folyonun olduğu bölge tertemiz....

Az çok biliyorsun çok geziyorum. Bu gezilerimde çok bozuk yollara da giriyorum. Bu güne kadar çok faydasını gördüm. Ta ki Bu Antalya seyahatime kadar hiç sorun yaşamadım. 41 derece sıcaklığı gördüğüm Antalya'da hem güneşin hem motorun sıcaklığı ile. Birde üzerinden 4 yıl geçmiş bir malzeme. Bu süreçte yağmur, çamur, kar, buz, tipi, dolu, sıcak bir sürü etken faktöre maruz kaldı. Mıcır dolu olympos yolunda, karşı yönden gelen çok hızlı bir araba. Bayağı büyük bir mıcır fırlattı ön kaputa. O esnada folyoya zarar verdi. O bölgede şimdi folyoda yırtılma oldu. Aşırı sıcaktan deforme olduğu için. Ve bunun üzerine mıcırda çok hızlı geldiği için folyoyu yırttı. O taş kaputa değilde cama filan gelseydi büyük ihtimal çatladabilirdi camımı.

abi nereden yaptırdın??maşallah baya dayanıklı çıkmış

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi nereden yaptırdın??maşallah baya dayanıklı çıkmış

Aracı ilk aldığımda Eniştem yaptırmıştı. Kendisi Bmw yetkili servisinde çalışıyor. Bmw'nin kendi bünyesinde kuaförü var. Orada 2011 yılında yanlış hatırlamıyorsam 250-300 lira gibi bir tutara yaptırmıştım. (Tabi bu fiyat çalışana özel dip fiyattı)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı ilk aldığımda Eniştem yaptırmıştı. Kendisi Bmw yetkili servisinde çalışıyor. Bmw'nin kendi bünyesinde kuaförü var. Orada 2011 yılında yanlış hatırlamıyorsam 250-300 lira gibi bir tutara yaptırmıştım. (Tabi bu fiyat çalışana özel dip fiyattı)

gayet uygun bir fiyata yapılmış..sonar da fiyat olarak 2500 lira fiyat çıkardılar komple kaplama için bana kalırsa biraz fazla ancak boyayı korumak için yapılması gereken bir uygulama..kafa kurcalayan bir nokta da uygulama sırasında farların ve kapı kollarının sökülecek olması..orjinal halinin kısmen de olsa bozulacak olması..en ufak bir eğrilik sıkıntıda araçtan soğuyabilen biriyim takıntılarım var sanırım..bu da beni tedirgin ediyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

bugün affedersiniz dengesizin biri arkadan çarptı benim araca..çok şükür ufak bir temasdı ama tamponun siyah olan kısmında ufak bir çizik meydana geldi..ufak ama canımı sıkmaya yetti..bu durum için öneriniz var mı

bir de malum 55-60 derecelik hava sıcaklarının olduğu yerdeyim çarpma sonrası tampona dokunduğum plastiğin sıcakta girdiği kıvama gelmişti tampon ilginçti tabi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ramazan bey bu çizigler için bir şey yapabildiniz mi ?

Sanırım başka bi konuda cevaplamış tım ama gene cevap layım ayıp olmasın

[emoji4] henuz bi girişim de bulunamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım başka bi konuda cevaplamış tım ama gene cevap layım ayıp olmasın

[emoji4] henuz bi girişim de bulunamadım

Zaten yaptırmaya da lüzum kalmadı sanırım. Çünkü aracınızı satıyorsunuz.

http://www.mazdaclubtr.com/topic/22554-sat%C4%B1l%C4%B1k-mazda-3-2010-manuel-impressive-aluminyum-gri/

Aracınızı ilana koydunuz mu ? Fotoğraflar eklenecek demiştiniz ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...