Jump to content

İstanbul'da İyi Kaporta Hizmeti Veren Yetkili Servis Hangisi

abdyldz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bizim bu ülkede 2.el araba almakta çok zor, satmakta çok zor.

Abim ne alırken ne de satarken dış kaportaya bakmaz, sorana da satmaz :) megane 2 almıştı onu bile kaportaya baktırmadan aldı, şasi ve yürüyenine baktı aldı.

Bazı ülkelerde insanlar komple boyanmış araç aldım diye seviniyorlar, kim uğraşacak kim boyatıcak onu diyor insanlar. Biz zaten bu ikinci el piyasasının saçmalığına direnmiş insanlar olarak mazda ya biniyoruz yoksa hepimiz gider reno florasan a binerdik...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abim ne alırken ne de satarken dış kaportaya bakmaz, sorana da satmaz :) megane 2 almıştı onu bile kaportaya baktırmadan aldı, şasi ve yürüyenine baktı aldı.

Bazı ülkelerde insanlar komple boyanmış araç aldım diye seviniyorlar, kim uğraşacak kim boyatıcak onu diyor insanlar. Biz zaten bu ikinci el piyasasının saçmalığına direnmiş insanlar olarak mazda ya biniyoruz yoksa hepimiz gider reno florasan a binerdik...

Bu boya saçmalığını arabanın değerini düşürmeye çalışan, tabiri caizse "mezarcı" lar bu hale getirdi.

Yahu adam satarken sorun olmasın diye yıllarca göçük-vuruk arabayla geziyor.

4-5 ay önce sağ arka çamurluğu eşim hafif sürttü vakit yokluğundan ve aracı 2-3 gün bırakmam gerektiğinden yaptıramadım her bindiğimde huzursuz oluyorum. 

Geçen bi arkadaş yeni araba aldı baktım çamurluk göçük, "ne ara yaptın" dedim. "aldığımda böyleydi, bende yaptırmıycam satarken sorun olur" dedi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı ctesi 5 gibi teslim ettim, ctesi işlem yapılmayacağı için saymıyorum. Cuma öğleden sonra hazır alabilirsiniz dedi cem bey, değişim de olmamış, onarım olmuş, 5 iş günü sürdü bence fena değil, açıkçası değişim olmaması da beni sevindirdi. Ben ctesi almayı düşünüyorum, alınca fotoğrafları paylaşıcam sizlerle

Ben biraz antika kafayım kusura bakmayın. Bi tane saçma bir çizik için kapı değişmesi demek o malın ithal edilmesi ve dışarıya memleketin parasının çıkması demek. Ben değişik taraflardan da değerlendirme taraftarıyım. Kapı bile olsa ömrü dolmayan bir parçayı hurda ya da ikinci ele çıkarmak milli servetten yemek demektir. Ben buna karşıyım.

Mesela dostlarım kaskodan cam değiştirsene diyorlar, ya tamam beleşe değişim oluyor ama bu milli bir serveti çöpe atmak demek zira camda sadece ufak kılcal çizikler var, kasko parasını alıyor diye musriflik yapamam...

Antika kafayım dedim ya mesela mazda ya binerken yaşadığım diğer bir mutlulukta şu ki japonların dünyaya/insana saygısından ve aç kurtlar gibi milleti soymak istemeyişlerinden ve insan özlü hareketlerinden ötürü paramı japon otomotiv firmalarına vermeyi istiyorum.

Avrupa ve amerikanın iyi araba yapması amenna ama iyi devletler olduklarını düşünmüyorum. Japonya hep Türkiye ye dost bir ülke olmuştur.

Allah korusun ülke olarak biz düşsek otomotiv sektörümüz sayesinde kamyonla para verdiğimiz avrupa direk üstümüze basar ama Japonyanın bunu yapacağını şahsen düşünmüyorum. Zenginlersem bmw olmazsa lexus olur... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar selamlar, herkese iyi haftasonları ben aracı teslim aldım ama hastayım gezemicem, malum yarında seçim var.

Evo ya ricada bulunmuştum arka tampon için ayrıca parlak siyah bir balıksırtım vardı onu da boyayın diye, boyamış yapıştırmışlar... Ben memnun kaldım, Allah başka kaza vermesin diyorum ve buyrun resimler.

f282b0347e55575252e6dda30deadc57.jpg85ea7937570c8aea86e3fe238e1cd941.jpga9f69691a43a54948b37444fe6b9cdb9.jpg5ad4dafa4f0f623b18d93c000812e498.jpga1fc9a944c3c728d0c860601d18157e9.jpgcdce613c5d7bdd9ea4c23d76ee21f7d4.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...