Jump to content

Kapı İçleri...?

emirhan_S
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar son zamanlarda bana arabanın orjinal ses sistemi yetersiz gelmeye basladı ...Ama cok fazla param olmadıgı icin yavas yavas yapmak istiyorum .şimdilik Sadece kapi iclerini kaliteli bi markayla degistirsem nasıl olur tatmin edici bi duzeyde ses alabilirmiyim ( bekledigim asırı bisey yok sadece biraz daha tok ve net ses cıkmasını istiyorum etrafı inletmek amacında degilim ) hangi marka ve modelini onerirsiniz bide yaklasık olarak fiyatları hakkında bir bilginiz varsa cok yardımcı olursunuz Şimdiden cok tesekkur ederim Hepinize iyi Forumlar... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

9

• glare

5

• emirhan_S

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Ben de tam senin istediğin gibi bi sistem istiyodum. Sonuçta Kenwood anfi ve FLI komponentlerle ~750 YTL'ye çözdüm bu sorunu, gayet iyi oldu, tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alpine kolon dene.

Not:Ayrıca teyp'den kolonlara giden kabloların yerine altın,yada gümüş alaşımlı pahalı kablolarla değişitirebilirsen(hiç denemedim) ses kalitesi oldukça değişir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Alpine kolon dene.

Not:Ayrıca teyp'den kolonlara giden kabloların yerine altın,yada gümüş alaşımlı pahalı kablolarla değişitirebilirsen(hiç denemedim) ses kalitesi oldukça değişir.

denemediysen ne die sölüon  sen dene olursa bende yaparım diyemi :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

denemediysen ne die sölüon  sen dene olursa bende yaparım diyemi :D :D

Yok be abicim.Normal stüdyo sistemlerinde denedim,olumlu sonuç alıyorsun.Arabada kesin olur fakat hangi kablo nerede,serial kablomudur değilmidir bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yok be abicim.Normal stüdyo sistemlerinde denedim,olumlu sonuç alıyorsun.Arabada kesin olur fakat hangi kablo nerede,serial kablomudur değilmidir bilmiyorum.

valla tesisatcılarında bildigini sanmıom ben deneme yanılma ile yapıo adamlar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olur mu bu işin uzmanları özel iletken tesisat kabloları kullanıyorlar.Koça fuara gittik beraber bizde bu iş baya gelişti.Ama arka mahalledeki Paynır Osmana gidersen anlamaz. :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar sizce Jbl 16 cm mid takımı alsam 2 cift işimi gorurmu ? bide bunlar icinde anfi lazım mı ?

KUsuruma bakmayın ben bu konularda baya cahilim ... :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece bunlar ile çok fazla bir şey alamazsın ama madem biraz daha kaliteli istiyorsun idare eder.Ama m3 uygun mu komponentler araştırman lazım iyicene.Yani yuvalara problemsiz oturur mu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim arabalara uygun olan For-X marka kompenantlar var,birebir aynı ölçülerde  ;)

yanlız kompenantları amfisiz kullanamazsın,ufakta olsa bir amfi alırsan o zaman verim alabilirsin bunlardan  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

git bi sistemciye 2sn de acsın baksınlar kapıları ona göre varsa ellerinde hemen takarlar yoksada arar bulur öle takarlar.. pek bilgi sahibi degilim diyosan işi bi bilene bırak bence aldıgın ürün elinde kalmasın sonra.. hemen hallederler işin elemanları..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

git bi sistemciye 2sn de acsın baksınlar kapıları ona göre varsa ellerinde hemen takarlar yoksada arar bulur öle takarlar.. pek bilgi sahibi degilim diyosan işi bi bilene bırak bence aldıgın ürün elinde kalmasın sonra.. hemen hallederler işin elemanları..

en iyisi senin dedigin gibi yapmak galiba... bide bu forX leri herkes oneriyo bana gercekten iyimi deneyeniniz varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kutusunu cıkardım içerden ne yazıyosa yazim bende;

FOR-X X-57 500WMAX

2-Way Component Speaker System

Frequency: 65-20k Hz

Sensitivity: 90dB/W/M

Max Power: 500W

Nominal Power: 40W

Magnet: 10oz

Voice Coil: 25mm

Woofer: Electroplate Injection Cone