Jump to content

Kapı İçleri...?

emirhan_S
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

9

• glare

5

• emirhan_S

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

USA mazda3 lerde BOSE kolonlar var >:(

ama bizde YOK..ne sinir olay bu ya.bizdekiler de fena ses vermyor diğer arablara göre..o kadar da kötü değil bence.ama BOSE görnce sinir oldum..peki bu BOSE kolonlar hangi model bilen varmı bence ne de olsa BOSE...ne dersnz? bende değiştrmeyi düşünüyorum ama amfi falan eklemek istemyrm..amfi eklemeden BOSE kullansak faydası olmazmı ? USA da ki olay nedr orda amfi falan yok sanırım.. :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bose sistemli Mazda 3 ve Mazda 6 larda amfi ve bass da var hoparlörlere ek olarak ;)

ayrıca bizim arabaların orjinal hoparlörleri iğrenç ötesi bişey,Çin malı 10 gram ağırlığında bişey çıkıyo >:(

İrfan'da resimleri olucaktı yollar buraya okuyunca ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yine de 10 gr lık iğrenç çin malı coğu arabadan iyi :D

golf ve toyota da dinledm bizmki iğrençse onnların kolonlar ne malı artık bilemem :clap:

BOSE her ses hastasının hayali bir marka.. :'( çok isterdm dogrusu bizm m3 lere de o yakışır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eminim abicim aramycağıma ama amfilerle falan uğraşmak istemyrm artık 40 a merdiven dayıycaz nerdeyse..hoş hala sıkı bir Metal dinleyicsym ama :2funny:  ben sadece kolonları değiştrp kaliteli bir ses almak istyrdm..kısık seste bile eşsiz bir ses almak istyrm.amfisiz bunu sağlayamzmym?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi amfisiz mümkün değil bu istediğin malesef,ama 4 kanallı bir amfi taktırdığın taktirde,kolonları da ona uygun kaliteli bir markayla değiştirirsen çok net ses alırsın  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eet ta kendileri ;)

abi verdigin linki inceledim ama tam cevab bulamadım o ufak seyleri nasıl takıcaklar ya veya senin arabandakilerden baska bi yere takılsa olmazmı? ayrıyetten bu hoplerloru baglamak icin on konsoluda sokceklermi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki orjinal hiç oynamadım :D

abi oynamak lazım aslında,Bose un en dandik aletleri sanırım bizim arabadakiler,5 para etmez  :nea:

ben araba İzmir e gelince bass koyucam arkaya bitane  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...