Jump to content

Kapı İçleri...?

emirhan_S
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

abi verdigin linki inceledim ama tam cevab bulamadım o ufak seyleri nasıl takıcaklar ya veya senin arabandakilerden baska bi yere takılsa olmazmı? ayrıyetten bu hoplerloru baglamak icin on konsoluda sokceklermi ?

o ufak şeyleri yani tweeterları takmak için yuva acıyolar köşelerde cok kolay bi işlem gözün korkmasın sonra yuvalarına yerleştiriyolar.. ordan baska yere olur mesela kapıda bi delik açar oraya takarlar ama o cok sakat bişey inan en iyi yer cam köşelerindeki plastikler, tweeterlar için biçilmiş kaftan cok güzel ve orjinal duruyorlar orada.. ön konsolu cıkardılar tabi kablo girişlerini falan düzenliyolar cok kafaya takılacak bi iş değil onlarda.. cok kolay dagıtılıp toplanabilen bi araba bizim 3ler dikkatimi cektiği kadarıyla.. kafan rahat olsun zaten kusku duyulacak işlemler olsa en basta biz yaptırmazdık, içimize sindi yani.. yapılan tüm işlemleri birebir takip ettik..öle büyütülecek seyler değil onu cıkarmıs bunu bilmem napmıs raat ol sonunda güzel bi sistemin olur :) yalnız bu komponentler tiz takımlarıdır eger yanlıs bilmiyorsam.. yani abartılı bass degerleri beklememen lazım sadece bunları takarsan.. metalciyim ben bass fazla gerekmez bana ses temiz olsun dersen fazlasıyla yeter bunlar.. ama içorganlarının yer değiştirimesini ve içerde çeşitli boyutlarda hava akımları yaratmak istiyosan 1000w lık jbl woofer al derim.. 30luk dersen 2tane sıgdırırsın bagaja ama 1 tane büyük olsun daa iyi dersende 38lik alcaksın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

9

• glare

5

• emirhan_S

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi oynamak lazım aslında,Bose un en dandik aletleri sanırım bizim arabadakiler,5 para etmez  :nea:

ben araba İzmir e gelince bass koyucam arkaya bitane  8:)

Volkan bence yeterli yaa.. Şu haliyle bile sesi yüksek açınca dikiz aynası ve arabanın bazı yerleri titriyor daha fazla olsa ne olacak ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Volkan bence yeterli yaa.. Şu haliyle bile sesi yüksek açınca dikiz aynası ve arabanın bazı yerleri titriyor daha fazla olsa ne olacak ?

bizde bose yok ama aynalar titriyo yinede cok kötü deil bence ses sistemi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin aynalar korkudan titriyordur :D Ses çıkartmazsan öperim badem gözlerinden demişsindir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 20 den sonra içeride durmak zor hale geliyor :D Sen 5 ile nasıl duyuyorsun abi yahu ?

sizin 20de aldıgınız sesi biz 4 bilemedin 5te alıyoz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede,hatta iyi bile sayılır.Ben birkaç farklı arabanın orjinal ses sistemiyle denedim.Bizimkisi onlardan çok daha iyi.(Civic,astra gibi )

Fakat arkadaşların kaliteli müzik sistem anlayışı benim kalite anlayışımdan farklı.Çoğuna göre yüksek ses,yüksek bas frekansı kalite değerlendirmesinde baş rol oluyor.Bense sesin netliği doğallığını  göz önünde tutuyorum.Tabiki dahada güzelleştirile bilir.Düzgün kablolar ve daha iyi kolonlarlarla frekanslara tepkime hızını arttırabilirsin ve daha geniş bir sound kazanabilirsin.Fakat bunlar kafaya göre olmaz.Sadece ünlü bir marka kolon ve amfi almak benim kalite anlayışıma göre yeterli değil.Şahsen ben sesden memnun olmasam baştan aşşağıya sistemi değişdiririm.İlk önce arabanın içinin hangi frekanslara daha hassas ,hangi frekanslar daha çok duyuluyor onu test eder ve ona göre işe başlarım.Sonrada kolon,amfi,tüm kablolar değiştiririm.Ayrıca crossover ve full bant grafik EQ kullanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende hemfikirm senle..diğer arabalaın orijinal kolonlarına göre bizmkiler BOSE gibi.. :2funny:

ne dyim sıkı bir metal dinleyicisi olarak MEtallica yı harbi BOSE larda dinlemek te fena olmazdı yaa :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...