Jump to content

3.Nesil Mazda 3'te Ön Camları Yarım İndirdiğinde Gelen Tıkırtı Sesi

serdarhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben serviste hallettim sorunu. Ön konsoldaki çıtırtılar için bir sprey gelmişti onu kapı içlerine de uyguladılar. Ses kesildi.

Ön konsolun solundan zaman zaman çıt diye tek bir ses geliyor. Sprey 'i nereye uyguluyorlar gördünüzmü.

Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amortisorlerden gelen sorunu arastirken tesadufen asagidaki linkte yer alan ABD’de yayinlanan TSB’yi gordum. Bu konuda anlatilan sorunun birebir aynisi. Camin oturdugu kanalin yanlarina destek pad’leri koyuyorlarmis sorunu gidermek icin. Yeni uretim araclarda cam kanalinin seklini de degistirmisler biraz.

http://oemdtc.com/13782/rattle-noise-from-the-front-door-glass-2013-2016-mazda-vehicles

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ön konsolun solundan zaman zaman çıt diye tek bir ses geliyor. Sprey 'i nereye uyguluyorlar gördünüzmü.

Selamlar.

Aracın sileceklerinin altındaki siyah parçayı kaldırıp oraya sıkıyorlar. Zaten mazdanın kendi yayınladığı bültende anlatılıyor, yani resmi bir uygulama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın sileceklerinin altındaki siyah parçayı kaldırıp oraya sıkıyorlar. Zaten mazdanın kendi yayınladığı bültende anlatılıyor, yani resmi bir uygulama.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...